1 СУ "Пенчо П. Славейков"

• 19 363
  • 146
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,
Искам да попитам дали вече има родители с някакво мнение за училището, защото аз лично съм супер разочарована...

# 136
  • София
Противоречиво ми е мнението от това, което чувам от дъщеря ми, особено що се отнася до някои учители. Но е много доволна от съучениците си. Ще дам шанс тази година, нататък ще видим.

# 137
Противоречиво ми е мнението от това, което чувам от дъщеря ми, особено що се отнася до някои учители. Но е много доволна от съучениците си. Ще дам шанс тази година, нататък ще видим.
Ами.. и моето мнение е подобно за   някои учители и определено изискването към дисциплината е доста занижено.

# 138
Ами.. и моето мнение е подобно за   някои учители и определено изискването към дисциплината е доста занижено.

В паралелките се събират доста различни деца, които носят със себе си и различна култура.
Разбира се, наше право и задължение е да даваме обратна връзка към класен, учител или директор, когато нещата не са наред. Съветвам ви да се обърнете към екипа в училището и да го правите, докато се оправят нещата. Клас със клас не си приличат, това със сигурност мога да кажа и учителите не винаги имат правилен подход, ако просто си пишем по форумите това никога няма да се промени.

# 139
Моята дъщеря  много харесва  съучениците си. Въодушевена е и от двете госпожи по испански - Винклер и Чолакова. Доста се учи, има дисциплина. По МАТ са с Йонкова, която е и тяхна класна и която също харесва. За сега  на мен лично ми е голяма въпросителна какво се случва в часовете по БЕЛ.
Здравейте,
Искам да попитам дали вече има родители с някакво мнение за училището, защото аз лично съм супер разочарована...

# 140
Моята дъщеря  много харесва  съучениците си. Въодушевена е и от двете госпожи по испански - Винклер и Чолакова. Доста се учи, има дисциплина. По МАТ са с Йонкова, която е и тяхна класна и която също харесва. За сега  на мен лично ми е голяма въпросителна какво се случва в часовете по БЕЛ.
Здравейте,
Не само вие се питате това?
Тук нещата са доста '' различни'' от очакваното..

# 141
  • София
Май и деца, и родители се питаме какво се случва с БЕЛ...

# 142
  • София
Някой знае ли дали се предвижда скоро родителска среща, включително и за осмокласниците?

# 143
  • в очите на дъщеря ми
Някой знае ли дали се предвижда скоро родителска среща, включително и за осмокласниците?
Ето това е добър въпрос...миналата година една (1), тази година по-рядко.....Sweat Smile

# 144
  • София
Миналата година кога е била единствената родителска среща?

# 145
  • в очите на дъщеря ми
Миналата година кога е била единствената родителска среща?
В  началото на септември.

# 146
  • София
Разбирам, че по математика на осмите класове преподават две учителки, Йонкова и Георгиева. Поправете ме, ако греша? Бихте ли споделили мнение и за двете? Децата ви справят ли се с материала и с начина на преподаването му? Имате ли оплаквания от Георгиева?

Общи условия

Активация на акаунт