АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 41 080
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
А термо подплънките които ще вземате как ще ги изстудявате? И аз мислех да си взимам такива, защото предния път гърдите ми много отекоха, а сега в жегата се очаква да е още по-зле, но доколкото разбрах трябва да се слагат във хладилник. Което няма как да стане в родилното, а за вкъщи реално мога всичко да използвам и няма нужда да си купувам специално от тези подложки, предния път и студена зелка оправи работата.

Под течаща студена вода, ако няма хладилник

# 301
Момичета днес сутринта пих едно кафе с мляко, не бях пила от доста време, не знам дали е от него, но бебетата откачиха, цял ден ритат и мърдат, решихме да отидем да вечеряме на пицария и си тръгнахме под тревога, супер силна контракция и доста болки ниско в корема и слабините, много ме болеше, пих папаверин и сега продължават да са много буйни и от време на време имам още някоя контракция, която е много стягаща, направо ми се изкривява корема Flushed едва в 32 седмица съм, не искам да излизат още, рано им е..... Не помня някога да са били толкова активни, имам чувството, че днес не са спали въобще..

# 302
  • Асеновград
Елънче и аз съм с кандида, това което са ти изписали антибиотик ли е? На мен лекаря не ми каза нищо да взимам засега за кандидата, само да повторя урината че не беше стерилна, а и там излезе още една бактерия- е.коли.

Иначе и аз това се чудех за компресите, и аз си ги купих иначе тези на Авент, и се питах как ще ги изстудявам, но това с водата е мн добро решение.😅😅 Значи да си ги приготвя за болницата. За помпата още се чудя, дали изобщо да я взимам може и да ми я донесът веднага ако ми трябва, а и ако толкова спешно ми се наложи в болницата имат същата електрическа Медела като моята. Въпреки че ще е къде къде по-удобно със собствена. 

За иначе вече стерилизираните шишета, те като се затворят вътре са си стерилни (донякъде), шишето и биберона под капачката, а отвън няма нужда да са стерилни мисля.. за болницата мисля ако взимам шише да го сложа в пликче с цип от тези за замразяване, те са чистички и стерилни донякъде също, както и дрешките съм сложила в такова пликче за изписването. А залъгалките ще си стоят в кутията, която също ще стерилизирам, иначе на авент залъгалките си вървят с кутия за стерилизиране в микровълнова ако сте обърнали внимание. А на помпата частите си имам платнена торбикча към комплекта там мисля да я прибера, а шишетата до другите в шкаф предполагам.

Който беше питал за количките, ние също сме с Cybex Balios S lux, за момента ми се вижда много по-маневрена и лека и компактна от останалите, камо ли пък да я сравнявам с чиполино, или подобна марка (да не се засегне някой с количка чиполино, не значи че не са хубави, особенно на външен вид са ги докарали като сайбекса вече, и на бутане в магазин което съм пробвала не е зле,но лично мнение). Просто съм пристрастна към моята😅😄. Но ще я видим в действие следващия месец.

# 303
За компресите със студена вода ще ги изстудявам и аз ако се наложи. Май се налага към 3я или 4я ден, а преди това е добре да се слагат топли. И двете процедури стават с вода, така че това не го мисля.
Замислих се, че не знам дрехите за изписването кога се носят, с моя багаж или в деня някой ги носи.

# 304
Момичета днес сутринта пих едно кафе с мляко, не бях пила от доста време, не знам дали е от него, но бебетата откачиха, цял ден ритат и мърдат, решихме да отидем да вечеряме на пицария и си тръгнахме под тревога, супер силна контракция и доста болки ниско в корема и слабините, много ме болеше, пих папаверин и сега продължават да са много буйни и от време на време имам още някоя контракция, която е много стягаща, направо ми се изкривява корема Flushed едва в 32 седмица съм, не искам да излизат още, рано им е..... Не помня някога да са били толкова активни, имам чувството, че днес не са спали въобще..
Моята бебка е така активна и от движенията и се получават контракции. Самите движения са продължителни  и  болезнени при мен.От самите контракции понякога ми изтръпва и крака.🤷‍♀️

# 305
Ох, да, и дупето и крака, ми се сковаха, докато бяхме на заведението

Моята бебка е така активна и от движенията и се получават контракции. Самите движения са продължителни  и  болезнени при мен.От самите контракции понякога ми изтръпва и крака.🤷‍♀️

# 306
  • Пловдив
Яна, вагинален крем с противогъбично действие пише, но дали е АБ не знам 😅 Хвърлих кутийката.Пишеше три дни да не се правят промивки навътре, за да действа крема.
Очаквах и нещо друго да излезне на микробиологията, че много течение имах преди да слагам Полижинакса, но не , Слава Богу!
Урината ми е чиста, но се съмнявам в достоверността.Дано няма проблеми.

ПП сложих превръзките и памперс гащите в куфар и той вече наполовина е запълнен 😆 ужким голям ми се виждаше.. 🤭

# 307
  • София
Момичета,пристигнаха ми дрешките от Mayoral,на момента ще реша кои да бъдат точно в зависимост от времето. Но ми се струват много големи, а са 0-1м ,на етикета пише 55см. Пеленката е жакардова,но е тъничка.  Сега се чудя дали няма да е дебела пелената,дрешките дали ще са огромни,мм ме обяви за луда.😂
Вашите дрешки кой размер са.

# 308
Според мен 55 е добре, имай предвид, че повечето се свиват, като ги изпереш, аз съм взела 50 но се очаква да се родят по рано...

Момичета,пристигнаха ми дрешките от Mayoral,на момента ще реша кои да бъдат точно в зависимост от времето. Но ми се струват много големи, а са 0-1м ,на етикета пише 55см. Пеленката е жакардова,но е тъничка.  Сега се чудя дали няма да е дебела пелената,дрешките дали ще са огромни,мм ме обяви за луда.😂

# 309
Тони, успех, да мине възможно най - леко!
Ние  днес сглобихме кошарата - матрака няма разлика.Попринцип е хубаво да са точни , за да не се получи някакво разместване и съответно заклещване.Нещо в калъфа за запълване е вариант.
Стерилизатора оставям леко отворен за да изсъхнат нещата вътре , но може и да ги сложим върху някаква чиста пелена или памучна кърпа да ги покрием докато изсъхнат, знам ли...
Моите дрехи за изписване са 56 , сигурно ще са големи ама каквото такова - ще ги подгънат малко.
И моя куфар се запълни мн лесно , а и сложих две води по 700 мисля във външния джоб и тежи вече.Акушерките няма да са мн доволни 😀

# 310

Страхотни са!
Свиват се една идея нещата след сушилня.
Скоро на каката за РД и подариха от Mayoral някакъв комплект клин и тениска и рокля, рокля не беше с марка  Мауоral, но от техен магазин, стана и туника 😁
От НМ и LCW също малко свиват,тоест зависи от състава им, но имам съседка, която ми дава особено зимни и ватирани да минат през сушилнята, ако са големи на дететето и.

# 311
Росинка, честита да е Михаела! Да е здрава и да носи много щастие в дома ви! 🥰

Тони, всичко ще е наред! 🤞И чакаме хубави новини!

Вещице, кофти е, че цяла бременност имаш очаквания, как да мине този момент и накрая са разбити, не падай духом, срещата в малкото човече е най-важна!

Теди, дрешки те са много сладки. Само в дългия комплект чорапите май са излишни с ританки. 😉

От мен добро утро вече в 37 седмица. Всяка сутрин се надявам да ми е последна 2в1, но освен леко засиленото течение последните 2 дни няма никакви признаци да ми се случи.

# 312
Добро утро и от мен с паднала тапа.
Това вече няма как да го сбъркам... Май няма да дочакаме датата Grinning

# 313
  • Велико Търново
Росинка , честита радост! Бъдете здрави и щастливи! Бързо възстановяване!

Magic , успех! Дано да те прегледат поне! ❤️

# 314
Росинка , честита радост! Бъдете здрави и щастливи! Бързо възстановяване!

Magic , успех! Дано да те прегледат поне! ❤️

Оо едва ли, дори не мисля да звъня.
Най много да чуя мидуайфката по късно Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт