"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 462
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
boriva, искрено ти съчувствам  Hug За Хамомилата знам, че една гранука се разтваря във вода и така се дава. Споед мен това е по-добре от успокояващи чайове, защото е хомеопатично лекарство.
Дейзи, и мен ме впечатлиха много нишите в стената - с тази украса създават страхотен семеен уют   smile3501  Джуджето също е страхотно  Heart Eyes
elly_G, честито ви ново зъбче newsm47
miki3 , и аз като гледах снимките на Калина се сетих за Алекс  Laughing

# 241
ХХмммм... като чета реакциите за моя дивчо, малко започвам да се притеснявам... Все се успокоявах, че почти всички бебета са така... добре  че е Алекс, да не сме съвсем сами.

Между другото, проходилката до сега нито един път не се е обръщала. На снимката, на която е наклонена, Калоянсе дърпа за масата.После не падна, върна си се обратно. Просто излазва от проходилката без да я катурне. Преди падаше директно на глава напред, но сега се е изхитрил да отива до леглото, оттам се издърпва извън проходилката, и после от леглото слиза долу на пода.  и се почва КЕееффф !  Светът е негов!
А за  безстрашен..не е чак толкова. Да го видиш как се дърпа като го поставиш на ръба налеглото с главата напред.  зор да се обърне с дупе и да слезе (отнема му 2 секунди да стигне до пода!)
Аз лично не се притеснявам.  Голям мъж е вече, да се оправя! (и към  татко му гледам така да                      подхождам)

Борива, ползвала ли си обезболяващи гелове за венци? Калоян се усмирява по малко от тях.

Дейзи, на мен елхата ти много ми хареса, и гирляндите на корниза (за джуджето да не говорим!). В гирляндите има много нежни отблясъци, от светкавицата ли са, или лампички? Аз искам някакви малки лампички, но не знам какви. хич ме няма по украсите... а Калоян как ще се катери по елхата, не ми се мисли... нашта ще е истинска, така че от другата седмица може да го се самозахрани с борови иглички... спадат към дребни храни за  яденес пръсти.  Laughing

# 242
Дейзи, много ви е хубава украсата. Джуджето да го цункаш от мене по голото дупе  Heart Eyes

Габи, ако знаеш какви простотии ми идват наум във връзка с това горчиво лекарство  Party В стил "номера от пионерски лагер" Joy

Днес следобяд така се бях навила да полегна да си подремна заедно с малкото джереме... Да ама не! Спа 40мин от 13.30 до 14.10 и после - смяяяях, крясъци... ЛУДНИЦА. И така до  17ч, когато дадох каша и заспа от раз. Сега спи. Дано да не се разбуди по никое време тая нощ, че хич не ми е до игри нощем  Crossing Arms

Лека нощ на всички! Аз отивам да спя  smile3524

# 243
Танчето днес ви писа за партито. Потвърдила съм, че ще отидат 36 бебета с по един родител и от клуба ми казаха, че ще стане пълна лудница  Simple Smile доста хора ще сме, но ще стане купон  Wink
Има 20 стола в кафето и 30 стола за децата, но смятам, че ние няма да имаме много време да си стоим в кафето  Mr. Green, а никой бебок няма да се обиди ако мама го държи вместо да стои на столче  baby_neutral
В клуба има кафе за родителите, стая с мокет и играчки, където малчовците могат да лазят и стая, която е с паркет, там са столчетата и там ще е дядо Коледа.
Има закачалки, където можем да закачим якетата и космонафтите/някой беше питал преди време. 
Дарлинг, пиши на лични на Тася да те включи в списъка. Не е проблем, че те няма просто в петък сутрин ще се обадя в клуба да кажа новата бройка.
Моля всеки да провери дали го има в списъка, за да не остане някой мъник без подарък  Wink
Ако съм изпуснала да отговоря на някой, моля за извинение, но не ми остава време да изчета всичко, затова ако някой има някакъв въпрос за партито, моля, да ми пише на лични  Hug

# 244
Борива, искрено ви съчувствам, надявам се скоро да му мине на малкия и да се поуспокои  Praynig

# 245
Здравейте  и от мен!
Най-сетне заспа и моето диване. Вече започна да се пуска и да стои сама за по десетина секунди все повече и повече. Калина, и ние сме в отбора. От както Катерина откри, че може да излиза от проходилката само това прави. Надига се, отблъсква се от преградите и хоп долу. Ако е близо до легло се качва на него  Joy Joy
Коледното украсяване аз оставих за другата седмица, но това което сте показали ми харесва.
Днес взех снимките, които поръчах от www.snimkitevi.com . Качеството ми хареса, така че ви ги препоръчвам от опит. Peace
Лека и спокойна нощ на всички!

# 246
Ох, забравих: ПАК ми е на дневен ред темата с бавачката.... И тази не става Sad Помагайте - ако някой чуе/разбере нещо!

# 247
Няма как да се въздържа - Дейзи, да го нацелуваш това джудженца малко, сладичко, което прави най - големите чудеса на света  Hug Hug Hug Страхотна украса имате  newsm10
Лека нощ[smilie=smile3524.gif]

# 248
леле много благодаря за милите думи Rolling EyesКалина това по гирлянда са усукани лампички, много по-красиво е отколкото се вижда на снимката, а джуджетооооо, само ще кажа, че вчера и нощеска така ми скъси живота, че ако някоя го поиска да седи под нейната елха го давам без да се замисля /е за ден-два само Wink/

# 249
Дайзи, страхотна украса...Но най- много ми хареса малкото джудже, пу-пу голяма сладурана! Не я давай толкова лесно  Wink Wink Wink

Аз също си взех снимките от този сайт, www.snimkitevi.com и са страхотни, а цената е много прилична и стават бързо

Боби (Борива) и аз ти съчуствам, ударна доза зъби, дано скоро избият да не го боли Преско , целувки от Елинка

# 250
Борива, дано скоро се понаспиш  Tired Много неприятно е това безсъние, направо незнам как имаш сили да ходиш и на работа  Tired

Аз вчера украсих хола и втората голяма елха. Като украся и другите стаи и аз ще показвам снимки  Grinning

# 251
  • София, център
Добрютру!

Днес съм се успала... а съм на фризьор! И сега бързам жестоко, но не мога да пропусна форума Laughing!

Дейзи супер украса.... кога аз ще си наредя нашата незнам... хем е послушничко детето, хем не намирам време... всички украсили сте явно много организирани...

Ох Борива, много лошо, че и тая бавачка не става... айде да се връща тати и да се понаспиш малко, че така не ... не може повече !

После ще пиша повече...

# 252
Дейзи  Heart Eyesтова красиво джудженце го взимам Hugкогато кажеш,леле как послушно седи на гърнето-хем,като ми я доведеш ще даде пример на Бобата bowuu
и украсата ти е много стилна и красива  bouquet

мами вчера по време на къпането ваничката на Бобката падна ,строши се,таткото извадил малчо в последните части от секундата преди да се пребие в плочките PraynigСлава Богу разминахме се само с уплахата на мъжо,Бобката е ок даже не е разбрал какво става Praynigно сега се чудя дали да го къпем вече в нашата вана-той е 10 кила шавливо момче и явно не е вече за бебешка вана newsm78

# 253
Леле, Прасенце, как така се е счупила ваничката  Shocked Ама то какво ли се чудя толкова. То моята мома няма и 8кг и като заподритва във ваничката и цялата се клати върху стойката. Май наистина е време да минете на къпане "като голямите"  Grinning

# 254
Милички искам да ви кажа ,че ние с Марти няма да успеем да дойдем на партито Sad. Просто ми се натрупват страшно много ангажименти и едно ходене до София ще обьрка всичко. а и очаквам всеки момент да ме викнат на изпит по курмуване и ми е едно напрегнато. Да ви се оплача и че са ни откеаднали коледната украса-всичката. Има една стаичка между етажите и ние си я ползваме като килер и там имаме прибрани инструменти на мьжо,един стар бойлер, обучкимкоито не носим. Ами гадовете са откарднали коледната ни украса и едни мои ботуши #Cussing out ИО сега си нямаме нито елха,нито гирлянди,нищо Cry

Общи условия

Активация на акаунт