Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 705
  • 821
  •   1
Отговори
# 180
Пинк, страхотна си, като момиченце изглеждаш.
Пожелавам си да се запазим така свежи и красиви до дълбока старост.

# 181
Пинк, прекрасна си! 🌺

Ал, упражнения в леглото само засега. С рехсбилитатор от следващия месец ще се раздвижвам.

# 182
Ал, Пинк - много свежи покупки, браво!

Аз с чантите съм тежък случай, буквално 😄 Последните доста години все се нося с по-голям размер чанти, в които събирам всичко вкл. чадър, вода задължително, шал, понякога яке …
 Имам и няколко по-малки като за вечерно излизане, но обикновено ме мързи да местя, а и в тях почти нищо не мога да събера, само връзката ключове като сложа и вече почти за нищо друго не остава място.
Отделно не купувам често чанти, когато реша е добре обмислено, отделила съм сумата и като я купя ми става любимката за 2-3г поне и другите много рядко подносвам. Следващата ми набелязана чанта вече е по-малка, та ако си я купя тази година ще намаля обема искам не искам 😉

# 183
При нас до днес е слънчево и не вали!
Ал, Пинки, Ейнджъл чудесни тоалети. Пинк чантата е много шик!
Принцовите острови

# 184
  • Sofia
почти нищо не мога да събера, само връзката ключове като сложа и вече почти за нищо друго не остава място.

Този въпрос съм решила с карабинерчета. С тях закачам връзката ключове за дръжката на чантата и не ми заемат място вътре. Grinning
Малката кросбоди чанта ми осигурява свободни и двете ръце.

# 185
И аз съм планувала Принцовите острови в То do, листа.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:10 от christina1980

# 186
  • София
Мими, супер снимки. Изкарайте си прекрасно.

# 187
Mimi, много красиво изглежда. Още не съм била в Турция, надявам се скоро да и дойде реда. Приятно изкарване!
Пинк, много хубава комбинация, чудесна чанта. Да ти е честита!

Вчерашната дъждовна събота мина в избиране на подаръци за Опус 2. Избра си столни игри, другото ще е изненада. Знае, че ще получи нов телефон, но не знае за раницата която му избрах. Дано я хареса, тръпна в очакване. Опус 3 каза, че ако брат му не я иска, с радост ще я прибере. Joy
Скрит текст:
Ще влезе в употреба веднага при летните пътувания. Млечно-карамеловите оттенъци ме грабнаха веднага.

Нямам нужда от нищо, благодарение на миналогодишните ми ексцесии. Но е много удобно да имаш всичко необходимо подръка, без да се чудиш как да комбинираш.
Вчера бях с лятно манто с кройка на шлифер. Идеално е за тукашния климат.

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 12:05 от Dez

# 188
Дез, възхитих се на твоя Опус 2! И през ум не ми минава да купя светла раница на моето Кресчендо 2 Grinning

Като каза климат вчера вечерта така мръзнах в Брюж, че полареното одеало на плажа ми се видя рай и още плюя отрова по цялата страна и по синоптиците и.

# 189
Сигурно ще я смелим от пране, но е красива. В черно е скучна, и не бих я забелязала, нищо че е практична. Дано зарадвам детето, заслужава.
Кажи какво да им приготвя в багажа, ще ходят с баща си на Северно море в Германия за 2 седмици докато съм в САЩ. Дано не замръзнат. Поларено одеяло със сигурност.

# 190
  • София
Ох. Изпуснах темата!
Тия последните 10 дни е турболентно около посрещането на нашите американски приятели, на които на скоро бяхме на гости в Щатите! Вечери, ресторанти, Чевермето до Милениум, на бар на покрива на Милениум, гостита, та даже на Джасфеста одеяла с бяло вино опъвахме!
Бях пред разболяване от преумора и недоспиване, че и багаж за местене приготвям, а през деня работя. Уж!

Вчера успешно пристигнахме в морския ни хоум офис на СлБряг. За трета поредна година от началото на пандемията ще живеем до септември тук на морето. Но тази година в друг апартамент. Комплексът, в който искахме да се върнем и  за тази година, за съжаление е пълен с украинците...😏

Та. Да. Да живее хоум офиса! 😄
Скрит текст:
Поздрави от Слънчев бряг!
Следя ви вече!

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 17:13 от kopche

# 191
  • Бургас
Как се справяте със сутрешното подпухване,//торбИ под очите/ лятно време ?
мерси за темата
Нямам торбички да чукна на дърво.Благодарности за темата.

# 192
Худита и уиндбрейкърс, Дез, лейърс Simple Smile))

Нещо, което слушам в момента докато правя куфарите и ми е интересно и забавно...

# 193
  • София
Ето ме на любимата ми работа:

# 194
Благодаря ви, Ал, Мими, Ейнджъл, Маронка, Дез...Heart Eyes
Май за първи път слагам и имам панталон палацо. Ми то много удобно нещо било. Обичам белия цвят и имам доста бели дрехи. По принцип с която и дреха да съм все се пазя да не се изцапам, обаче снощи като се прибрах у дома видях, че с дупето нейде съм обрала нещо кафеникаво - оранжево.
Сто пъти съм ходила в Истанбул, но Принцовите острови не съм посещавала. Ще трябва да се поправи в близко бъдеще този пропуск. Приятна почивка, Мими!

Явно само на вас ви и студено, всички сте с дънкови якета и дълъг ръкав.
Копче, приятно лято на Слънчевият бряг! Отдавна не долюбвам Сънито,  с цялата тази паплач и сергии с гащи и подобни. Предпочитам Влас..

Общи условия

Активация на акаунт