Юли почва с урожай! Юлчета се раждат, дай още дай! - Термин Юли 2022г - тема 10

• 49 113
  • 570
  •   1
Отговори
# 360
Голямата от 2 месеца не е на ясла. Сигурно няма да я пускам, защото са в ремонт и ме погнаха да я държа в нас, пък и на нея не и харесва там, вече е голяма. Живот и здраве септември на ДГ.
И гаранции няма никакви, последните пъти от площадките ми се разболя, сигурна съм. Опитвам се да не го мисля много.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 09:51 от deska90

# 361

Мамита, приеха ме с 5см. Сега си лежа и чакам бебо да излезе. Как не съм ги усетила тия 5см. 😏 Болките са поносими за момента, стискайте палци да е така до края.
Целувам ви и скоро ще пиша с добри новини!
Тук в МД много наплив от майки... Това ме радва.
Успех на всички и хайде още някое бебенце тази вечер.

❤️❤️❤️
Хайде да добавим сега. Днес в 04:10 се роди Виталий, тежи 3680гр и е дълъг 54см.
Много ме болеше момичета, признавам си. Изложих се малко при напъните, но всичко свърши. Малкия е много гласовит и прилича на баща си за момента.
Успех на всички, на които предстои раждане!

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 04:58 от LionMamma

# 362
  • Велико Търново
Честито LionMmama, желая здраве, щастие и бързо възстановяване! ❤️

# 363
Благодаря мила! Много съм доволна от Д-р Терзийски и акушер-гинеколог Аспарухова! Караха ми се много, но искаха най-доброто! Сега чакам да ме качат на 7ми етаж и да си отдъхна малко. 😔😔 И най-вече да гушна малкия красавец! Сега го пратиха него нагоре, но мен не се знае кога. 🐥

# 364
Благодаря мила! Много съм доволна от Д-р Терзийски и акушер-гинеколог Аспарухова! Караха ми се много, но искаха най-доброто! Сега чакам да ме качат на 7ми етаж и да си отдъхна малко. 😔😔 И най-вече да гушна малкия красавец! Сега го пратиха него нагоре, но мен не се знае кога. 🐥

Честита радост, много здраве 🍀💝🍀

# 365

Мамита, приеха ме с 5см. Сега си лежа и чакам бебо да излезе. Как не съм ги усетила тия 5см. 😏 Болките са поносими за момента, стискайте палци да е така до края.

❤️❤️❤️
Хайде да добавим сега. Днес в 04:10 се роди Виталий, тежи 3680гр и е дълъг 54см.
Много ме болеше момичета, признавам си. Изложих се малко при напъните, но всичко свърши. Малкия е много гласовит и прилича на баща си за момента.
Браво, честито Бебче.  Simple Smile Страхотни размери, много добре си се справила. Много здраве и на двамата и бързо възстановяване.

# 366
LionMamma честито юначе, прекрасно име сте избрали. Въобще не си се изложила щом финала е такъв. Бързо възстановяване на теб 💐

# 367
  • София

❤❤❤

Честито, LionMamma !💙
Да бъде здрав малкия мъж и на мама бързо възстановяване!😇
Мен си ме наболва ниско долу от време на време като все едно ще ми идва цикъла, чат-пат някоя контракция, но безболезнена.
Чакаме си бебка да каже, че идва и това е!🥰

# 368
Честито, LionMamma, много да е здравичък Simple Smile Резултата е важен, бързо ще мине спомена за болката. Без упойка ли ражда? Аз мисля да съм без и доста ме е страх, но гледам да не мисля много. Също усещам менструални болки чат пак, понякога са ритмични и се задържат около час-два, но за сега спират. Лягам и чакам колкото трябва да минат. Имам още 2 седмици, иска ми се да изкарам поне още една, но най-много искам да изкарам до термин, защото датата е специална, случайно Simple Smile

# 369
Честито бебче, Lion! Да ти е жив и здрав сина, много да те слуша! Добре дошла в Мазна Манджа дом! Grinning

# 370
Благодаря на всички за милите пожелания! Без упойка раждах, на 6.5см ми пукнаха водите. След около 30 мин родих. Болеше ме доста, няма да лъжа, даже малко се изпуснах от напъните... Овиках залата, но няма проблем.
Сега като ми се свива матката си ме приболява много на моменти, но и това ще мине. Бебо е ревлив в сравнение с брат си и обича да гледа всичко.
Пошиха ме малко, но доктора беше старателен.
Успех на всички бъдещи мами! Ще мине всичко! И не забравяйте да дишате, аз не успях като хората, но сега всичко е наред.

# 371
Ние с мъжа ми минахме през АГ-то. Утре вечер ме приемат,ще пускаме система... едвам издържах да не избухна в сълзи,докато бяхме в кабинета,ама после си се наплаках едно хубаво.
Сега и кръв от носа ми текна,тва сигурно щото всички ми викат дежурното "спокойно"!
Първо раждане ми е, притеснявам се много,направо откачам. Преглеждам багажа за последно.... и ще си чистя къщата,да се разсейвам....

Стискайте ми палци! Ще се включа с добри новини...когато и да дойдат те. 💙

# 372
Стискайте ми палци и аз чакам в болницата да ми предизвикат раждането 🙏🙏🙏👣🍼👶🌸🤗🥰❤️

# 373
  • гр.Пловдив
И аз да честитя на новите маминки и да пожелая успех на чакащите Flowers HibiscusAnimal Heart Eyes CatAnimal Beetle

# 374
  • Асеновград
Честито LionMama!

Росинка, успех! Чакаме добрите новини!

Общи условия

Активация на акаунт