СЕДМИ КЛАС 11.07.-17.07. Класиране, ела с добрата новина!

• 81 294
  • 1 086
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ами на места има спад - в 133-то, както вече казах, а и към 35-то като цяло има спад в интереса.
Добре, че има спад за 35, за да се закачи моята прекрасна там. Simple Smile да де, не се оплаквам.

ra2, може би ще имате шанс. 4.5 надолу май е постижимо. Стискам ви палци.
Брат'чедката е на 11т от математическите на нпмг... ще чака второто класиране със сигурност тя.

# 376
  • около Варна
Изненадващо за мен, приета е с първото си желание. Дано сме направили правилния избор и се чувства добре на новото място. Успех на всички деца на следващото класиране, а на приетите - в новите училища.

# 377
Привет, с извинение за нахлуването от нищото, понеже видях, че някои дами чакат минималните балове - те са качени в системата в Таб Желания за момичета и за момчета.

# 378
  • Пловдив
Не мога да се оправя със сайта на РУО Пловдив. Не намирам качени баловете. Някой по-можещ ще помогне ли?

# 379
  • Русе
Да похваля и аз моята дъщеря. Успя да си осребри усилията и е приета по първо желание - математическа паралелка в МГ в Русе. Беше болна от желание и за наше огромна радост успя безапелационно. Балът и е с 57 точки по-висок от минималния.

Къде видяхте минималният бал?

Ето го:

https://ruo-ruse.bg/wp-content/uploads/2022/07/RC7-%D0%97%D0%B0- … 9%D1%82%D0%B0.pdf

# 380
Моят младеж е приет по първо желание!
Честито на всички, които са прети също така. На тези, които ще участват на второ класиране пожелавам Успех!

# 381
  • София
Минималният бал за желаните паралелки го има в самата система, момичета, отворете си секция "желания"!
Освен ако по някаква друга причина не търсите статистиката за цялата област, това би трябвало да ви ориентира.

# 382
  • Пловдив
Не мога да се оправя със сайта на РУО Пловдив. Не намирам качени баловете. Някой по-можещ ще помогне ли?
Рени, още ги няма за Пловдив

# 383
При нас до желянията /в Мон вход/ са публикувани минималния бал за мъже и жени.

# 384
Аз си помислих и споделих тук в темата, че ще има отлив от училищата с руски. Явно има леко пренареждане там.

# 385
Здравейте, дъщерята я делят 0,50 точки от желаното у-ще. Спорад вас има ли шанс, дали е възможно балът да се вдигне?? Съвсем се обърках в логиката на класиранията.

# 386
Аз си помислих и споделих тук в темата, че ще има отлив от училищата с руски. Явно има леко пренареждане там.
В Бургас паралелките с руски са с по нисък бал от предходните години.

# 387
Моето девойче е прието по първо желание - паралелка Изобразително изкуство! Все още не мога да повярвам, както и тя. Сто пъти рефрешнах да видя, истина ли е?!  Беше толкова недостижимо! Много се радвам за нея! Дори аз май повече се радвам Grinning

Сега гледам в сайта на МОН в раздел желания срещу всяка паралелка е качен минималния достигнат бал на паралелката, направо на косъм се е закачила!

Докато бях на работа, ми се наложи да стана от компютъра за около половин час и баш тогава е излязло класирането. Звъни нашата на пожар! Мамоо, бързо, излезли са резултатите, не си помня паролата, бързо, бързо Joy  Не мога да сваря да си седна на стола и да отворя сайта на МОН! Blush

Честито на всички деца, които са приети по първо желание! Също така желая успех, на тези които ще участват за второ класиране. Flowers Four Leaf Clover

# 388
Моя е приет на първо желание! Много се радваме. Струваше си цялото напрежение.

Честито на всички приети и успех на всички, които ще участват на второ, трето и четвърто класиране!

# 389
Балът за второ класиране - да, този на последния приет в паралелката - не.
Да речем, че паралелка е с мин. бал 300 и макс. бал 400. Ако някой с 350, приет в тази паралелка подаде заявление за участие във второ класиране, но не се придвижи напред, ще го прекласират на същото място и да речем в справката ще се появи мин. бал на второ класиране 350, но на практика последният приет в паралелката ще си е с бал 300. Тази мода в справките се появи през последните години. Преди това си пускаха едни хубави документи, в които ставаше ясно, че просто няма спад в минималния бал.

Общи условия

Активация на акаунт