Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 701
  • 821
  •   1
Отговори
# 150
Не, заради неоновата дантелена лента по ръкава.
На Pinko е роклята..

# 151
Мъжът ми казва,че на всяка купена чанта,поне една трябва трябва да изхвърля.🙄
Човек,ако го слуша ще реши,че имам цял гардероб с чанти.😂

Ти да не живееш с моя мъж случайно? 🤣
Аз сравнително рядко си купувам чанти, просто не ме влече толкова, обаче всеки път като си купя нова, настава едно мрънкане за броя чанти в гардероба... 😒

# 152
И аз нося често ролетка, но сега поприключих с ремонти и спрях, иначе все искам от консултанти.
Не ползвам кола иначе тези неща ще са там.

Ал, благодаря! Blush
Кучето действително е най - сполучливата ни придобивка.
Не е лесно с нашия начин на живот, но случихме на нрав, миличко е и ни радва много!

Не хвърлям дрехи вече - даже рециклирам, вчера връчих две торби на шивачка за преправяне.
И аз току открия някое съкровище.

Ейнджъл, на теб ти отива такава рокля.

# 153
Angel_wing, роклята ти стои страхотно, не я махай. И самата рокля е супер. /на мен този модел не ми стои, нямам бюст и рамене/

silver pearl, в кучето съм влюбена.

# 154
Роклята е съвсем добре, подчертава това, което трябва.

# 155
  • София
Когато чантата ми е позволявала и аз съм носила ролетка за да измеря нещо в някой магазин.И съм впечатлявала продавачите.
Angel не бях забелязала лентата на ръкава.Но аз още спя,нищо че съм станала преди повече от 2 часа и съм изпила две кафета.
McKitty надали,но явно и на двамата много им се струват скромния ни брой чанти.Преди време мисля,че в тази тема бях прочела коя, колко чанти има като бройки.Направо съм си скромна откъм количество.
Silver Pearl изпуснах кучето ти.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 10:24 от Ali97

# 156
Снимка на братовчед/ка
изтрито.
много любима порода 💖

Рулетката тежи, може шивашки см да се носи...
Преди носех в чантата си комп, тефтер, папки, зарядни и какво ли още не и на някои дръжките вече са със забележки, но като за работа са ми ок. Хубавата кожа остарява благородно някак си.

Вчера си поръчах едни сандали в червено и черно, естествен лак  Кажете как ги намирате? Имам кожена чанта в червено и черно. И голяма работна в червено. С дрехи в черно, черно и бяло и т.н. мисля да ги нося.

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 11:59 от Al Georgieva

# 157
  • София
Вече нося малки чанти - портфейл не нося, нямам нужда, банкови карти и карти за отстъпки са в телефона ми, понякога плащам и с часовника.
Имам джобно ножче с отвертка, документи на МПС-то, което ползвам в момента, телефони, мокри кърпички. Гримове не нося.
Кучето на Силвър Пърл го изпуснах. Когато носех по-големи чанти, се е случвало да слагам и моето куче вътре.

# 158
  • София
Моята рулетка е много мъничка, но останалите боклуци...
Без бутилка вода също не оставам.

# 159
Неоновата лента не може ли да се разшие?
И аз винаги имам бутилка с вода в чантата. Нищо, че вече навсякъде продават.

# 160
Лачените сандали са точно като за мен.

# 161
Съботен мол стил, къси розови панталони до коляното, зелена тениска на маргаритки и  бели сандали.
Да питам какво правите в дъждовните почивни дни?

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 14:10 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 162
Нагледно: изкарахме 2 ч курс по медитация.
Сега лек обяд и после до св. Мина мислим да се поразходим. Довечера - някъде на вино с приятели

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 14:42 от Angel_wing

# 163
Писах 5 мин и изчезна...
Георгиева, сандалите сами по себе си са симпатични, но не от мен за тоалети в черно/бяло/червено и съчетана чанта... много "нагласено" ми идва... като колие+обици+гривна+пръстен от един комплект, носени едновременно.

# 164
Моите градски чантички са малки. Във всяка винаги има балсам за устни и сухи кърпички. Така, когато тръгна да излизам, слагам само телефон и портмоне. В някои събирам слънчеви очила с калъф, в други - не мога.

В чантата за работа имам и други неща - четка за коса, гримове, черен шоколад, слънчеви очила, превръзка, хапчета, парфюм. И кутия за/с храна. Вероятно и нещо пропускам, тъй като все ми е много тежка. Последно взех чанта-раница, удобна ми е, когато я препълня.

Общи условия

Активация на акаунт