91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 143
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За да си даскал, трябва да можеш да обясняваш сложните неща просто, казва баща ми, който е даскал.

Simple Smile  Така е . Но все пак си мисля, че няма място за сравнение между г-жа Христова и г-жа Василева.. На втората според деца от минали випуски, били при нея, проблемът й е в неправилното преценяване на броя задачи и времето за тях на тестове/класни работи, както и  излишно режещото оценяване. Но иначе от учениците й има хора, избрали да продължат във ФМИ на СУ, в ТУ (или извън БГ с мат) и доволни от обясненията й и получената при нея база. И все пак сред наличните учители по мат най-добрите варианти според мен са П.Динева,  В.Бонева и  Д.Петрова. Simple Smile

# 376
  • На планетата Земя
Абе направо при Янше и alles in Ordnung 😄

# 377
  • София
Ааа, Милето, недей така, немците не са също панацея....За Янше не знам как е с мат, чувала съм (може и да не е така), че има затруднения и той с някои задачи и оставя децата с добри познания по мат да ги решават вместо него. Но по-назад във времето в НЕГ гарантирано е имало неточни попадения сред немците по мат. Имаше един Petzelt примерно, сега сигурно му парят ушите, ама  за него градски легенди се носеха покрай лафа му за "правоъгълен равностранен триъгълник" .Stuck Out Tongue Closed Eyes  Дано човекът с времето да е  осъзнал за какъв оксиморон е приказвал в час по мат. Наскоро попаднах на клип с него от някой отдааааавнашен Фашинг, та се сетих. Simple SmileИ от Щернберг имаше недоволни. То от кого ли, независимо дали бг или немец, всички са доволни?

# 378
  • На планетата Земя
Русалкен, ти май загуби усет как да ме четеш 😉

# 379
  • София
Добре, че поне има и добри варианти:), ама май ще сме на “тото 2”. А Ани Цанева преподава ли още математика?
До сега правени ли са опити от страна на родителите да подадат оплакване от Христова, придружено с подписка ? И тя ли е протеже на К.?

# 380
  • На планетата Земя
Ани Цанева е за последна година, ще помогне на 12 д и е да завършат и това е.

# 381
  • София
Беше ми класна в 9. клас. Нашият клас й беше първият Simple Smile.

# 382
  • тук-там
Милето, майтапиш ли се за Цанева? Погребално е положението при нас, защото си тръгна тази година и Янше е на сцената. Потвърждавам, че Русалка е изгубила чувството си за хумор Wink

# 383
  • На планетата Земя
Не,за нея не се майтапя. Само онлайн е помощта й.
Имали сте късмет, че децата са основно с нея. Нашите герои са "и сам воинът е воин" от 9 клас.

# 384
  • тук-там
Помага онлайн, но си учат с Янше. Съгласна с късмета и с късата клечка при вас!

# 385
  • София
Що така бре, дами... Simple Smile Тук си ми е  чувството за хумор, ако не беше, щях ли да ти харесам поста, Милето Wink Правя се просто на застреляна, знам, че никакъв го няма Янше, макар че извън мат ме кефи. Но който не знае,  ще приеме поста ти за чиста монета и ще заяви как, видите ли, пак всичко по-по-най е за лайстунг - от тоалетните, та до кабинетите и "най-добрия" математик...Затова остaвих на вас да обясните за Янше. Ама вие май не разбрахте намека ми, пък после аз съм нямала вече чувство за хумор, ей, опасни сте.. Joy
Иначе за Petzelt не се майтапя, при това въобще - иска ми са да го начертае този пуст триъгълник...

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 23:12 от пенсионирана русалка

# 386
  • На планетата Земя
Хахаха, големи сме шматки в петък вечер! Трябваше на ЛС да се уговорим кой след кого да се "застрелва" 😆😆😆

Mtz, точно това е схемата.

# 387
Янше ни беше класен, наистина извън математиката е много готин. Плюс на Янше е начинът му на оценяване на писмените работи.

# 388
  • София
Да, децата много тъгуват за нея. Знам , че много добре им водеше часовете, дори и когато бяха онлайн. За Янше като съдя по мнението на сина ми - слаба работа е, но вие сте го казали вече Wink

# 389
Нещо ново в нашето училище, което има връзка с обсъжданата тема за колективно посещение на културни мероприятия. Учениците сами се организират за посещение на театър,  концерти и кино. Първото им събитие е след седмица - в Сатиричния театър "Криворазбраната цивилизация"
Публикували са в официалния им профил в инстаграм, а парите се събират до утре
https://instagram.com/negkultura?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Общи условия

Активация на акаунт