СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 315
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 360
Пожелавам късмет и успех, на всички които ще рискуват за второ. Или пък на тези които искат в другите училища и чакат от там вести. Да се сбъднат желанията ви.

sugar_baby, ти ли писа за СХ, и моята ще учи туй.

Пюрче много съжалявам, дано се наредят нещата. Правилно казваш, стреляш, пък все ще уцелиш.

Нинка, морското си е морско. Ся ша си кат нова.

# 361
  • Временно
18 СУ, корейски - не е първо желание, но не съм сигурна, че първото го иска вече. Тоя корейски ѝ беше мечта, но накрая сложи японския преди него.

И моята девойка е приета там по първо желание. 😁 При нея проблемът беше, че не искаше нищо друго освен корейски и едва наредихме още няколко желания за всеки случай.

# 362
Главното е интересът на детето. На мен през цялото време ми се чудят и ми казват, че сме похабили бала на детето, че на него му стига за всичко, а той искал 2 АГ и как съм можела да му позволя. Ами мога, защото той ще го учи и това е най-главното. Затова се надявам, че всяко дете ще е щастливо от училището, в което е прието. Успех на тези, които ще участват във второ класиране.

# 363
Главното е интересът на детето. На мен през цялото време ми се чудят и ми казват, че сме похабили бала на детето, че на него му стига за всичко, а той искал 2 АГ и как съм можела да му позволя. Ами мога, защото той ще го учи и това е най-главното. Затова се надявам, че всяко дете ще е щастливо от училището, в което е прието. Успех на тези, които ще участват във второ класиране.
                 Преди 5 години и на нас ни се чудеха точно по същата причина.Госпожицата избра 2АЕГ въпреки възможността да се класира където поиска.Нито СМГ,нито испанската пожела.Завърши без проблем и сега вече ще е втори курс студентка там където тя си реши.

# 364
Renydent, и при нас драмата между немски и испански продължава. Приета в 91 НЕГ на 3то желание, 1во е испански и итал. - ама много висок бала там, хем са 2 паралелки тази година. Аз и казах, че ако отиде на 2ро, то съдбата ще вземе решение кое да бъде, въпреки че май може и да не стигне за италианската паралелка....8 точки да падне бала на 2ро класиране... малко нереално ми звучи...

# 365
  • Sofia
Синът е приет по второто си желание и не иска да участва на второ класиране 🥰

# 366
Много добър избор, смятам аз. Синът ми завърши миналата година. Много е доволен!
Наборът сега е друга бира 😊

# 367
Същото и при нас. Испанската.

# 368

Много добър избор, смятам аз. Синът ми завърши миналата година. Много е доволен!
Наборът сега е друга бира 😊
                 И нашата госпожица завърши миналата година  2АЕГ. Yum

# 369
Честито на приетите който където е искал. Благодаря на всички, които ми пратиха хабер!  Моите вкъщи са ги видели и ми пратиха резултата. Приета е чак на трето желание, химия НПМГ. Баловете за мат паралелки много са се повишили спрямо миналата година, с близо 7 за НЕ. Нашата е с 4,5 под минималния за паралелката с немски. Ще играем на второто класиране. Смятате ли, че има шанс? Дали ще паднат с разлика 4,5 точки надолу?

# 370
А аз се включвам заради Мандаринка, да кажа едно голямо браво, и много се радвам за тях. От това което разбрах, за това което е споделила, наистина е голям успеха им. Както на НВО ми събра очите в една точка, така сега се кефя много. Не им е било лесно, затова им свалям шапка и им се възхищавам. Дерзайте, смело и напред, и да е сред добри съученици и учители. Hands Clap

Ради, и тази не е лоша, но щом сте решили за второ, стискам ви палци, ще я приемат там където желае.

На моята коконка пък, едни 6,5 т. не са и достигнали за първото желание, хахаха, Joy, ся само като се прибере, и до сряда да не ревне да играе за второ, че тогава пак ще е драма. Първото и беше АЕ, ей ся шъ побелея напълно и на цяло, ужас. Докът са запише ще съм на тръни.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 19:20 от Тони ♒🍀

# 371
  • София, Младост
Приет е на 17 желание Wink - голяма изненада за нас 9 та френска, поне вторият език е английски  Simple Smile
Много съм изненадана, че не е приет в НПМГ химия, балът му за там е 435,75, явно тази година там ше е доста високо. Ще се борим за английските гимназии на 2-ро класиране Simple Smile

Моят е приет по първо желание в НПМГ с химия и бал 444,50...ще го записваме.

# 372
  • София
ra2, винаги има шанс! Нищо не губим в крайна сметка!

# 373
Здравейте!
Дъщеря ми е приета по първо желание - НПМГ/Мат, Инф, Анг/.
Пожелавам на всички дечица успех в новите начинания!

# 374
Утре излиза и второто класиране в АК, имаме малка надеждичка .

Излиза на 13.07 в 16:00ч, а не утре. И ние таим надежди за там. 😉

Редактирах, цял ден живея с мисълта, че днес е 12-ти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт