Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 699
  • 821
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз чанта под 5 кила май не съм носила 🤣.
Факт е, че 99% от нещата не ползвам, но ми е навик.
Портмоне, очила два броя, чадър, чантичка с лекарства и гримове, парфюм, дезодорант, торбички за пазар, телефон, ключове, дезинфектант, маски, кърпички, рулетка, зарядно, а преди и камера с поне 2 обектива.
Сега я изсипах 🤣.
Кандидат снахата ми подари такава като на Дез и още не съм я носила.

# 136
Портомоне не ползвам от години, или само когато съм в Бг. Даже и карти не нося в себе си.

# 137
Този ситнеж ми е най-любимия размер. За разходка- само телефон, ключове, ЛК, кърпички. Леко е, нищо не влачиш, ръцете са свободни. Комбинирам с раница за лаптопа когато ми трябва, в раницата е Киндъла и чадъра.
Среден размер и шопърки нося също, но най-вече размер бонбон.

# 138
  • София
Те и моите пазарски се свиват на малки топки, но е факт, че чантата ми е все пълна.
Тъпото е, че изобщо не трябва да мъкна тежко. Явно трябва да променям навици.

# 139
И аз ходя с дребни чанти. Вътре има телефон, портфейл с карти и лична карта, несесер с червило, спирала и огледалце. Всичко останало е в работата - превръзки, хапчета, диоптрични очила, игла и конец и т.н. За какво са ми да ги мъкна постоянно, но аз работя на 5 мин от нас!
И сега Истанбул

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 01:24 от mimi.7299

# 140
Не би ми хрумнало дори да слагам ролетка, фенер и чадър и други подобни неща в чантата си. И после да я нося и прегърбвам. Телефон, ключове и карти, това е.

# 141
Гримове не нося аз, защото имам по един несесер с всичко необходимо и у дома, и в офиса.
Веднъж бях свидетел как едно момиче се гримира напълно в метрото,какво ли не извади от тази чанта. За вечерни излизания пъхам само червило в чантичката, но честно казано, рядко се случва да го освежа след вечерята.

# 142
Моята чанта е пословично тежка. Имам много, но нося само тези, в които мога да напъхам поне четири кисели млека и хляб, въпреки че имам сгъната пазарска вътре, иначе - чадър, кърпички, парфюм, мостри на парфюм, бисквити за кучето, зарядни, бележници......
Понякога я изсипвам на пода за  да търся нещо вътре и сама се изумявам какво има в нея.
В тази, която най - много нося, влиза и кучето! Joy

# 143
И аз не понасям тежки чанти.
Нося портфейл, чадър, документи, ключове огледалце и пинсета, салфетки, телефон. Всичко друго имам и в работата.
В малките чанти, когато ходя на разходка вадя чадъра и другите "излишни".

# 144
silver pearl, кучето е веднъж ❤️ /пу-пу/

Мини размер ми е любимия /за чантички Grinning в последната, която ми подариха за РД дори си нося слънчевите очила в платнено калъфче, че за пластмасовото няма място.

Фенси чантичка 🍒

А с дрехите - нося с години, след първото раждане ханша ми се разшири с един размер и от тогава си стоя на него

# 145
  • София
Трудно ми е да събирам нещата си в малка чанта.Последния месец ходя с една такава /малка за мен/,но не се отказвам.Портмоне,телефон,ключове,документи,чадър и няма място за нищо друго.Дори за очилата ми,които са в кутия,няма място.Едвам ги набутвам.Накупих си няколко сгъваеми пазарски чанти от Лидл,които при нужда успявам да пъхна вътре.
Обаче си харесах чанта,немалка.Видях я в магазин,грабна ме,много лекичка,но реших да не се поддавам на моментния си порив.И сега умувам,по-скоро чакам да ми мине.
Мъжът ми казва,че на всяка купена чанта,поне една трябва трябва да изхвърля.🙄
Човек,ако го слуша ще реши,че имам цял гардероб с чанти.😂

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 09:16 от Ali97

# 146
  • Sofia
Нося само най-необходимото , което включва портмоне, документи , телефон, кутийка безжични слушалки, сухи кърпички, балсам за устни, ключ, побират се в мини.
Гримове, парфюми, ножици, пинсети, пили, отвертки ... ползвам само вкъщи.

# 147
  • Виена
Аз нося портмоне, вътре са всички лични документи и документите на колата, ключове за дома и колата, три телефона, кърпички, дезинфектант, служебта карта. Това е минимума, при нужда нося само допълнителни неща. В служебната раница, с която разнасям компютъра на път, има постоянно зарядни и несесер с грим, но тези неща никога не ги нося на ръка / на гръб. За какво ползвате ролетката, направи ми впечатление, че много от вас носят.

# 148
Пак спомен ми излезе.
Винаги съм със смесени чувства към тази рокля, чудя се да си я задържа ли или да я махна окончателно от гардероба си?

Не цитирайте, моля

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 12:26 от Angel_wing

# 149
  • София
Заради десена или поради друга причина?

Общи условия

Активация на акаунт