Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета (Тема 22)

• 75 720
  • 821
  •   1
Отговори
# 570
  • София
На краката ти изглеждат добре и цветът ми харесва на втората снимка.

# 571
Характерно за естетиката на последните години е да се търси контраст между грубо и ефирно, съчетаване на "несъчетаеми" стилове. Кой какво и колко от тези тенденции заимства и адаптира към собствения си стил е личен избор.

Нося и обичам платформи, вкл далеч по груби от показаните и са ми удобни. Балерини, например, не са ми удобни и не мога да нося. Тези от един поглед не ме впечатлиха, но докато не се обуят и видят на конкретния крак си е спекулация колко са удобни и дали ще изглеждат адекватно при дадена жена.

И за секунда ще се върна към силиконовите презрамки, които предизвикаха такъв фурор. Не съм им фен, но съм носила, разбира се, когато бяха навсякъде и се считаше за лош вкус да сложиш "обикновени"  на вездесъщите голи рамене, които се носеха масово. Тези деколтета се върнаха на мода и не се съмнявам, че и някаква реинкарнация и съвременна интерпретация на силиконите ще се появи пак - този кръговрат е доста предвидим. Не се съмнявам и, че тези, които са твърде млади и не са ги носили преди 20+ год ще ги залюбят от пръв поглед Simple Smile Дори тези от нас, които са ги носили някога, а след това са се научили да не ги харесват и да ги асоциират с пошлост и лош стил в един момент пак ще ги приемат. Човечеството преглътна Биркита, кецове + рокля и fanny packs и нормализира Тръмп и Джонсън, та едни презрамки на сутиен ли ще му се опънат Wink

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 16:40 от Agent Provocateur

# 572
# 573
Al Georgieva, носила съм подобен модел сандали на платформа преди има-няма 20-тина години. Няма такава удобна обувка, спуках ги от носене. Към момента, това което ме спира да купя, е че всички модели които съм харесвала са се оказвали ужасно тежки.
На мен ми харесва как контрастират на крак с фин глезен и стоят добре както на мини, така и на маски дължини. Навремето аз ги носех с ултра къси поли и по-свободни блузи или ризи за баланс.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 09:38 от Sysly

# 574
Криси, роклята е чудесна!

Аз вчера така бях:

Кросбоди чантата не е за тази рокля, но с патериците друга не мога да нося. Добре, че имам 3-4 такива чантета и си ги сменям.Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 19:15 от Angel_wing

# 575
За платформите, както и за всяка друга обувка, най- важното е да са удобни на свода.
Другото вече са подробности.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 10:45 от bubanka

# 576
Al, много ми харесват платформите, цветът също е чудесен.
Могат ли да се мерят някъде, или онлайн ги гледаш.
Ако са леки, би трябвало да са много удобни.

# 577
...........Това преди колко 20+ години е било?........
Точно преди 21 год и 4 месеца. Не помня кой точно ден е било, датата - 15 септември. Joy

Angel_wing, като слънце си! И русото е твоят цвят!

# 578
christina1980, хубава рокля и сандали 🌹малко в испански стил /червено и черно/

Angel_wing, супер си 🙂 и аз ще си сложа жълта рокля днес. Голямо си вдъхновение.

silver pearl, онлайн ги гледам в Ayede, много ми харесва модела и цвета, само ме притеснява да не ги очукам много бързо с този борд облечен в кожа
Имам техни боти и обувки и са много удобни, но нежнички

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 10:46 от bubanka

# 579
  • София
В понеделник нашата инструкторка по пилатес беше със силиконови презрамки. Много интересно стояха - към раменете.
Иначе си бяха супер.
Лилавите платформи нещо не ми харесват, но не защото са платформа, а нещо формата отпред и цвета. Но това си е моят вкус за обувки.

# 580
И за да съм по темата:
Връщам се от почивка, почерняла и закръглила се от хапване на морски вклусотии, допълнени с узо Wink
Бях с къса рокля риза денем и лека рокля вечер. Хотел с таверничка отдолу, тревичка и плаж...
Скрит текст:

Снимка на мамината прелест с две кокчета (мнооого ретро визия имаше), махам .........

Платформи нося от преди 20 години, но не така в предната и заднача част, а цели платформи. Страшно са ми удобни, но според мен заради формата на свода и подметката. Сега като пиша се сещам, че аз платформи имам само сандали, затворена обувка на платформа нямам.
Тези лилавите не ми харесват, защото те си имат отделна тънка подметка открай до край, която все едно е стъпила върху "кюфте" в предната част, а отзад тока е "сбъркан".
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 12:29 от peneva_a

# 581
По отношение на сандалите, мнението ми се припокрива с това на peneva_a. Цвета е страхотен, но оставят впечатление за нестабилно сглобени от няколко елемента предвидени за различни модели обувки.

# 582
peneva_a, чудни сте 🙂 /пу-пу/ и на хубаво място сте били. Роклята ти е хубав десен.
Приключих със сандалите заради теб Grinning ако ги поръчам само за кюфтета ще си мисля

# 583
Сандалите ми харесват именно защото са странни, а цвета е супер. Крив дебел ток, дайте го насам Grinning Защо трябва само "правилности".
Съмнявам се само с малката кръгла платформа, която е само в предната част, дали кракът няма да се подбива.
Всъщност 95% нося само платформи. Най-удобното за изтормозените ми крачета.

# 584
  • Sofia
Останаха ми очите в роклята на  Кристина! Heart Eyes
Коментираните сандали ми харесват, че са нестандартни (дори с кюфте Joy), на моя телевизор са тъмно бордо, много хубав цвят. Не бих носила платформи вече, предпочитам изящна обувка с гъвкава подметка.

Общи условия

Активация на акаунт