СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 321
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Здравейте, да се похваля и аз - младежът е приет в 73 СУ с НЕ/АЕ по първо желание.
Честито на всички приети по първо желание и успех на тези, които ще подават за второ класиране!

# 346
Приети сме на второ желание в МГ с AE Пловдив!

# 347
  • София
Дъщеря ми е приета по първо желание  и още не мога да се освестя. Драмата приключи и в събота заминаваме на заслужена почивка. Sunglasses
Честито на всички деца, които са приети там, където са искали и успех на онези, които ще чакат второто класиране!
В 7мо ли сте? Ние сме в 7мо с англ и испански.

# 348
  • до реката
Да похваля и аз моята дъщеря. Успя да си осребри усилията и е приета по първо желание - математическа паралелка в МГ в Русе. Беше болна от желание и за наше огромна радост успя безапелационно. Балът и е с 57 точки по-висок от минималния.

Къде видяхте минималният бал?

# 349
За баловете под между 350 и 400 дали има възможност за падане на бала за момчета на 2-ро класиране със 14-19 точки? Благодаря

# 350
  • Sofia
Честито на всички приети! На останалите, стискаме палци!

И моят господин е приет в 9 Френска и отказва да подаваме за по-горното желание - Английската. С баща му тайничко се радваме, защото английският ни беше най-безсмислен от всичките езици, знае се доста на високо ниво и сега, а и ще продължи да го учи. Въпреки това, оставили сме го хууубаво да си помисли дали все пак не иска да се пробва, да няма после "хън-мън, вие ме накарахте да го уча тоя френски" Simple Smile

Успех на всички!

# 351
  • София
Драматичен спад в интереса към руската паралелка в 133-то при момичетата. И други изненади има тук-там /напр. миналата година паралелката с английски в 22-ро беше с по-висок бал от тази с испански, а тази година е обратното/, но желанията на децата във всеки конкретен випуск са винаги неизвестното в уравнението. Simple Smile

# 352
А променя ли драстично твоята предварителна прогноза, която много искам да се сбъдне? 😂
Драматичен спад в интереса към руската паралелка в 133-то при момичетата. И други изненади има тук-там /напр. миналата година паралелката с английски в 22-ро беше с по-висок бал от тази с испански, а тази година е обратното/, но желанията на децата във всеки конкретен випуск са винаги неизвестното в уравнението. Simple Smile

# 353
  • София
Засега съм гледала само за момичетата, но не, не бих казала. За някои отделни паралелки се вижда, че балът на второ ще е по-нисък от прогнозата. Има 2-3 при които може да е малко по-висок /в Испанската основно/.

# 354
Ох, дано... борбата ни е за 32ро, момче
Засега съм гледала само за момичетата, но не, не бих казала. За някои отделни паралелки се вижда, че балът на второ ще е по-нисък от прогнозата. Има 2-3 при които може да е малко по-висок /в Испанската основно/.

# 355
                 Аз погледнах паралелки с РЕ в по-непопулярни у-ща и се изненадах от бала им.

# 356
  • София
Утре излиза и второто класиране в АК, имаме малка надеждичка .

Излиза на 13.07 в 16:00ч, а не утре. И ние таим надежди за там. 😉
Иначе моят син е приет по второ желание, което не знам дали не го предрочита и повече, че до последно се чуди кое първо и кое второ да пишем - Испанската с Ит. Ще подадем все пак за второ класиране, но не вярвам в НПМГ чиста математика с АЕ да падне с 10точки бала, при условие че няма квоти. Но той за Испанската е супер доволен, каквото и да стане. И както споменах все още се надявам да имаме приятна изненада от АК, защото това му е най най желанието.

Честито на всички деца, които си постигнаха целта още на първо класиране!

Със сигурност ще има освободени места в АК - поне едно от момичетата, приета на 1во класиране в Испанската, няма да се запише в АК. Вероятно и за доста момчета ще важи това.

# 357
Е , дойде ред и аз да се разпиша. За съжаление с не много приятни новини. Не сме приети никъде на първо. Ще чакам второ. Направо ми изглежда невероятно. Може би пресилих нещата, но съм смело сърце и ако не стане на второ или не ми харесва , ще стрелям с трето Simple Smile Или всичко или нищо! Направо голяма изненада за нас Simple Smile
Някой друг като мен?
Честито на приетите по най- желания  желания!

Минималните балове на първо класиране да по-високи от миналогодишните

# 358
  • София
Ами на места има спад - в 133-то, както вече казах, а и към 35-то като цяло има спад в интереса.

# 359
Здравейте,
А дали спад напр. от 13 точки от първо класиране тази година спрямо миналата за дадена паралелка ще се пренесе и във второ класиране? т.е. и на второ да е по-ниско с горе долу толкова спрямо миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт