Дете родено без анус?!

• 154 604
  • 532
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Здравейте Д-р Оги, благодаря за информацията! Имам един въпрос, д-р Георгиев и д-р Пенушлиев заедно ли правят тези операций?
Успешна седмица!

# 316
  • София

А няма ли начин това да се открие преди да се роди детето?...
[/quote]

Много често тези малформации се откриват пред раждането. Т.н. пренатална ехография дава общи данни, че има проблем в областта на дебелото черво и ануса, но това е само сигнал за нас да очакваме детето да се роди и да се оперира.
В редки случаи може да се отрият и други съчетани аномалии, и ако те са несъвместими с живота, се взема решение за прекъсване на бременността. Това важи и за други тежки аномалии. Но се случва рядко.

Колкото до екипите за операция, ние се редуваме, като водещи предимно са д-р Георгиев или д-р Пенушлиев.
Адаптацията на детето след такива операции зависи много от родителите, докато са мънички, а след това и от заобикалящите ги хора. Понякога периодът е продължителен, може да възникнат дребни усложнения. Но понякога нашата намеса не е оптимална, защото вродените увреждания са много и комбинирани. В такива случаи ние трудно можем да поправим грешките на природата.

# 317
  • София
Благодаря Ви д-р Оги, възхищавам се на отзивчивостта Ви и подкрепата,която давате на майки като мен!

# 318
[А няма ли начин това да се открие преди да се роди детето?...

Дори и да се открие, не вярвам някоя майка да прекрати бременността си, защото детенцето й няма анус.

Доктор Оги, вчера ви гледах по новините във връзка с онова пребито детенце. Какво става с него, по-добре ли е? Как е възможно да има такива хора, просто не мога да повярвам. Какво като са цигани, това не ги оправдава да си пребиват децата. Дори животните не го правят с малките си, а ние сме хора все паК! Как е детенцето?

И как не ги е срам, здраво детенце да лежи в болница, защото вместо да го гушкат, са го пребили. Като че ли няма достатъчно болни дечица, които имат нужда от грижи, ами ще пребиваме здравите... Потресена съм.

# 319
  • Сред мелниците
Здравейте.
Дано не ви се струва спам, но до преди малко четох една тема която на пръв поглед е встрани , но всъщност си е баш в центъра.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305018.0
Много от ужасните проблеми  със здравето не можем да решим.
Но някъде в нас или в нашите деца има яцеклетки или сперматозоиди които още не са станали деца и които чожем да спасим от увреждане. Знам че е малко абстрактно но това е интелекта на човека а не на маймуната - може да  гледа напред през поколение.

Както и да е .
подкрепете забраната на едни химикали, които предизвикват гадни малформации, рак и още много други гнусни болести.
Доколкото разбрах големия бизнес натиска здраво в обратна посока.

Влезте тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=305018.0
и ако имате време да почетете по линка, който са дали  лошо ще ви стане. На мен поне ми прилоша.

# 320
  • София
Доктор Оги, вчера ви гледах по новините във връзка с онова пребито детенце. Какво става с него, по-добре ли е?

Ние задържахме бебето докато се възстанови от травмите, след което го предадохме на социалните служби да го настанят в специален дом. Впрочем майката идваше да го види и проявяваше искрена загриженост, но средата в която живее явно е враждебна към детето, затова заедно със социалните работници и полицията взехме такова решение.

# 321
 baby_neutralДано все така да ни върви.От 1 седмица акаме без помощни средства и без да зацапваме гащите.Май докторите ще излезнат прави, че просто трябва да порасне и всичко ще си дойде на мястото.Благодаря на всички ви за подкрепата!

# 322
 HISA радвам се че сте добре и че малката се оправя. Пожелавам ви да нямате повече тревоги Hug

# 323
  • София
Hisa,много се радвам за добрите новини!Всичко най-добро ви пожелавам!

# 324
Ужас!Много ми стана мъчно за детенцето.Да живее така е най-голямото наказание!Няма приятели,в бъдеще не може да има деца и въобще живота му никак няма да е лек.

Cry Cry cry Weary

# 325
Искам да кажа на всички доверете се на д-р Цвятко Георгиев, моето дете не можа да се възползва от неговите умения, но вие го направете. Той е невероятен специалист и най-важното високо хуманна личност.

# 326
mnogo mi e jal za detenceto.....

# 327
Нека всички знаят, че доц.Кюркчиева правеше изследване на детето ми всеки месец в съдружие с анестезиолога Сарафов, когото преди време най-сетне уличиха във взимането на солидни суми от безпомощните родители -естествено за да бъдат мили и внимателни срещу заплащане и така докато един ден успяхме да съберем необходимата за операция сума и заминахме за Виена. Там също бе назначено това изследване и с ужас установих, че то се прави на около 6месеца и то без упойка за да се установи реагира ли мехурът на детето и до каква степен. Е кажете може ли да спиш спокойно като си изкарал пари от едно болно дете и то да си бяха свършили работат щях от благодарност да ги дам, а от тяхната некадърност детето на 12г се нааква, напикава и има 18 операции #2gunfire #Cussing out

# 328
  • София
Нека всички знаят, че доц.Кюркчиева правеше изследване на детето ми всеки месец в съдружие с анестезиолога Сарафов, когото преди време най-сетне уличиха във взимането на солидни суми от безпомощните родители  а от тяхната некадърност детето на 12г се нааква, напикава и има 18 операции #2gunfire #Cussing out

Драга Илиана, съжалявам че е така, но понеже пишете във форума за липсата на анус, кажете ми моля (може и да съм пропуснал), проблемите с уринирането бяха ли свързани с аномалия на ануса и ректума, нещо което се оперира при нас, а детските уролози (като доц.Кюркчиева) третират успоредните проблеми с пикочната система? Къде бяхте във Виена - АКН? Имам причина да Ви питам, ако искате отговорете ми на лични.
Стискам ви палци!

# 329
Здравейте, доктор Оги!При нас нещата вървят добре, пие дуфалак и има редовна дефекация/и съответно не се напишква/.Но не мога да кажа, че проблемът е напълно решен.Така, че събирам информация.Благодаря Ви за отзивчивостта, защото имаме нужда от това.Възстановяването на тези деца е трудно и всяка информация е от полза.

Общи условия

Активация на акаунт