Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 324
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
В едни кутии с капак.Имам три.

# 76
По мои наблюдения в магазините на Пепко не се предлагат еднакви неща. Не знам каква е причината, но в някои магазини има неща, които ги няма в други.
Manique, каква е цената в момента на бурканите?

Имам от всички варианти, но не помня цените на всичките. Последно взех от средните - 7 лв.

# 77
  • София
В Джъмбо има квадратни буркани в  момента.
Най-големият е 730 мл.

# 78
И аз държа зимните шапки в кутия на рафт, но не ми харесва така. Не мога да измисля нищо друго.
Шапки с козирка подредени една в друга пак в кутия, и това не ми харесва.

# 79
Напишете hat organizer в алиекспрес и ще ви излязат доста идеи. Според мястото, с което разполагате, може и да си харесате някоя от тях.

Някои от тях:

Скрит текст:

Аз зимните шапки, шалове, ръкавици ги държа в такъв органайзер от Икеа:

Скрит текст:

Мъжът ми има шапки с козирка и са в едно чекмендже в гардероба, но някакви са много нахвърляни. Ще помисля кое от китайските предложения може да е подходящо при нас.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 20:22 от Смърфиетка

# 80
Всички шапки държа в текстилни кутии- тип органайзер от джъмбо. Разделям по сезони и само въртя кутиите( отпред да е за сезона, за по- лесно взимане от детето)

# 81
  • София
A може ли снимки, линкове, може и от нета, как си съхранявате чантите, трябва да намеря място за не много, реално използвам постоянно не повече от 10, не искам да се деформират, а и да не заемат много място.

И да не ми покажете от този тип, че на живо изглеждат ужасно Mr. Green

# 82
  • Велико Търново
Докато имах повече чанти, но не и място в нас Simple Smile си ги държах в багажника на колата. И щом си избера обувките за деня, излизах от нас с чантата от предния ден, само в гаража прехвърлях нещата ми в съответната подходяща за обувките и вчерашната пак в багажника Simple Smile
Един ден, на една бензиностанция се наложи да отворя багажника на автомобила и момчето, което зареждане се усмихна, но нищо не каза при вида на 5 чанти в багажника Simple Smile

# 83
👏много идейно😂
Над лоста за дрехи в гардероба имам рафт и той е запазено място за чанти, вярно не са изправени , но легнали се събират спокойно без да се деформират.

# 84
skk - гениално! Wink

Чантите съм ги подредила на един рафт в гардероба. Нищо кой знае колко оригинално, но така ми е най-удобно. По-малките влизат в по-големите, а в някои по-големи съм сложила уплътнение тип bubble wrap, точно да не се смачкват.

Имам място за още един ред чанти, но смятам с това да се огранича. Даже наскоро разчистих сума ти чанти. Нещата ми в чантата стоят в огранайзер и само го местя, като смянам чантите.

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 18:31 от Смърфиетка

# 85
И моите чанти седят на рафт в гардероба, но някои са в противопрахови торбички. Козирки, шапки и шалове също седят на рафт в гардероба/портманото в коридора.

# 86
Дами, харесах си идеята за съхранение на леща, боб и други зърнени в шишета от доматен сок или сокове.
Бихте ли споделили как премахвате оригиналните етикети?

# 87
Повечето падат след накисване във вода, ако не - с мазнина. Зависи от лепилото.

# 88
skk - гениално! Wink

Чантите съм ги подредила на един рафт в гардероба. Нищо кой знае колко оригинално, но така ми е най-удобно. По-малките влизат в по-големите, а в някои по-големи съм сложила уплътнение тип bubble wrap, точно да не се смачкват.

Имам място за още един ред чанти, но смятам с това да се огранича. Даже наскоро разчистих сума ти чанти. Нещата ми в чантата стоят в огранайзер и само го местя, като смянам чантите.
Какъв е органайзера ти?

# 89
Какъв е органайзера ти?

Не е органайзер, просто наредени чанти:

Последна редакция: чт, 08 сеп 2022, 21:16 от Смърфиетка

Общи условия

Активация на акаунт