Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 329
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
  • Велико Търново
И нашият е подобен днес, но още в сряда ще има място за половин джъмбо в него Simple Smile

# 601
  • Майничка
Ето такива:
Скрит текст:

Три като горния влизат идеално под стойката за бутилки и уплътняват цялото пространство на рафта. В друг подобен държа хляба през лятото.
 Имам и по-висок и широк, в които влизат 6 кисели млека.
 Последната кутия е за плодника, но понеже сега не държа черита в хладилника, съм я преквалифицирала на чаена, че зимата стандартната не ни стига. Много е удобна, защото вътре си има вложка - отцедник.
По-лесно ми е с такива кутии, защото почти елиминирах разни единични, скрити и забравени парченца. Освен това, ако се налага да разместя, дърпам необходимата кутия, а не рина по ъглите. Пък ако нещо се разлее / изцапа, мия само кутията, не целия рафт.

# 602
  • München, Deutschland
И аз ползвам подобна кутия за сирена и колбаси и ми е значително по-удобно от преди. И при мен го има това, че вече с един поглед знам имаме ли нужда от още сирена например, защото са на едно място. Преди това си имах рафт, на който ги слагах в единия край, но все се случва да сложа отпред я кутия мляко, я нещо друго, съответно не обхващах всичко с един поглед.

# 603
Благодаря, gargamela! Simple Smile

# 604
Нямам нужда от такива кутии. Хладилникът ми е изцяло ноу фрост, от 10г сирена и колбаси държа в кутия с капак. Или в найлонови торбички за колбасите. Иначе изсъхва всичко, което е непокрито.
Не е претъпкан хладилника, така че няма и как да е нахвърляно и набичкано. Ок си е..

# 605
  • München, Deutschland
Тета, то дали кутия с капак или открита кутия, все е кутия...

# 606
Не точно. Даже няма нищо общо..
Нямам 10 кутии в които купеното да го прехвърлям там.
Имам една за сиренето.
Колбасите са ми в найлонки, не ми е удобно с кутии. Имам обичайно един салам. Не десетина вида и бройки.
Готвеното е в тенджера.
Яйцата са в кутиите от магазина.

# 607
Хладилникът ми е почти винаги така след пазар в неделя. Място за допълнителни кутии абсурд.
Горе прозрачното е пълно с колбаси и сирена.
Ако сложа други органайзърчета само ще стане още по-трудно с мястото.
**Не знам защо се самозавърта снимката

Извинявай за въпросът, но колко човека сте?

Иначе моят, имам една кутия (фабрична от хладилника) и там слагам колбасите.
Сирената са в една от кутиите на вратата.
в другата са яйцата и маслото, в третата са сосовете. А най-долу са безалкохолните

# 608
4ма (вкл. тийн), пазарувам веднъж седмично. Това е снощи точно след зареждане.
Общо взето всичко е сурови меса (в тарелките), колбаси (домашни и купени), сушено месо/филе и сирена/млечни. Долу в плодниците са домати, зелки, моркови и такива неща. Плодовете са на терасата. Манджите се готвят и изяждат общо-взето еднократно, не остава нещо за последващо съхранение много-много.

# 609
  • Майничка
При мен отворените (и нарязани) сирена и колбаси също са под капак, но в по-малки кутийки, които понякога слагам отпред в органайзерите или на най-горния ред. Но те са бързоликвидни.

# 610
Здравейте, правим в момента ремонт на  детската стая и децата имат много пъзели и игри в кутии. Моля дайте идеи какво да измислим, някак да ги приберем. Досега бяха на стената в нещо като полици, но нещо не ми харесва така 🤔 Благодаря!

# 611
В прозрачни кутии.

Някой да е виждал къде се продават ей такива закачалки? Металната част. Майсторът каза, че не ми трябвало такова, сякаш много знае какво ми трябва, но искам да може дрехите да се слагат и на закачалки

https://mebeliram.bg/media/18/7291.jpg

https://ibuilder.techinfus.com/images/article/croppedtop/718-400 … -v-prihozhuyu.jpg

# 612
В Мебели Ларго и Ем дизайн има портманта с такива закачалки, но отделно не мога да намеря къде се продават. Друг вариант е да се ползват конзоли. В Практикер съм виждала, но няма да е така чисто и стилно с тях.

# 613
# 614
  • Пловдив
Нади, при нас стоят под легло с повдигащ се механизъм. Имат над 40 настолни игри моите щерки и това е единственото място, на което могат да се прибират и да са леснодостъпни.

Общи условия

Активация на акаунт