90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 342
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Миона направо ме изуми - слънцето трябва да е така, рокля трябва да е иначе, без арка едва ли не няма сватба, а снимките са всичко... Да, без тези неща сватбата ще е скапана, ама една дума за любовта си не каза. Джибри пък реши да рапира за обета, което беше доста тъпо. Отишъл си да се жениш, не да си правиш реклама на "пеенето" си.

# 511
  • София /Абсурдистан
То пък една арка. Така и не и разбрах ролята.

# 512
Да изглежда интересно на снимка Simple Smile

# 513
Джибри в единия от синхроните вика: "аз очаквах арка... арка.   А то какво? Две клечки" Grinning
И май пак беше с розово червило.

# 514

Утре ще кача повече снимки, сега ми е малко късно.
Арката е такава, каквато са си поръчали. Патрик и Таис също имаха подобна, сигурно са модерни.

# 515
На снимките, с професионален апарат и с тези инстаграм филтри изглежда много по-добре, отколкото по телевизията. Използвали са филтър Sepia. Розовото червило няма как да се види на снимките Grinning

p.s. как ще е късно? Вечерта едва сега започва Wink

# 516
  • София /Абсурдистан
Има едни гланцове за устни с цветен оттенък. И аз имам такъв, купих го от Ейвън. Стандартен гланц си е като другите, но има съвсем лек оттенък на розовеещ цвят. Може нещо такова да си е сложил Simple Smile

# 517
Арката на Патрик и Таис:

И още снимки - някои сигурно се повтарят от преди:

П.п. нещо стана с форума - в момента не ми дава да кача повече снимки д този пост, ще пробвам малко по-късно.

# 518
  • София /Абсурдистан
Емили беше много хубава булка.

# 519
# 520
# 521
Последната снимка ми напомни - Дженифър е писала в Инстаграм, че с Джеси вече не са заедно.

Те и без това имаха "връзка" само заради предаването. Сигурно като са разбрали, че няма да ги дават повече, са престанали да се преструват.

# 522
  • Sunshine state
Тия двамата и на мен ми бяха фалшиви.

# 523
Някой гледа ли "Дневниците" тази вечер?
Първо Том и Марая... тя още мисли по предложението му за брак. Казала "не сега".

След това даваха Дениъл (Даниел), радва се на петте си внуци. И отново дадоха прословутата реплика на Мохамед как тя миришела. Ееее... излезе й името на тази жена. Как може сто пъти да го дадат това нещо?

След това: Сизър става на 50 години. Имал интернет връзка 5 години с някаква украинка Мария. По нея изхарчил 100 хиляди долара, без да я е видял. Купил й билет за Мексико и тя не отишла изобщо. И така "скъсали".  След това се захванал с някаква 25-годишна Ая, пак нищо не станало. Сега отново бил в сайт за запознанства с украинки, общувал с няколко, но вече не пращал пари на никоя!

Евелин от Сезон 5: тази дори не я помня. Давали са нейна връзка и после брак с испанец на име Давид (не знам защо го произнасят Дейвид) , тогава е била на 18 години. Сега е на 23.  Развели са се 2 години след сватбата. Отново живее в Ню Хемпшир с родителите си.

Кайл и Нун от "Заживяха ли щастливо?" . Тези път за първи път ги виждам. Той е от Орегон, тя е от Тайланд.  Тя иска дете, ама той казва, че е по-спокойно като се прибереш вкъщи и да няма скачащи дечурлига. Харесва си спокойствието Wink

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 00:47 от diziler

# 524
  • Sunshine state
Аз мисля, че Дейвид има някакво психично разстройство и не само го мисля, но проследявайки историята му, съм напълно убедена в това. Не може да си толкова наивен и грам да не си чувал, че тия сайтове са за да източат джоба на по-заможни самотници. И той като на моя шеф брат му, с разликата че вторият се размина само с около 80 бона и успя да "топне чушлето" веднъж, така да се каже.

Общи условия

Активация на акаунт