Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...35

• 110 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 466
# 467
# 468

# 469
Днешния виц :   Еее, намери си този човек работа най-после на 73 години - ще работи крал....

# 470
  • в сърцата на децата <3
Днешния виц :   Еее, намери си този човек работа най-после на 73 години - ще работи крал....
Карък си е - на тая възраст тепърва ще започва да работи...

# 471
Събрали се индианците, и решили да идат при шамана, да го питат, аджеба, каква ще е зимата. Цяло лято им писнало от лов на бизони, и искали да знаят какво ще е занапред.
Отишли при шамана, и питали:
- Ооо, велики дърти пергишино! Стига си висял у фейсбук, ами кажи на племето, каква ще е зимата тая година!
Стария шаман пуснал прозорец "Режим Инкогнито", покашлял се авторитетно, и отсякъл:
- Тая година зимата ще е най-лютата от 100 години насам! Почвайте веднага да събирате дърва!
Юрнали се изплашени индианците с брадви и топори към гората. Шамана, доволен, че са го оставили да си рови спокойно във "вицове", се отпуснал блажено.
Обаче по едно време се замислил:
- Брех! Дали не ги излъгах? Цяло лято не съм излизал от палатката! Я да ида при Емо Чолаков, той ги знае най-добре тия прогнози.
Отишъл в телевизията, и питал бат Емо:
- Ооо, велики сине на Едрата Градушка! Баща на Гърмящия Облак! Кажи ни, неземни, каква ще е зимата тая година?
Емо Чолаков с танцова стъпка започнал да отговаря:
- Тая година, велики шамане, ще е люта зимата. Видях, че индианците събират дърва като луди!!!
🤣🤣🤣

# 472
Някакъв английски лорд се разхождал в центъра на Лондон с леген на главата.
Един полицай се приближил и попитал внимателно:
- Всичко наред ли е, сър? Случайно да имате някакви проблеми?
Оня го уверил:
- Спокойно! Не съм луд или пиян! Вижте сега... Аз произхождам от стар аристократичен род и всички мъже от рода ни от векове спазваме един ритуал - всяка сряда се разхождаме задължително с легени на главите. Семейна традиция, какво да се прави.
Полицаят изтъкнал:
- Да, но днес е четвъртък, сър.
Лордът се ужасил:
- Боже мой, какъв ужас! В такъв случай аз изглеждам като пълен тъпак...

# 473

# 474
  • София
Младо момиче пита продавача:
- Колко струва една бира?
- Една целувка. Simple Smile
- Добре. Ще взема една каса, а баба ще плати.

# 475
Мъжът ти добър ли е в леглото?

- Като човек - да...

- Скъпа, стига с тия битовизми...

Нека да поговорим за вечното...

- Добре, скъпи... Ти защо ВЕЧНО нямаш пари, А?!

# 476
Бизнесмен изпраща имейл на жена си:
"Скъпа, вярвам че ще разбереш.
Сега когато ти си вече на 54 години, имам известни нужди, които ти вече не можеш да задоволяваш.
Аз съм много щастлив с теб, смятам, че си прекрасна съпруга и искрено се надявам, че няма да реагираш твърде крайно, като разбереш, че когато получиш това съобщение, ще съм в хотел "Confort Inn" с Ванеса, 25 годишната ми секретарка.
Но не се безпокой, ще си бъда в къщи преди полунощ."
Когато мъжът пристига в къщи, намира бележка върху масата:
"Скъпи, получих съобщението ти и много ти благодаря за проявената загриженост.
Възползвам се от случая да ти напомня, че ти също си на 54 години.
И да те осведомя, че когато четеш тази бележка, ще съм в хотел "Fiesta" с Мишел, моя треньор по тенис, който също като секретарката ти е на 25 години.
Понеже, освен че си преуспял бизнесмен, си завършил математика, ще можеш лесно да разбереш, че си приличаме при тези обстоятелства.
Но... има една малка разлика:
"25 влиза повече пъти в 54, отколкото 54 в 25."
Следователно, не ме очаквай по-рано от утре!

Родителите на младия Иванчо излезли на вечеря и той решил да се възползва като покани Марийка на гости. Дошла тя, сипали по една Кока-Кола Лайт и започнали да четат литературно Достоевски. Докато в транс мачкал гърдите й, той по естествен път стигнал до извода, че трябва да отпразнува усамотението с мощен с*кс и без да се триуми я почнал - то не било в "детската", в спалнята, в кухнята, в банята, накрая стигнали до коридора.

Иванчо, не виждал друг път такава свобода, се раздавал като Меноуар в Каварна и по време на няколкочасовия пърформанс я въртял все едно е шиш в Мимас. Яко се били улисали, кулминацията вече наближавала, Мимето от удоволствие виела на около 110 децибела, когато внезапно входната врата се отворила и на прага застанали изумените родители. Във възцарилата се тишина, майката погледнала Иванчо и със свити устни проронила:
- Иване, маме, защо бе, ЗАЩО СИ БОС НА ЦИМЕНТА?!?
😂😂😂

# 477
  • тук, на мястото си

# 478

# 479

Общи условия

Активация на акаунт