Дете родено без анус?!

• 154 594
  • 532
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Мила desi_jul,

от все сърце се моля да се намери лечение за детето ви и да заживее нормален и спокоен живот!  baby_neutral
И аз се моля за детенцето

# 272
Благодаря на всички за подкрепата! Йоанка е много смела и силна и съм убедена,че ще се справи. Новото и дупе си върши чудесно работата:) Жалко,че не може и дробче да и направят:( Много неприятности и създава липсата му.

# 273
 Praynig Дано за де4ицата се намери ле4ение!Трябва търпение,силна воля и кураж,късмет ви пожелавам мили мами! Hug

# 274
Ще се моля за нея.
Кураж! Praynig Praynig

# 275
На Йоанка и другите дечица с проблеми пожелавам да пораснат здрави да бъдат истински щастливи.Понякога човек се чувства толкова безсилен,бих искала да мога да им помогна,просто .....нямам думи,много тежко ми стана от прочетеното тук.
Д-р Оги, възхищавам ви се,не зная дали осъзнавате какво правите за хората тук,наистина е много!  bouquetТолкова рядко се срещат лекари като вас!

# 276
  • София
Здравейте всички, които вярват, че има изход от трудните ситуации.
Аз отново подготвям посещение на италианските хирурзи по повод още едно бебе момиче с рядко срещаната клоака.
Ние всички заедно направихме първата успешна стъпка в тази насока, като организирахме операцията да бъде с видеоконферентна връзка, така че повече от 30 хирурзи от България и чужбина можаха да се запознаят с техниката  Hug.
Този път ще бъде по-скромно - Фондът за лечение на деца ще плати на чуждестранните специалисти, а ние от детска хирургия "Пирогов" ще асистираме на операцията. Колегите, които пряко развиват тази тема, са д-р Цвятко Георгиев, д-р Пенушлиев и д-р Шивачев. Аз стоя скромно настрани като тютор и супервайзер  bowuu

# 277
Доктор Оги, Честита баба Марта! Бъдете жив и здрав и помагайте все така хуманно на децата!

Hug

# 278
Д-р Оги за какъв точно вид малформация  на ануса става дума? Когато ходехме на дилатации с Йоана , се запознахме с друго момиченце с подобен на нашия проблем. На нея "ануса" и се отваряше във влагалището. Оперирара я д-р Кожухаров, успешно. Още веднъж искам да изкажа благодарност на всички специалисти, погрижили се за детенцето ми. И на тези, които са ги учили и напътствали, за да станат такива  bouquet

# 279
  • София
Формата клоака  е най-сериозния проблем. При нея всички тазови органи - уретра, вагина и ректум се отварят в една дупка.
Радвам се, че д-р Кожухаров се е справил.

# 280
Ще се молим операцията да мине успешно и момиченцето да има нормален начин на живот Praynig

# 281
БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ КОЛКО МЪКА ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ  newsm17 Weary newsm17 горкото детенце  Cry

# 282
Здравейте. Моля се за тези дечица и се надявам да се оправят и да живеят нормално. Моля да проверите ИБАН на сметката, на първа страница, защото се опитах да преведа някаква сума на детска хирургия за лечението на проблемни дечица, но ми излиза, че ИБАН-ът е невалиден. Успех на всички майки и поклон пред лекарите като д-р Оги, които освен специалисти са и хора.  Hug

# 283
много ми е мъчно Cry

# 284
Здравейте. Отново питам за ИБАНът на първа страница. Бихте ли проверили дали няма някаква промяна?

Общи условия

Активация на акаунт