Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 111
  • 570
  •   1
Отговори
# 345
Преди малко като ходих до WC имах някакво слузесто кремаво нещо по кърпичката... АГ каза че може и тапата да е... Ще чакаме да видим дали ще имам контракции днес. Тя чак утре в 8 е на работа. Притеснено ми е. ☹️

# 346
Преди малко като ходих до WC имах някакво слузесто кремаво нещо по кърпичката... АГ каза че може и тапата да е... Ще чакаме да видим дали ще имам контракции днес. Тя чак утре в 8 е на работа. Притеснено ми е. ☹️

Тя тапата не е сигурен знак,че започва раждането непременно в идните часове. Не го предизвиквай с мисли,че в този 9 месечен период сме много силни там!
Не се шашкай,може и след седмица да родиш,дето се вика. 😘

# 347

Тя тапата не е сигурен знак,че започва раждането непременно в идните часове. Не го предизвиквай с мисли,че в този 9 месечен период сме много силни там!

Цял ден имам контракции. Мъжа отиде да кара детето при баба му, щото той утре сутринта бегува пак на работа. Ще се върне след час и половина, 2. Дано всичко е наред докато си дойде. Усещам че скоро може и да има бебе.

# 348

Цял ден имам контракции. Мъжа отиде да кара детето при баба му, щото той утре сутринта бегува пак на работа. Ще се върне след час и половина, 2. Дано всичко е наред докато си дойде. Усещам че скоро може и да има бебе.

Дано разбера "увреме" що е то контракция.
Успех....мъжа да се прибира по-бързо. Пък ти ни дръж в течение ! ❤️

# 349
  • София
Айде стискаме палци Lionmamma!

# 350
Аз вчера осъзнах,че доктора каза...да избера между утре,Вторник и Сряда (когато ми е термина.)
Скъсах се от рев,мъжа ми ми се смя. Пукат ме някакви хормони и съм адски шашната.
Стискайте палци, утре ще ходя да видя какво е положението и ако не реши младежа.... Ние с баща му сме избрали да ме предизвикат точно на термин.
Много,ама мноооого съм притеснена.

# 351
Леко раждане Lionmamma

# 352
Падна истинската тапа преди 1 час. Нямам регулярни контракции от тогава. Сегашните са много на рядко, сигурно пред 15 минути. Досега гладих дрехите на мъжа за утре и си слушам музика. Като дишам дълбоко е добре. Ще му се види края, но не знам кога. Благодаря ви!
Сега като си дойде мъжа ще ходим до МД да ме прегледат за разкритие и ще ви държа в течение. 🐈😘

# 353
А как се усеща като ти изтекат водите? Може ли да се обърка с изпускане? От известно време по бельото имам безцветна течност като от напишкано. Преди няколко дни на прегледа казаха, че все още имам доста околоплодни води. До сега не са ми изтичали води, все с контракции съм ходила в родилното и не знам как се усеща. Знам, че не е като по филмите, но все пак можеш ли да го пропуснеш?

# 354
  • Варна
Успех LionMamma!

Водите знам, че по 2 начина може да изтекат - рязко и повече -> това няма как да го объркаш на 200% и да изтичат постепенно за дълъг период от време -> това предполагам може да се сбърка, но пак си зависи. Безцветната течност може да е просто течение, при мен се засили доста самото течение, но е бяло/прозрачно и кремообразно леко

# 355

LionMama, успех, мило момиче! ❤️

Аз ви пиша..за последно,така реших. (ама пак се изтървах,та ви писах).
Споделихме един прекрасен момент с мъжа ми - направихме отливка, подарена от съседското дете ❤️.
Сега сме решили да се гушкаме , да гледаме филми и да чакаме малкото чудо да се случи.
Ще се включа, когато всичко започне.
Прегръщам ви всичките и ви благодаря, че ви има! 💙

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 11:31 от Shu34

# 356
Exsberry, но пък ако е втория вариант предполагам няма да има проблем така по мъничко да си изтичат до следващия преглед след няколко дни, особено ако на предишния са били предостатъчно. Благодаря, успокоих се Simple Smile Може и да не са води, но е бистро, не като течение.

# 357
  • Замък сред облаците
Водите могат да са напълно бистри. Моите като ги спукаха бяха като вода. Намалелите води не са ок по принцип за бебето, може да се окаже в дистрес.

# 358
И аз се чудя за тези води. И при мен предният път с контракции започна раждането и даже не съм сигурна кога изтекоха водите в болницата. Сега също все следя, дано ако изтекат да е по първия начин, че да разбера със сигурност.
Момичета, аз мислех,че вече ще съм родила. В 36та седмица бях с контракции и дори лекарката ми малко се уплаши ще избутаме линдо 37ма. А сега вече съм 39та и няма бебе. Да видим кога ще си избере да се появи, че с този гестационен диабет, ако пренося, ще трябва да ме индуцират или секцио...а хич не ми се ще. Отделни все мисля каката кога ще домъкне сополи и как ще лепне на бебето нещо още в началото.
Мамите с по-големи деца, спряхте ли ги от градина и кога?

# 359
В аптеките има тестове, които показват изтичане на окоплодна течност. Може с такова нещо да пробвате.
Моето първо раждане беше с индукция и първо се пукна мехура, не беше много, но го усетих. Изведнъж ми стана мокро и топло, опитах се да го задържа и видях че не може. Ако е урина ще може да се задържи поне малко, при окоплодните води не можеш да спреш нищо, изтича си колкото има да изтича.
На този етап е възможно да е и леко изпускане, защото бебетата се спускат надолу и притискат мехура. Неволното изпускане е нормално, особено при движение или кихане, кашляне, смях.

Тук градината е ваканция от другата седмица. Та до средата на август детето е ваканция и е вкъщи. Иначе нямам намерение да я спирам. Всяко спиране води до повече скука за нея, повече стрес и работа за мен и колкото повече я спирам толкова повече вируси ще лепне, защото имунната система не може да укрепне така добре, както когато си ходи нормално на градина. При вирус няма да го гушка и целува, повече проветряване и така.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 08:39 от Mateya Zoe

Общи условия

Активация на акаунт