Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 731
  • 821
  •   1
Отговори
# 240
  • София
едно малко калъфче за лична карта, шофьорска книжка и някоя банкнота ми е напълно достатъчно - всякакви видове карти са в телефона ми.

# 241
Те и моите са в телефона, но понеже ми се е случвало на два пъти в критични моменти просто да се изключва без да му е падала батерията гледам да не разчитам само на това.

# 242
Аз съм като Бед Карма (какъв як ник!) и освен батерия или две за телефона винаги имам и бекъп във вид на физически карти. Последното чанте го взех със собствен джоб за карти и кеш.

# 243
При мен и двата пъти като умря телефона беше на летището, с бординг паса на него. Като по чудо имах изпечатано всичко. Вече не нося разпечатки, но слагам бординг паса на двата телефона и на айпада, като им правя и скрийншотове в случай, че нещо интернета умре… все 1/3 ще работи 😄

# 244
  • София
Благодаря, момичета!
Тези са прахчетата:

Не кърпички, а прахчета, подчертавам. Кърпичките не вършат никаква работа, специално за бяло пране.
Една снимка от снощи, нямам в цял ръст.

# 245
На мен баш тея прахчета също никаква работа не ми вършат, на каква температура переш?

ПП: за тъмно пране имам кърпички, там сякаш има ефект.

# 246
А аз освен скрийношота го имейлвам и на ММ и го качвам и на облака и не трия нищо в Инбокса, щото знае ли се! Веднъж на летище София ми се наложи да си разпечатвам разписката от имейла, че съм си платила онлайн туристическата виза, защото за тях електронното копие на същата не било "достатъчно доказателство" Wink А отказваха да ме качат на полета, защото имаха технически причини и не можеха да аксеснат визовата база данни на австралийците. Голяма игра на нерви - 10 мин преди отлитане аз още се разправям на терминала.

А трикът със скрийншота помня че го видях за първи път на една огромна табела в една забравена от бога и хората паланка в Норвегия "извинения, че не можете да си покажете билета за лодката закупен онлайн, защото няма интернет в региона не важат. направете си скрийншот!" Simple Smile)))

Уфф, от 5 сутринта съм в колата и дупето ми стана на палачинка... някакви витрини ви щракнах скоро, ще ги потърся сега.

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 23:51 от Agent Provocateur

# 247
Днес и аз съм в 50-те нюанса синьо

# 248
  • София
На мен баш тея прахчета също никаква работа не ми вършат, на каква температура переш?

ПП: за тъмно пране имам кърпички, там сякаш има ефект.
Кърпички за тъмно ползвам и аз, те само улявят изпуснатите цветове.
Пера на 40 градуса обичайно. Понякога бялото на 60, но псоледно време позлвам някакъв изкуствен интелект на пералнята и само й задавам какво ще пере и тя си решава. При всички случаи не е над 60 градуса. Другото е, че винаги слагам и вениш.

# 249
Не, не белите кърпички, които улавят цветове. Кърпичките са черни и пускат цвят, уж оцветяват и поддържат дрехите да не избеляват.

Сигурно е от вениша тогава. Аз имам, но честно казано почти не съм го ползвала, може би трябва.

# 250
  • София
Винаги слагам от слънцезащитата и на врата и деколтето. Резултатът - биетата на всичките ми бели блузки и тениски са мръсно жълти и нямат изпиране.
Много бих искала да видя "четчицата", с която Al Georgieva търка маншетите и яките със сапун преди да ги сложи в пералнята Grinning

# 251
  • София
Не си спомням да съм пускала пералня без Вениш, последните 10 години. Но не е само от него, аз слагам само от розовия, който е за цветно пране и не избелва. Може би е комбинация от фактори. Без прахчетата определено нямах такъв реултат, всичко бяло ми посивяваше на второ-трето пране макс.

# 252
  • Sofia
Освен скрийноштове, важните електронни информации си пращам на пощата. Така от всяко устройство имам достъп. Малко откачено звучи сам да си пращаш мейли, но  помага. Blush

# 253
  • София
Аз пращам на секретарката, така че винаги мога да отворя изпратени. И флашка си нося.
Ходя повече с малки чанти. Специално си взех малък портфейл. Телефон, ключ, две червила и кърпички и това е. И слушалки.

# 254
Льоня, четчицата е четка за зъби, работа върши всякаква мини четка
При 10-15 бели ризи за пране всяка седмица е нормално човек да полага повече грижа, иначе трябва да купуваме нон-стоп нови.

Не слагам крем или слънцезащита на деколтето, нито дезодорант ползвам- тия неща правят петна по дрехите и значи да ги хвърля след едно носене

Общи условия

Активация на акаунт