90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 339
  • 735
  •   1
Отговори
# 525
Ама ти имаш предвид Дейвид на Лана, а това е Сийзър, който страда от същата девиация (с украинките и онлайн общуването)

# 526
  • Sunshine state
Да, съшият. Нещо за него се присетих, а Сийзър май беше излязло, че е измамник и актьор и всъшност такова нещо с тая Мария е нямало.

# 527
Сизър сега е в Сингъл лайф. Всъщност, предаването може да се намери на английски по торентите, но не съм сигурна, че ми се гледа. Много е фалшиво.
Не харесвам нито Сизър, нито Натали, нито 70-годишната Деби, която упорито разказва за сексуалния си живот...

# 528
  • Швейцария
Сизър пак си кара по старому. 100 000 на Мария и сега пак украинка, само че този път на неговата възраст и уж не давал пари...

# 529
Скрит текст:
Сега има шанс да се срещнат - заради войната няма да му бяга.

# 530
Предпочитам да го изчакам по нашето ТЛС, хронологично, подредено... Не харесвам да гледам откъслечно по интернет спойлери от тубата или торентите, само за да знам какво ще стане и разпокъсано оттук оттам. Като се гледа нещо...поне на мен ми е кеф да е от първия до последния епизод хронологично. Или просто не гледам нищо. Ама така.. оттук-оттам, не е за мен. Все едно да чета книга откъслечно, на различни места и накрая нищо.

# 531
Те торентите са с добро качество, само не са преведени.

# 532
  • През девет планини в десета...
Сизър пак си кара по старому. 100 000 на Мария и сега пак украинка, само че този път на неговата възраст и уж не давал пари...
. Ако е 40- 50 годишна новата приятелка за какви деца става въпрос. Той си направи изследвания за да разбере дали има шанс да стане баща, но жената ще може ли да забременее...

# 533
Питаха го "ти хубаво искаш да станеш баща, ама има ли кандидат-майка"? Той още не знае, чати си с няколко украинки Grinning И да, имал предвид някаква на неговата възраст, тоест на 50. Ама тя не знае, че той има такива намерения, хахахахахахаха

# 534
Приятелка на колежка сега на 50 роди и аз бях в шок че може на тази възраст ..

# 535
# 536
  • Sofia
Приятелка на колежка сега на 50 роди и аз бях в шок че може на тази възраст ..
Ами, не си се изразила много правилно. Тя и на 60 сигурно може да износи (роди) дете; въпросът е, че трудно ще забременее с нейни си яйцеклетки.

Миона е хубава и секси, но има малко свлечен задник, като за толкова младо момиче.

# 537
  • София
Яра преди процедурите и преди сме ги пускали май, но накуп така е уау разликата. Успешно се е разкрасила:

# 538
Миона е била слаба до преди една-две години. Имам чувството, че си е пуснала дупе нарочно, откакто с Джибри са станали сериозни, за да е по американската мода.

# 539
Е то... дупе така се "пуска", щракваш с пръст и то си висва  Wink. Но като имаме предвид как си боядисва физиономията, за да прилича на мулатка, не бих се учудил на нищо вече.

Общи условия

Активация на акаунт