Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 729
  • 821
  •   1
Отговори
# 540
Альона Воронцова е пуснала видео за 9-те модни грешки, които най-често се допускат в летният гардероб. Засегната е и темата с бельото и презрамките. Моето мнение го знаете, дискутирали сме го вече.

Нейният стил най-много се доближава до това, което нося и харесвам в момента + и моето виждане за мода и смесване на класическо и модерно.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 17:17 от Sysly

# 541
Добре, че си ходя както си искам..😅

Да и аз. Започнах да нося къси панталонки на 35 години, преди това мислех, че не ми отиват.

# 542
Добре, че си ходя както си искам..😅

На теб ти се и получава! Hug

Иначе, човек ако взима насериозно повечето от писанията тук и се връзва на всичките всевъзможни критики, "принципи", модни предпочитания и разбирания на списващите, носа от от вкъщи няма да си подаде (освен за посещенията си при психоаналитика, нуждата от които има вследствие на изброеното). Още повече пък ако е и 35- 40 +. Rolling Eyes

Слава на Бога, явно почти няма такива случаи, защото си струва човек само до спирката на ГТ да отиде и да види, че реалът не е толкова захаросан, колкото изглежда. Без значение от страна или континент.

Темата е полезна, защото има много свежи включвания, показват се наистина хубави и стилни комбинации, дават се адекватни насоки, но и често започва да се гони някакво измислено съвършенство, което в един момент започва да накъртва.

# 543
Точно. Тук сме големи (зрели) жени. Със сигурност си знаем плюсовете и минусите и не мисля, че се правят фрапиращи грешки.
Другото е разминаване във вкусовете на всяка, което се превръща в критика и забележки често, а не отчитаме, че всеки има правото да си се харесва такъв, какъвто е.

# 544
Аз се впечатлих много от лъвицата, която в предходната тема каза: много се харесвам. Смята, че най-важното за една жена е да харесва себе си, такава каквато е, както като визия,така и като характер. Всичките ни проблеми в живота произтичат от това, че не се обичаме и не се харесваме достатъчно.

# 545
... всеки има правото да си се харесва такъв, какъвто е.

Да, и това е най- важното.
Защото, за съжаление, има доста хора, които не се харесват. Никак. А това е пагубно мислене просто.

# 546
Така е. И много си личи тук кой е в мир със себе си и кой не..)

# 547
christina1980, абсолютно! На същото мнение съм. За мен човек, който не харесва и не обича себе си, не е способен да хареса и обикне никого. Вечното преследване на идеалният образ изнервя и озлобява според мен. Хора постоянно критични до лудост към себе си, се опитват да го делегират и на останалите.

Скрит текст:
Дописвам тук, че ми стана смешно.  Относно дрескода и мястото -  Анджелина Джоли по зърна в ООН:

Какво ли разбираме ние от стил(!?), нагледен пример на модна икона. Stuck Out Tongue Winking Eye
Откраднах го току-що от друга тема. Simple Smile

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 10:29 от Sysly

# 548
  • пустинята Гоби
Днес съм с къса рокля:
Скрит текст:
People Dancer

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 09:46 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 549
Има два модела хора - едните ще минат по крайбрежната и ще кажат: "Еййй какво прекрасно момиче видях, пък една жена с каква приказна рокля беше и подобни", а другите ще кажат "Ауууу пълно кичозни дрехи, селяндурски стил, пък една жена колко беше неподходящо облечена за тялото/възраста си ако знаеш и др. подобни"

Та на тези от вид две нивга нищо не им харесва и намират кусури на целия свят Grinning

# 550
Ал, много приятна рокличка!

Да се покажа и аз - на макс цветна и шарена, дето някога ще ме видите.
Но след месец по пижама исках да ми е шарено, а и бяхме на градинско парти.
Моля, не цитирайте.

Последна редакция: вт, 19 юли 2022, 13:31 от Angel_wing

# 551
Херсва ми как сте в тон двамата - много свежо.

# 552
Рокличката е на 🌹 Mimi Rose 🌹 Simple Smile
Аз ходя с панталони вчера и днес, че изгорялато на краката е на бели чорапки и много личи Grinning

Angel_wing, хубава рокля, а колко сте в тон ....Супер!

# 553
Херсва ми как сте в тон двамата - много свежо.
Абсолютна случайност беше..))
Това не е ММ, а специалния гост на партито.

# 554
Няма значение кой е, получило ви се е отлично Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт