Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 14

• 42 493
  • 732
  •   1
Отговори
# 210
  • вече Пловдив
Това й е любимо занимание - да си избира, оглежда, подрежда училищни пособия, особено тетрадки. За разлика от други училищни неща като униформите например...

# 211
....
Аз пък исках да ви питам кои сайтове за дрехи гледат дъщерите ви. Каква е тая мода от сайтове да си поръчват, като в мола може да мери всякакви парцалки?!

И у нас е на мода Shein...Тъкмо е в очакване на втората си поръчка от сайта. Предната беше от черни дънки и една блуза с дълъг ръкав и не бяха с лошо качество. Да видим сегашнита как ще са. Гледат една от друга, копират - винаги е било така на тази възраст.
И, нашата девойка е прилежна и подредена от малка. Ще се пазаруват и тези пособия скоро.

# 212
Никой няма претенции за тетрадки, подвързии и т.н., стига да не са с детски картинки и да отговарят на изискванията от учителите цветове подвързии. Раницата се избира, ама веднъж на 3-5 години. Моите по принцип учат в центъра до книжарниците, та като им дадат насоки за учебни помагала или по-специални тетрадки - давам парите и да си ги купуват.

# 213
А моята девойка иска да е различна. Пускам я в магазина и чакам на касата. И винаги съм оставала приятно изненадана от избора й. Тя е много суетна, но не изпада в крайности.

# 214
  • София
Моята щерка засега предпочита офлайн пазаруването.Да го види и пробва,майчичка,както се казва.Иначе щъка из най-различни сайтове,страници и т.н.
Тетрадки и канцеларски принадлежности сама си пазарува,та не съм много в час.Ориндж,Плесио,Джъмбо вкл и квартални книжарници сама си ги наобикаля.

# 215
Тетрадки купувам някакви от Кауфланд или където видя, че са пуснали. Етапът с картинките го мина.
Обмислям да й купим римаркабъл, за да олекотим чантата, но ще решаваме в движение.
За този сайт Shein й бях казала, но ме сряза, че това е най-лошата фаст фешън марка. Ужасни за околната среда, изхвърлят много дрехи, експлоатират работниците и ползват детски труд.

# 216
  • Mediterraneo
Изнудиха ме да поръчам от Шейн една торба неща. Изненадващо бързо дойдоха и изненадващо доволни останахме от всичко. Напоръчаха разни топове и тениски, де, нищо особено, за по 2-3 евро.
Раница и несесери поръчахме от Амазон, някакви манга щуротии. Това за малката, че ще сменя училището. И двете не се вълнуват нито от тетрадки, нито от аксесоари. Пише се на определен вид тетрадки, че и по цветове определени по предметите, та няма място за картинки и щуротии. Последните им раници са отпреди 3-4 години, Найк и Ванс. Остана на голямата да подменим нейната.

# 217
  • София
Каква е цената на доставката от този сайт Shein? Дъщеря ми го е споменавала, но не съм влизала в него мисля. От миналата година иска да й купувам тетрадки със спирала, естествено трябва да си ги избере тя. Днес видях цените на формат А4, двойни и нагоре са от пролетта.

# 218
  • София
Бъни, да не те излъжа, но ми се върти из главата, че безплатната доставка е от 39 евро нагоре. Който има по-пресни спомени да каже. Ние имахме отстъпка като нови клиенти и доста неща поръчахме, но често получавам на пощата промо кодове с отстъпки.

# 219
  • Mediterraneo
Безплатна доставка имах аз, не знам по каква линия. Отделно някакви купони и точки имаше дъщеря ми и ми намали нещата с още 5-6 евро. Срок имаше даден около месец, пристигнаха за няма и седмица.

# 220
Здравейте, от Щатите ли поръчвате? Разгледахме го с дъщеря ми, хареса дрехите. До сега поръчвахме от Англия - George Asda

# 221
  • Mediterraneo
От Щатите ли? Шейн са чиста проба китайски булшит Simple Smile

# 222
Не бях чувала досега за импетиго...🤔
Но и римаркабъл нямам идея какво е...😁
Ще купувам самобръсначка на дъщеря ми. Има нещо, което и тъмен мъх не може да се нарече на мишниците, съвсем начален етап (честно казано, изглежда все едно се е оцветило от някоя тъмна тениска, но с голямо въображение се вижда). Но тя се притеснява, та нека си мисли, че го е обръснала...😃 Ще и' правя и педикюр и маникюр (знам, че след ден или два няма да има останал лак по ноктите, но заради изживяването). Иначе не иска да носи сандали без чорапи...🙃

# 223
Направо се учудвам от това, което пишете. Откакто е започнало лятото, дъщеря ми кецове не носи, какво остава за маратонки. Само сандали на бос крак. А през свободното време и от 1 седмица ваканция - шорти и потници с гол пъп, тук там някоя тениска.
Искаше рокля, да има една, хем за излизане, хем по-представителна. Е, няма в магазините - или са тип ситни цветчета или официални. Пробва 2 - оказаха се широки на подмишниците и бюста - XS. Затова и не поръчваме по Интернет. Ще видим в България, как е.

# 224
При моята пак се завърнаха кръвоизливите от носа.
Сутринта направо мини инфаркт получих като видях колко кръв има.
Вчера я водихме на очен,за щастие поне там няма покачване на диоптър.

Общи условия

Активация на акаунт