СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 322
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой има ли изградено мнение за ПГ по телекомуникации? Приет съм там със Системно програмиране.

# 421
ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ

Много благодаря! Намерих документите и ги свалих.

# 422
Здравейте, при нас сагата продължава на второ класиране. Дъщерята не е доволна.
Браво на всички приключили.

# 423
  • София
Има си списък на сайта на РУО с паралелките за прием в 8 клас, там ясно се вижда, че в 1 АЕГ има квоти. Пропуснато е  просто зеленото в класирането..

# 424
  • София
Някой има ли изградено мнение за ПГ по телекомуникации? Приет съм там със Системно програмиране.
Честито.
Само повърхностна информация мога да кажа.Познато дете (не близко)учи там.Много проекти и учене.Чувала съм,че училището добро.

# 425
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз имам много познати деца там. Определено това е най-добрата паралелка. Направило ми е впечатление и добрия английски, който се преподава там. Ако имаш въпроси можеш да ми пишеш на лични. Успех

# 426
  • Майничка
Девойката е суперщастлива, класирана е на трето желание, френската с ФЕ/АЕ. Тъй като отказва спешна операция на пола, с която би влязла на първо (руската с италиански) и няма да се върне преди петък вечер, с чиста съвест ще подам за второ класиране, където нищо няма да се промени и ще й дам възможност да присъства на записването си другата седмица.😄
Другото хлапе също е на читаво място, което го устройва.

# 427
  • Varna
Ние май няма да ходим на второ.Нашият се е навил за ФЕ/АЕ.Няма да го натискам  за  друго, за да не ми мрънка 5 години.Френски , френски докъдето му са стигнали силите.

# 428
Няма как да не са с квоти, след като имат различни балове за момичета и момчета. Ако нямаше квоти щеше да е еднакъв минималният бал.

И аз така си мисля, но се стреснах. И то доста....

Синът ми е приет в 1ва английска и нещата изглеждат коректни. Виждам мин.бал за момчета, над него сме, като е под мин.бал за момичета. Така че мисля, че няма грешка в сайта.
И моята девойка е приета там. Simple Smile Честито и на късмет да им е.

Десетки пъти прехвърлях гимназиите и паралелките и разпределението по квоти ми беше определящо. Първа английска винаги ми излизаше с квоти. Явно е грешка при оцветяването.
Благодаря ви, момичета!

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 21:31 от cutrem

# 429
Детето е прието по първо желание в Испанската и в първите 10 в НГДЕК. Двете най-големи желания са сбъднати. Сега бързо трябва да се избира, а му е много трудно. Какво да го посъветвам, на мен самата ми е невъзможно да се дистанцирам достатъчно в момента? Дали има някой с подобни колебания да даде едно рамо? Да решава, да ни олекне и да се зарадваме като хората най-после... 🤯

# 430
2АГ  трети и четвърти профил се избират по-късно според желанието или ще ги учи  според паралелката в която класирана?
3 и 4 се избират в края на 10 клас. Сега само втори език гледайте.

# 431
  • София
Детето е прието по първо желание в Испанската и в първите 10 в НГДЕК. Двете най-големи желания са сбъднати. Сега бързо трябва да се избира, а му е много трудно. Какво да го посъветвам, на мен самата ми е невъзможно да се дистанцирам достатъчно в момента? Дали има някой с подобни колебания да даде едно рамо? Да решава, да ни олекне и да се зарадваме като хората най-после... 🤯
Сядате и мислите - кое ви привлича в едното, кое в другото училище.
НГДЕК - тесен профил, широка обща култура, униформи, местоположение, общност, дистанционно обучение.
164 ГПИЕ - възможност за допрофилиране в 10-ти клас, няма униформи, местоположение, общност, вариант дистанционно обучение
Миналата година го играхме същото, много е трудно да се дистанцира човек, обсъждахме и сълзи ронихме - кога той, кога аз... Униформа платихме в НГДЕК и още си стои в шкафа новичка и накрая избра испански с италиански. Не съжалявам, не мисля какво пропуснахме, не е градивно - видях какво имаме - стабилен клас, приятна среда, много приятелства, ходи с желание на училище.

# 432
Аз бих избрала испанската, но кой ме пита. НГДЕК няма много общо с това, което беше по времето на Гергина Тончева, а дори и от наше време има невероятни издънки (вж. политическия живот). Местоположението башкА. Ако детето няма конкретен силен мерак, свързан с нея, не виждам защо да я предпочетете.

# 433
Гери, добре ще си изиграеш картите. Хубав шанс да си разиграеш кончето, действай, тамън после няма да има хър - мър. А за другото дете също се радвам, важното е свършено, сега остава да се запише и ще се успокои и то.

Ай сядайте да пиете, пък имаме още време да помислиме.

Пюрче, сетих се нещо, не знам дали си пробвала, но ако искаш и не си, направи рефреш. Иначе утре провери отново по някое време, към обед. В желания ако ви излиза инфото с бала, може да се ориентираш дали няма грешка. Все пак ви желая успех, и всичко ще си дойде на място. Ще бъде приета.

# 434
  • Варна
Синът ми се прибра от РД с набори. Покрай него няколко деца, приети в паралелки, които не искат. Едното в Системно програмиране, не знаело, че е професионална, предпочитало да е в ЕГ с немски, другото МГ с разширено изучаване АЕ, мислело, че софтуерни и хардуерни науки е нещо тъпо. И сега разочаровани. Той ги оправдава, че не били наясно, защо обаче родителите не са се опитали да изяснят кое какво

Общи условия

Активация на акаунт