Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 726
  • 821
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, изненадвате ме /за белите прахчета, кърпички и т.н./ Grinning
Може да си записвате /шегувам се 🙃 - в пералнята само бели дрехи, на ризите яка и маншет се изпират със сапун и четчица преди да влезнат в пералнята, препарат за бяло пране плюс кърпички

или

и така

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 07:54 от Al Georgieva

# 226
Аз съм слагала винаги от тези прахчета и не забелязвам никаква разлика.

# 227
Виждам, че коментирате бялото. Харесвам много бяло, особено за ризи. Трудно се поддържа. Най- ефикасното, което засега съм намерила е натриев перкарбонат https://www.brico.be/nl/badkamer-keuken-wonen/schoonmaken/reinig … was-400gr/5325421.
Белият оцет от същата серия също е много добър, ползвам за предпазване от пожълтяване от дезодорантите и за други неща, има доста широко приложение. Добър е за почистване и на UGG. Така и не успявам, обаче да открия в БГ по- големи разфасовки бял оцет.

# 228
В моя багажник, освен стсндартното оборудване, има комплект работни обувки, Св. Отразителни яке, жилетка, колан, противосрезни ръкавици, очила, антифони Simple Smile
Одеяло, вода ( за хората и колата)
Чадър

Колежка;)
Не знам кои са прахчетата които помагат, но аз съм хвърлила много бели дрехи, поради посивяване или пожълтяване.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 23:45 от tuty

# 229
  • София
Аз съм ползвала такива прахчета на Бекман,но за бели пердета.
Дори и да слагам само бели дрехи в пералнята пак се захабяват/посивяват разните блузки и тениски.

# 230
Тези дни четох за употреба на аспирин (няколко стрити таблетки) за бели дрехи. Още не съм тествала.

# 231
Памука най се избелва на слънце Nature Sunny
другите материи горят

Видях един красив балкон и саксия еделвайси на него - как се отглеждат? от семенца или така са купени?
Красивите балкони с масичка за кафе са ми любим летен лайфстайл.

Днес така, с кецове и бяла чанта
Скрит текст:

# 232
Днес съм със синя рокля и бял колан, и синята крос боди!

# 233
Купен е, култивиран еделвайс.

Супер е на балкона. Обичам сутрините с кафе. Само комарите вечер ме дразнят. Не понасям миризмата на спиралите против комари, а не съм открила друго решение.
Вятърът тези дни ми обрули сакъзите и на всяко излизане мета розови листенца.
Мими, много красива рокля със сексапилна цепка, прехлупване. За чантата вече съм казала, че ми харесва. Ма много мъничка изглежда. Само за  фръц😀.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 11:36 от ☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏

# 234
☀️🌙🌬️🔥💧❤️🙏  не ми е само за фръц чантичката, всичко побирам в нея. Само най важните неща, другото стои в чекмеджетата на работата - конци, хапчета, превръзки, мокри кърпи, сухи кърпи и т.н. Grinning

# 235
Как сте се научили да ходите с малки чанти не знам. Аз ако не си събера половината къща в чантата не мога. Естествено важни са само ключове, портфейл и двата телефона. Аз имам сериозен проблем с малките чанти, а именно, портфейла не му се побира. Такъв е моделът, не че е натъпкан с пачки. Имам един малък, който се разгъва и е дебел, имам и един дълъг (каквито всъщност харесвам), който просто не влиза в малките ми чантички (имам 3 малки) или не оставя място за нищо друго. Другият пък ги надува много. Затова с такива чантички само по поводи.

# 236
  • София
Как сте се научили да ходите с малки чанти не знам. Аз ако не си събера половината къща в чантата не мога. Естествено важни са само ключове, портфейл и двата телефона. Аз имам сериозен проблем с малките чанти, а именно, портфейла не му се побира. Такъв е моделът, не че е натъпкан с пачки. Имам един малък, който се разгъва и е дебел, имам и един дълъг (каквито всъщност харесвам), който просто не влиза в малките ми чантички (имам 3 малки) или не оставя място за нищо друго. Другият пък ги надува много. Затова с такива чантички само по поводи.

А какво толкова носиш в портфейла, че да ти е нужен голям?

# 237
  • пустинята Гоби
Човек се научава да ползва малки чанти, аз също преди ходех с големи и мъкнех безумни неща. Разбира се, не говоря за супер малки чантички, а за нещо средно съм малко.

Големите портфейли и на мен са ми по-красиви, но не ползвам вече заради чантата. Сега съм с разгъващ, добре ми е предвид, че вече и пари почти не нося, а само карти.

# 238
Карти, лични документи, здравна карта, даряване на органи и е такива неща. Знам, че трябва отделно, но съм много разпиляна и мисля, че така е по-вероятно да ги изгубя. Търся винаги много отделения за карти.

# 239
И аз харесвам голям портфейл, но малък е по практичен! Ето го моето мини

Общи условия

Активация на акаунт