Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 14

• 42 490
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
Цитробактер е бактерия, която по принцип се среща повече в червата. Има няколко разновидности, но не мисля, че е опасна при хора с нормален имунитет.
Детето има ли някакви оплаквания или прегледът беше профилактичен?

# 196
Цитробактер е бактерия, която по принцип се среща повече в червата. Има няколко разновидности, но не мисля, че е опасна при хора с нормален имунитет.
Детето има ли някакви оплаквания или прегледът беше профилактичен?
Абсолютно никакви,освен прозрачно течение, което не е постоянно,може би предвестник на менструация.Нямам доверие на микробиологията в нашия град и въобще няма да я тровя.

# 197
В конкретния случай и аз не бих давала нищо.

# 198
Моята дъщеря, все още на 10 г, ме побърква, като обува вкъщи плетени гети, отдолу с чорапи (стандартни чорапи, не до глезените и ги издърпва максимално нагоре под гетите), пола и върху нея суичър с дълъг ръкав, почти покриващ полата и широк...

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 23:35 от dolce miele

# 199
При нас я няма тази уимбълдънска мода на бели маратонки и бели чорапи или поне у наше село и училище не е модно така. Но пък kawaii худитата били много тренди и трябвало да има такова.

# 200
Забравих да спомена, че стои в стая без климатик. Днес беше около 35 градуса вътре, измерено на сянка...а тя с чорапи и гети и дълъг ръкав...🤨

# 201
По шорти и тениска стои сега у нас. Боса е целогодишно, както и аз, и баща ѝ. Чорапите са за навън.

# 202
Моята дъщеря и вкъщи, и навън с чорапи. И ги дърпа нагоре, колкото позволяват. Глезените не дава да и' се видят.. 😆

# 203
  • София
Papa6ka, и аз бих забавила антибиотика и бих повторила първо изследването в друга лаборатория след почивката. 🤗

# 204
Papa6ka, и аз бих забавила антибиотика и бих повторила първо изследването в друга лаборатория след почивката. 🤗
Така ще направя,няма да й го давам,но за да повторя изследването, трябва да я водя на друг гинеколог,друга проба да вземе.

# 205
Моите вкъщи стоят по гащи и не мога да ги накарам да се облекат.
На вън ходят по къс потник и панталонки, които покриват дупето и са широки. Времето е кошмарно топло, потим се постоянно.

Сега малката хвана импетиго. Някой да се е срещал с това чудо.. много е неприятно, излизат пришки като от изгорено, много е заразно.
Трябва да бягам след нея да не се пипа, да пера всяка кърпа и дреха която ползва... не може да влезе във вода ( живеем на море)... най- уюутно и е да стои на климатик, което мен пък е много тъпо... само вкъщи или по молове..

# 206
  • София
Всички вкъщи сме максимално разсъблечени и климатиците работят. Днес като излизахме ми стана лошо като видях, че Кати нахлузва черните кожени найкове, при положение, че има и летни, които са светли. Ама не, била с черна тениска и сакън да не е в тон, въпреки дудненето от моя страна, че отдавна на никой не му пука дали обувките са строго съчетани с дрехите и чантите.
Не знам дали вашите мацки отделят внимание на тетрадките си. При нас е цял празник, когато се купуват тетрадки. Сега е щастлива, че в началото на септември ще ходим на разходка, съчетана с шопинг, в Одрин и че може от там да си намери тетрадки, които са по-различни от тукашните. И раница ще й вземем, тъй като тя много скромно изкара предните 7 класа с общо 2 броя раници.

# 207
О, интересни тетрадки има в Одрин. И други пособия, не само тетрадки.
Аз пък исках да ви питам кои сайтове за дрехи гледат дъщерите ви. Каква е тая мода от сайтове да си поръчват, като в мола може да мери всякакви парцалки?!

# 208
  • София
Рамацоти, дъщеря ми много се запали по Shein. Аз и тук бях питала за този сайт, че не ми беше познат. Та както и да е, поръчахме от него, включително и аз си взех няколко парцалчета, и останах много изненадана хем от качеството на дрехите, хем и от съвпадението в размерите. Леко предОбрих две блузки, тъй като реших, че размер L няма да ми стане и са ми леко широки, но пак си ги обличам.

# 209
О, да. Голямо внимание се отделя на нещата за училище - тетрадки, подвързии, пособия, раници. Мисли, избира, украсява, планира, пази, подрежда. За мен е приятно облекчение след джаста-праста отношението на батковците към тези уж маловажности.

Общи условия

Активация на акаунт