90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 335
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Хранила се е повече (имам предвид нарочно).

# 541
В събота ще има "Откровенията на двойките" от деветия сезон. Чудно ми е какво ще пуснат в съботите, след като свърши сезонът

# 542
Или новият сезон на Животът ни като необвързани, или 90 дни: Великобритания. Ще видим Simple Smile

А Дженифър сега е писала, че преди не е имала предвид, че с Джеси са скъсали, а че в момента са разделени, защото били много заети Satisfied

# 543
Това великобританското към TLC ли се води? Ако да... ще го пуснат, рано или късно и у нас.

# 544
Да; мисля че е Дискавъри плюс, но Животът ни като необвързани също е на тази платформа, а го пускат по нашата телевизия.

# 545
  • София /Абсурдистан
Пускат и нещо ново в неделя вечер, видях случайно рекламата. Нещо за живеене в екстремни условия с ново гадже Simple Smile

# 546
Сега изгледах епизода от събота.
Всички бяха много хубави.
Шайда най-много ми хареса, въпреки че не харесвам жените да са забулени по някакъв начин. Косата допълва красотата на жената, но тя и с тюрбан (така ли се казва?) пак е много красива. Иска ми се да я видя с красиво направена коса.
Сватбата на Миона и Джибри беше много постна. Тъжна чак. Все едно се женят само за снимките.
Забелязахте ли длъжностното лице при сватбата на Патрик и Таис? Със слънчеви очила и яке с ръце в джобовете. Абсурден беше. Как може така?
Кара също беше красива.
Емили се държи толкова непукистски. Баща й й казва, че Кобан и тя не могат да работят още година и нещо, а тя с отегчение: “Да, да знам.” Заслужават да ги изгонят и да се оправят сами. Кобан ми се вижда свестен, но тя е ужасна.
Като цяло ми хареса този сезон.

# 547
Този на сватбата на Патрик и Таис е облечен с някакъв много марков анцуг - ето го в цял ръст:

# 548
  • Швейцария
Този анцуг струва колкото една заплата, но пак не е никак подходящ за сватба и разваля снимките. Таис и Патрик са много елегантни. Всички булки ми харесаха. Най-малко Миона, не ми хареса много роклята.

# 549
Този на сватбата на Патрик и Таис е облечен с някакъв много марков анцуг
Този анцуг струва колкото една заплата,
Това май са шарките на Louis Vuitton (същите са на куфарите от тази марка)
Билал като посрещаше Шайда в първия епизод на летището, беше точно с Louis Vuitton
Шайда най-много ми хареса, въпреки че не харесвам жените да са забулени по някакъв начин. Косата допълва красотата на жената, но тя и с тюрбан (така ли се казва?) пак е много красива. Иска ми се да я видя с красиво направена коса.
Все пак е мюсюлманка. Истинската красота я вижда мъжът й вкъщи, не е нужно да я вижат всички останали. Нали такава е идеята Wink

Последна редакция: пт, 16 сеп 2022, 00:20 от diziler

# 550
  • Швейцария
Гучи е анцугът. ЛВ има други шарки.

# 551
Може, може, не споря. На тази малка размазана снимка, тка ми се вижда. Независимо каква марка е, трябваше да е официално облечен, а не по този нелеп начин.
Ами в кой сезон даваха... преди месец-два... един как се жени по джапанки и къс крачол? Един беден латиноамериканец, забравих му името...

# 552
  • София
На мен най не ми хареса Ари, то и Бини беше с един лъскав костюм, но може да Етиопия да е нормално.

# 553
На Ари роклята и воалът са като 80-те години. Аз харесвам рокли с широки поли, а не тип русалка (защото не харесвам открояващи се бедра), но тук не става дума само за долната част - целият модел е ретро.

# 554
И в Гучи да си облечен, абсурдно е облеклото за сватба. Съчетано с очила и ръце в джоба, все едно си дошъл за малко. Никакво уважение.

Иначе и аз забелязах, че пътните чанти на Билял са ЛВ. Имаше още, които се размотават с тази марка. Чантите и куфарите им са доста скъпи. Може би за американците не е проблем, но 4-5-6к са доста за чанта/сак.

Общи условия

Активация на акаунт