Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 515
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
morskasirena, кураж, момиче  Hug

ще се оправят милите ти мъжленца и ще израстат болестите някой ден, мисли позитивно Hug
не си сама, имаш цял ЮЛСКИ форум зад себе си Heart Eyes

# 166
  • Варна
Здрасти на всички юлски мамита!

morskasirena дано всичко се оправи бързо. newsm17 newsm17

за всички свекита, дето минават границите  bash
Попова да не сме с една и съща свекърва? И моята е същата както ти я описваш.
vike все ми се струва, че не трябва да се безпокоиш за теглото. Те сега трупат маса, за да порастнат после големи деца. newsm68

честито за победата на волейбола. smile3501

Ще се включа по-късно с нашата смешна история, с която ще кандидатстваме за приза.

Честито на месечинките и месечинковците!

# 167
Морска сирена, дръж се мила!!!! С теб сме поне за морална подкрепа Hug Hug Ще видиш че всичко ще мине и както казват хората след тъмният облак най-ярко свети слънцето.

Ренка, браво бе! Ти ме уби - да не се къпе човек..какви хора има лелееее #Crazy #Crazy А ефект от скандалите ти с мъжО има ли? Че при мене твърдо нЬе!!!! та май трябва да сменя тактиката Thinking

Вайк, не знам бебчето ти как се храни и с какво... Иначе и на мен ми бяха казали че Лора качва много ( 8 кг. е) и да и намаля яденето. А тя е само на кърма все още. Та, как да стане тая работа newsm78 И не си го слагам на сърце.

Емили,че те нали паднаха нашите newsm78 аз го гледах мача и как глупаво стана..

# 168
Здраве желаем! Това ми хареса! Peace

Морска сирена да се оправят бързо дечицата и новата година и празниците, да посрещнат много здрави и щастливи, та и ти да си щастлива! Praynig  bouquet
Дано да боледуват всички по-малко!Все си мислех и ние някакви витамини ли какво да пием, та да не се разболеем и ние, че кой ще гледа дечковците!
Ето сега нашта кашля и взех да давам от сутринта сиропче!А то е ясно че в на татито очите аз съм виновна!Че не съм я обличала,  че не съм я опазила, а да не говоря каква война водим за тая пуста сол не възприема нищо,,, тоя човек е от каменната ера!Всяка вечер ми пили да слагам сол,караме се гоня го от банята,и сега малко се разкашля и видите ли аз я разболях!А онзи ден брат му седя в нас кашля,киха сега аз виновна! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Синеочка права си, наистина сте прави и другите!Но аз вече вдигнах ръце от тая свеки!А и мъжо вчера нищо не каза, тя явно не е успяла! hahaha
 Иначе ето и днес е заминала да работи,правят подаръци за коледа и в неделя ходи чак,само да не ме мярка!То аз усещам че и тя не мой ме гледа ама Кво аз ли да се махна!Прави сте че назрява скандал, че и не живеем от вчера заедно а цели 6 години!Както и да е!

Ох хайде че се събудихме!
Бай!

# 169
Ели миличка, да ти дам аз един акъл. Що не му кажеш така: искам да се изкъпеш с вода със сол ТИ една вечер, след това да преспиш и ако се чувстваш добре следващият ден ще направим така с бебето!!!!!!!!!!!!!!!!
Гаранция че ще пукне от сърбеж нощеска и повече и дума няма да обели за тая пуста сол.
тюююююююю

Аз така като ми се даде налудничав съвет,карам първо него да опита и да видиш как му охладих ентусиазъма за няколко подобни манипулации, които естествено бях подсказани от майка, баба и т.н. Нали не иска да каже че на бебето ще му е добре от нещо което на НЕГО е зле?!

# 170
А ефект от скандалите ти с мъжО има ли? Че при мене твърдо нЬе!!!! та май трябва да сменя тактиката Thinking

Ako ти кажа че тия скандали продължават 2-ра година и ефектът е същият като при теб.Дано да не те отчая  Tired
То не бяха тактики,не бяха цели стратегии съм правила ама постигнах само сядане след 21 часа  Crossing Arms И играе до сутрините.Съответно спи до следобяд и внимание за нас пак няма.Та сега реших и съм му поставила ултиматум и какво да ви обяснявам. То при нас цяла драма  ooooh!

# 171
# 172
Ох писах и го затрих със някви бутони таб и ентер!Ужас та наново!

Към всички счетоводителки от темичката ни!Бързи реакции!
Значи вчера на събранието на фирмата ни бяха нови шефове,старите след куп грешки и излагации са махнати и са нови от София!Във ведомостите им не фигурират майките тоест даже не знаели че има хора във майчинство!Прехвърлени са само работниците!Сега трябва да пишем молба по взаимно съгласие та да се прехвърлим от старата в новата фирма!Та за молбата ми е въпроса!Как точно да е формулирано!Моля да бъда освободена от длъжност?Съответно назначена?
Или някаква друга дума!Това ме бърка "Освободена" ли да е "Съкратена "Ли да е или нещо сруго!
Казвайте!

Синеочка Рени не се ядосвайте толкова,радвайте се че са си в къщи и при вас!Познавам майки които си се гледат по цели нощи сами, а татитата обикалят по кръчми и дискотеки което мен ме плаши и съм казала, че ако при нас се случи няма да го приема!Дано не го допусна!
А то и ние си имаме кусури всеки си гледа как да разпусне и отпочине едни играят и не ти обръщат внимание,други пият и пак не ти обръщат внимание,а трети направо ги няма!Тъй че! Thinking

А за татито ще му кажа наистина да се топне във вана със сол!

# 173
Ели ами да и той тва ми вика  Hug
А за Контрата-сакън не му я тегли че ще дойдеш и ти на наща  Joy

# 174
Здавейте!Само наминавам да ви поздравя и да ви напомня за Коледните благотворителни базари на Движение на българските майки.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=134946.0
Гледах по темите от различните градове има страхотни неща за декорация.
Ние ще украсяваме елхата тези дни.
Рени, това е по повед разправиите с мъжа ти http://video.google.nl/videoplay?docid=6724632215622439110&q=wow- хайде да се помирите скоро време, че не си струва да се карате за глупости.

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 16:48 от fiona

# 175
Рени,направо не знам как издържаш,и др мами като теб които стават по Х пъти през нощта.Аз тази нощ я храних към 2 ч.и сега съм като парцал  smile3507

Ами аз, например, не ставам - той спи до мен на спалнята и като замрънка бутам цицата и продължаваме да спим. Flutter

За номинацията "фотомодел", ако все пак не искате да отпада, може да го направим мамите на момченца да гласуват за девойка и обратно, обаче дори и в тоз вариант ми мирише на обтягане на отношенията. Naughty

На мен ми е развален фотоапаратът и съм бясна #Cussing out...

Забравих да кажа - Ели, "Моля да бъда преназначена от длъжност ...... на длъжност....." става ли? newsm78

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 17:33 от biboshka

# 176
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте!
Аз тези дни само чета, нямам никакво време за писане, но сега Вяра заспа и аз се възползвам...
Честито на всички празнували и празнуващи тези дни!
На мамите с болни бебчета стискам силно палци  fingerscrossed.
Maira, споменаваш за някакви хапченца с витамин Д - би ли написала името и дали има възможност да се вземат без рецепта!
Biboshka, ортопеда това за стоенето по корем го каза по принцип, не конкретно за Вяра.
За свекитата - подкрепям ви напълно!
Относно номинациите - Вяра май мога да я включа в такава за "най-много обръщащо се бебе от гръб по корем". Прякор си нямаме, татито й вика Вярка - Звярка, когато започне много да хленчи.
Много се смях с историите, които сте споделили! А Алекс на Диди е страхотен с тези развълнувани прически!
Да разкажа и аз за раждането си, като сме започнали в този дух: болките започнаха в неделя - 16.07.2006 по обяд, вечерта ме приеха в болницата /след като  в ранния следобяд ме бяха върнали/. На другата сутрин включиха система, от която ефекта беше по-силни болки, разкритието не се повлия - все си беше 3 см. До вечерта си имах контакции /поносими/, но иначе нещата вървяха много бавно. Лекарят започна да се съмнява в истинността на думите ми, че когато съм в стаята, контакциите са на 5 минути. Вечерта контракциите се засилиха, едва си стоях на краката, но разкритието хич го нямаше. Сновях между моята стая и предродилна зала, където имаше една мома, която овика света. Чудех се дали след минути няма да съм и аз така. Дежурната акушерка беше легнала на едно от леглата в предродилна зала, в очакване коя от двете ще роди първа и ме врънкаше да легна да поспя. Аз не можех да си представя, че мога да заспя при такава силна болка, но когато склоних да опитам, от съседното легло се чу едно стабилно .... похъркване - тя жената заспала  Shocked  Joy Joy Joy! Тогава вече беше напълно невъзможно да заспя... Към 03.30ч на 18.07. се роди Вяра. В тази връзка -  ако имаме категория за най-дълго продължили контракции, мога да се включа  Laughing.
Айде, спирам, да не стана досадна. Лека и спокойна вечер на всички!

# 177
Ели, за да бъдеш рехвърлена трябва да ти се прекрати стария договор и да бъдеш назначена в новата фирма. Само, че това има (поне според мен) уловка. За да получаваш майчинство от новата фирма ти трябва да работиш 5 дни в нея т.е. да ти бъде прекратено за този период майчинството. Само, че веднъж прекратено не може да бъде възобновено.  Единствения вариант (според мен) е да бъде временно прехвърлено на някои ( баща, или един от вашите родители), но има пак но можеш да отстъпваш правото си на майчинство само веднъж и ако ти се наложи по късно пак да го прехвърлиш няма да можеш.
Моята ситуация беше подобна и аз реших изцяло да го прехвърля на мъжа ми. Няма да си го връщам после ако ми се наложи да започна по рано работа.

Може и да има друга вратичка в закона, но аз не успях да намеря за себеси друго разрешение.

А междудругото като те съкратят сега имаш вариант да отидеш и от борсата да си получаваш майчинството, но ще е само за 1 година.
Ако има мам, които имат повече инфо нека ти помогнат.
Но проучи много добре нещата. Успех Hug Стискам палци, че теб те измъчиха с това майчинство и болнични.

# 178
Минавам само да ви почерпя за месечинката!
Вече сме големи на цели 5 месеца, а сякаш вчера бях бременна!
 newsm18  party023 Tada  Party Time  bigdance2  ura

Никой ли не е захранил или никой не ми е прочел поста

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 179
Мама Писана аз не съм захранила, само на кърма сме.Амери и Нан захраниха даже дават доста неща доколкото знам.

Ели, и аз понякога това си викам че поне не ходи да пие по кръчмите. Обаче аз съм си бясна и някой път ми кипва а и държа на равноправие  Peace

Общи условия

Активация на акаунт