Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 703
  • 821
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Лачените обувки/сандали са много изискващи и не ги виждам в ежедневието. Двуцветните обувки са капризни. От мен "Не" за червено-черните.

# 166
Момичета, изумихте ме със съдържанието на чантите си, особено рулетката, ножче и фенер. Но всеки носи, това което му е нужно.  Аз предпочитам малки чанти кросбоди, но за работа ми е нужна по- голяма. Със закъснение открих раницата и ми е много удобна.
 Скъпи чанти нямам, направо мога да кажа, че моите са евтини. Не мисля, че трябва да се надскачам финансово заради някаква вещ. Но който може, няма лошо.
Снимките пак изтървах.
Ал, сандалите са много хубави.

# 167
Аз карах колело, довечера ще ходя на театър.

# 168
Снимки не видях.
Колкото до деня - бях на тренировка до 11-11.30, ходих до градински център (уж да занеса нещо на собствениците, но… то без саксийка как да излезеш ) почивка, градинарство. Може вечерна разходка.

# 169
Ние сме на плажа. Всичко е чудесно, а ако беше и 10-15С по-топло щеше да е идеално! И на +20С бих се зарадвала Simple Smile)) Но зад стъклата на плажния бар се ядва, а съм се увила и с одеало, докато моите са във водата... капанчето предлага коктейл, който се казва Порнстар Мартини Grinning

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 18:51 от Agent Provocateur

# 170
  • София
От години съм с малки/среден размер чанти. Като е голяма я тъпча с какво ли не и тежи брутално. И в малката нося много неща - портфейл, телефон, слънчеви опила, сухи и мокри кърпички, 1 превръзка, 2 тампона, лепенки, огледало, пинсета, молив на очи, спирала, червило, парфюмчета тестери от по 1мл - 2-3, ключове. Чадър никога не нося. Рулетка абсурд.

# 171
Видях на живо лачените сандали, не са за мен, отказах поръчката. Но обиколих мола, взех си панталони на Mango от лен&памук и една зелена тениска към тях. По-добре от сандалите Grinning Панталоните са ми малко къси, сега ще ги отпусна на макс и ще им зашия отвътре лента

Съгласна съм че черно, бяло, червено става много нагласено. То и червеното не е мой цвят освен за чанта или ток на обувка.

и днес в този вид

Чадър не нося никога, шишето вода в ръка. Вътре само ако съм с раница или кожена голяма чанта за пазар

Ако чантата е тежка не е добре за стойката.

Допи ми се свеж коктейл, от седмици не съм пила коктейли

# 172
Ал, честити придобивки! Flowers Hibiscus

Ние се разходихме до Националния военноисторически музей - има три интересни временни експозиции, една от които - "Познатия непознат", показва колекция бижута и часовници от царско време.
Скромен брой, но изключително изящни неща -  Фаберже, Ермес, Булгари и много други. Струва си да се види.
Другата е за бомбардировките над София - тя пък изненадва със свръхмодерен интерактивен начин на представянето, много впечатляваща.

# 173
Ох, голям студ днес..намръзнах много,  но с тая шина не мога панталон да обуя..(
Опцията ми беше черна, кафява или зелена дълга пола.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 09:49 от Angel_wing

# 174
Доста си смела с тоя крак по стълбите 😄 Изглждаш страхотно, прекрасна е полата! И аз много харесвам такива, точно такава дължина. Имам само светли, може би трябва да се замисля и за тъмна Simple Smile

# 175
А, не ме свърта вече. Даже и шофирах за сефте днес.

# 176
Разбирам те. Аз пък съм с ранена ръка в момента - и мен не ме свърта. И аз вчера шофирах, но понеже с дясната ръка не мога да стисна въобще волана и май все пак ще поотложа да не стане някоя авария. След няколко неуспешни опита днес вече съвсем откачих и обърнах къщата с краката нагоре да подреждам. Никак не напредвам бързо с ръка и половина на разположение 😄

# 177
Ангел, към русото ли се връщаш?

# 178

Сефтосах новата си чанта, като в нея имаше: връзка ключове, портмоне с карти, пари и документите, малка иконка, шишенце с доза лекарства, химикал, телефон, сухи кърпички. И остана място.
Ал, много ми харесаха новите ти покупки.
Змия, пак къде скитосвате?
Ейнджъл, само на снимката с полата те засякох. Прекрасна пак! И ме подсещаш, че нямам дънково яке в гардероба си!

# 179
Pink Dress, много е добре новата чанта. Самотна на снимка в сайта ми изглеждаше шарена, но така съчетана е идеална.
Браво за белия панталон! Аз се отказах от бели панталони и рокли, голямо внимание да не се лепна някъде.
Харесвам много ансамбъла ти - тясна горна част с широк панталон/пола и токчета.

Angel_wing, браво че се движиш. Рехабилитацията как върви?

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:08 от Al Georgieva

Общи условия

Активация на акаунт