Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 747
  • 821
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
От скоро Grinning правят официални рокли с гол гръб с вградени чашки.

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 12:27 от Karen

# 466
Е, аз не живея живот, в който да ми трябват много официални рокли. Не ходя по балове всяка седмица.

# 467
  • Sofia
Съжалявам, че не ти е полезна информацията.
Аз нося официални рокли по различни поводи. Балните рокли са други.

# 468
  • Варна
Привет,
Днешното утро ме завари неочаквано в един хотел в Айдемир. Има огледало Grinning

Сетих се, че в предната тема коментирахме белите конци на мойте чехли, пък аз все си мисля, че изобщо не дразнят... Във въпросното огледало цъкнах как съм ги комбинирала днес.

# 469
Съжалявам, че не ти е полезна информацията.
Аз нося официални рокли по различни поводи. Балните рокли са други.

На кое викаш официална рокля? Защото за мен е нещо такова примерно:

# 470
Информацията щеше да е полезна, ако не започваше с отдавна.

# 471
Рокли с гол гръб аз нося без сутиен. Бюста и фигурата ми го позволяват. Ако не го позволяваха не бих купувала такива

# 472
  • София
Аз точно заради бюста не си купувам такива рокли/дрехи.

# 473
Рокли с гол гръб аз нося без сутиен. Бюста и фигурата ми го позволяват. Ако не го позволяваха не бих купувала такива

Късметлийка!

# 474
  • някъде под слънцето...
Чудесно е че го позволяват ,  но лично  аз не бих отишла с рокля с гол гръб на официален повод  по "зърна" .Идва ми малко "хард" . ..
Скрит текст:
Миналата седмица имаше интервюта за  работа.
Кандидатите  чакаха да ги извикат долу  при охраната и на влизане ги видяхме.
Едно девойче с прекрасна фигура и стегнат красив  бюст,  беше дошло с   потниче  без  сутиен и къса прилепнала пола.Имаше и някалво сако  , което нервно мачкаше в ръце.
Мъжката част от колектива разпалено коментираше  потника..., дамската също  Simple Smile  .
Никой не мислеше , че и стои зле.
Разбрахме че колегата  от човешки ресурси е отказал да проведе интервюто  заради неуважение към фирмата  позовавайки се на неадекватното за случая облекло на  момичето.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 10:55 от sl

# 475
  • София
Чудесно е че го позволят ,  но лично  аз не бих отишла с рокля с гол гръб на официален повод  по "зърна" .Идва ми малко "хард" . ..
Да, има го и този момент. Примерно прословутите слип дрес. Естествено, без сутиен. Тогава бях чашка В. Носила съм ги на млади години, на бар и на купон с ясната цел че нещо ще става...

# 476
  • някъде под слънцето...
Точно.
Свързвам го с "ловуване"  Simple Smile  ,
Но всеки с мотивите и арсенала с  оръжия , които използва  Simple Smile

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 09:26 от sl

# 477
Слип-рокли не нося, нито някога съм ходила на интервюта по потничета и къси полички. Вие на какви места работите, че кандидатите ви идват там да "ловуват"?
На мен това няма как да ми се случи, професията ми е сериозна Grinning

# 478

Със сутиен тип бюстие. За мен този потник е твърде разголен за офис, но все пак си го сложих. Имам и късо сако, ако се наложи ще си го облека, за да не се чувствам неудобно.

# 479
  • някъде под слънцето...
Защо го приемаш лично?
Коментарът ми е под поста на Рокси
В случая явно девойчето  се беше прицелило в позиция свързана с клиенти на фирмата
Небулучи мишенара, защото не и позволиха да използва приготвеното оръжие.
Всеки сам преценя  как  да се облича.
Не съм ничий съдник.Споделих лично мнение.
В лова по принцип  няма нищо лошо,  всеки сам преценя оръжията, които използва и в какво точно се  прицелва.
Скрит текст:
Преди години работех в друга фирма във финансовия сектор.
Всички "девойки" работещи в нея  се бяха прицелили в 28 годшния син на собственика, който по онова веме беше директор на  "големите сметки"  .Доста народ мина през леглото му, докато накрая беше  "отстрелян" от момиче работещо на рецепцията.Явно само тя беше избрала подходящите стратегия и оръжие.
Три месеца след сватбата девойчето стана директор човешки ресурси и се записа да изучва  тази материя в  унивеситет от дистанция  за сметка на фирмата.
В момента двамата са собственици на дъщерна фирма на шефа.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 10:56 от sl

Общи условия

Активация на акаунт