Професионални серии за коса - тема 156

• 64 572
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, какво мислите за този тип масажори за скалп?
http://www.zlatnaribka.com/masazhna-chetka-za-skalp-green-touch-treat-scalp-brush

# 436
Точно за новата версия се колебае, Аня, но след твоето описание определено ще се спра на Магистрала. Благодаря ти.

# 437
Аз се колебая между Магистрал и Еликсир ултим. Коя от тях е по-балансирана или и двете са тежка артилерия? Шампоаните от тези серии омазняват  ли, дразнят ли скалпа?

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 19:39 от Шефът Антонио

# 438
Купих новия финиш на Олиосета, да видим как ще е.

# 439
Някой има ли идея защо в Дъглас маската Олаплекс 4в1 е с такава цена:
https://douglas.bg/olaplex-4-in-1-moisture-mask-67266

Наполовина на цената в популярните магазини (в мейк ъп, например е 114лв.)...

# 440
  • Варна
Хич не питай защо Grinning. После как да не харчи човек пари... Дени искрено се надявам,че ще ти хареса Heart.

Хаха сега погледнах всичко на Олаплекс по-60 лв. Някой яко е спал. Поръчвайте докато не са се усетили.

# 441
Сгрешена цена най-вероятно. Преди време от там си взех глината на Керастаз за 30лв. вместо за 64, каквато е регулярната цена. Много оферти и изкушения тези дни, сега се чудя трябва ли ми тази маска или просто е на добра цена.🤔
В момента в Дъглас има 20% на цялата поръчка, ако купите и грим продукт. Аз добавих един молив за устни на Essence за 2.19 и цената стана 49лв. Е, как да се въздържи човек?

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 19:50 от dreamer🌺

# 442
Сгрешена цена най-вероятно. Преди време от там си взех глината на Керастаз за 30лв. вместо за 64, каквато е регулярната цена. Много оферти и изкушения тези дни, сега се чудя трябва ли ми тази маска или просто е на добра цена.🤔
В момента в Дъглас има 20% на цялата поръчка, ако купите и грим продукт. Аз добавих един молив за устни на Essence за 2.19 и цената стана 49лв. Е, как да се въздържи човек?
Доволна ли си от глината на керастаз? Аз се колебая да я поръчам ли сега. Много ми е мазен скалпа и ако ще помогне съм склонна да я взема.
Момичета, кое си заслужава да се вземе от олаплекс? Явно и такова ще вземам, но не знам кой продукт е по-универсален за не много изтощена коса, боядисана ниво 6?

# 443
Хич не питай защо Grinning. После как да не харчи човек пари... Дени искрено се надявам,че ще ти хареса Heart.

Хаха сега погледнах всичко на Олаплекс по-60 лв. Някой яко е спал. Поръчвайте докато не са се усетили.
Принцес, какво си струва да поръчам?

# 444
  • Blondeville
На Олаплекс маската N8 е много хубава, и преуоша N3. Много ми харесва и матиращият шампоан за блондинки. Аз като цяло не харесвам усещането след матиращи шампоани, но откак започнах да смесвам по няколко капки матиращ с основния си реших проблема.

Последна редакция: сб, 27 авг 2022, 21:42 от blondie_anna

# 445
  • Варна
Маската със сигурност олиото също е хубаво 9-ката финишът и той. Тия цени са с 20% още надолу с едно червило в поръчката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 446
Поръчах маската, дано се спогодим Simple Smile

# 447
Всичко в Дъглас е по 60лв на Олаплекс. Гледам, че олиото 30мл в Нотино е 30лв, а в Дъглас 60лв.🤔

# 448
  • София
Момичета, имате ли наблюдение от това термо и по-специално как влияе на цъфтежа? Сега имам 2 крема Цимента и Ми аманте, отделно Елексира но искам да взема нещо ново за мен и да е насочен срещу цъфнали връхчета

Използвам серума за втори път и съм изключително доволна! Изправянето е по-лесно и трайно и нямам фриз ефект. Цъфтеж нямам и не мога да споделя мнение за това.

# 449
  • София
Момичета, днес ще боядисвам приятелка. Иска корените с един цвят, а след това с един тон по светло.
Освен , че трябва да действам бързо , първо корените после дължините,  там където ще се застъпят двата цвята, не е проблем че ще се припокрият малко, нали?
Ние понякога се боядисваме сами, ама не съм комбинирала два цвята и се притеснявам.
Взели сме Пермез боя , дано стане.

Общи условия

Активация на акаунт