Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 720
  • 821
  •   1
Отговори
# 555
Прекрасни цветове и рокля!
Светиш в нея!
И аз мечтая за след 10 дена…
Ето какво харесах вчера по сайтовете. На някой може са му допадне.
https://www.zara.com/bg/en/share/-p01165274.html?utm_campaign=pr … &v1=160125714
https://www.zara.com/bg/en/share/-p07484172.html?utm_campaign=pr … &v1=144395857
Последните 2 не са за мен, че трябва без сутиен или с презрамки…
Но
Някой спомена цветни презрамки. Мисля, че така е поносимо. Лятото е:)
https://www.asos.com/asos-design/asos-design-cami-minimal-pocket … lack/prd/22708384
https://www.zara.com/bg/en/share/-p07619002.html?utm_campaign=pr … &v1=195213119

# 556
... (благодаря, момичета)

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 19:07 от pepa57

# 557
  • София
И аз много се радвам, че не ми се налага да се съобразявам с никого, относно облекло. То бива хейт, то бива надскачане, но малко ми дойдоха в повече последните страници. Надявам се, че вече сте си премерили бананите и имаме фаворит за мястото "по-по-най" .
Относно кой се обича и харесва, аз един ден се харесвам, един не. Днес не се харесвам и не харесвам никого. Облякла съм се с блуза, която не подхожда на панталона, но исках да ми е удобно и свободно. Грам не ми дреме дали някоя жена ще се възмути. И последно - по дрехите може и да посрещат, но изпращат по други неща, та няма да е зле да приберете раздвоените езици и да свалите малко нослетата. Може да помогне за изпращането.

# 558
  • София
Мисля, че лееееко преекспонирате. Аз хей не виждам. Всички показали се са много хубави жени. Това не пречи да си кажа мнението за презрамки на сутиени. Далеч не значи, че съм модна и стилна икона.
В темата сме все пораснали момичета и е нормално да сме си намерили стила.
За ходене по интервюта в нелеп вид всички сме чували, че и виждали поне снимки от СВта.

# 559
Хейт и аз не видях последните страници, нито някой да се бори за титлата "по-по-най", но Klemy си каза, че днес не харесва нищо и никой Grinning

За новия сезон тук-там излизат обувки на платформа, останаха ми очите в едни сандали, но нямам идея удобно ли е....

# 560
  • София
Аз имам платформи и са ми удобни, но на мен и токчета са ми удобни та не съм критерий.

# 561
  • София
Аз обожавам платформи, но внимавам, че съм си правила глезените на ....

# 562
  • София
За платформи е важно глезенът да е подсигурен с каишка. Поне при мен там е проблемът. Имам много тънки глезени и ако не мога да пристегна каишката ми е една идея по-некомфортно.

# 563
е това ме притеснява, да не се изтрепя с тях.....

Токчета са ми удобни и нося, само гледам да не карам кола с тях - едно че не ми е удобно и второ, че ги развалям

# 564
  • София
Не мисля, че ще се изтрепеш. Платформата компенсира тока, но.....никак не ми харесват. Според мен са доста груби за сандал, но ако ги покажеш комбинация, може съвсем различно да изглеждат.
Имай предвид, че аз нося или бирки или стилето и не съм критерий.

# 565
Човек да не ви остави за малко и то едно порицаване, то едно нравоучение ....
Забелязала съм, че тези които порицават бълват много повече жлъч от тези, които уж "хейтват" Joy
. Та хубаво е преди да се напише нещо, да се помисли.

За СВ-тата и интервютата, два пъти в последните 10 години съм подавала СВ и никога не са ми искали снимка! Даже не знаеха дали съм мъж или жена, докато не отидох на интервюто.

Тези платформи ми приличат на кози копита, но докато не ги видя на нечий крак не нога да преценя дали ми харесват.

# 566

ето ги обути

а снимките в СВ-та за които пишат съфорумки и мен ме учудиха, дискриминация е да подбираш хората по външен вид, освен ако вида не е част от работата - филми, рекламни снимки, рекламни събития, подобни

биркита за мен нямат равни по грозота 😃

# 567
На последните обувки ми хареса само цвета.

# 568
Мен ми харесват лилавите сандали!

# 569
Аз не харесвам сандали и въобще обувки на платформи, но аз съм много висока и с подобни обувки се превръщам в гигантка, а всички мъже около мен изглеждат като джуджета. Когато бях тинейджърка, носех такива обувки, тогава бяха модерни, но сега ми изглеждат груби и недодялани.

Общи условия

Активация на акаунт