Пазаруване от Amazon - тема №102

• 77 377
  • 815
  •   1
Отговори
# 615
Чревоугодник, това естествено е измама, но попитах по принцип дали наистина разпродават нещата върнати обратно(платени и непотърсени) или се връщат парите на купувачите, а стоките се пускат в продажба отново. Говоря за Щатите. В Европа ти връщат парите и си го продават отново.

Скрит текст:
Зачудих се, понеже има акциони за складове- показват ти склад пълен с кашони и започва наддаването и след това виждаш какво си купил. Има хора, които само с това се занимават и печелят доста добре. Дават антиквариати за поправка и след това ги продават.
И моят коментар беше изцяло насочен за същото. Няма логика в това, което питаш. Една причина ми дай Amazon да продава за без пари абсолютно чисто нови продукти и да не може да се обори. Защо Amazon имат секция Warehouse(склад)?
Скрит текст:
Тези предавания и аз съм ги гледал по Discovery Channel, ама там бирата е друга. Куриера/пощите не са платили съдържанието в пратката, а работата им е да доставят пратката от А до Б и те са си взели парите. Колко струва съдържанието не е важно, а и те не знаят какво има вътре, а Amazon знае и знае и цената.

В България има няколко фирми, които внасят и препродават върнати на Амазон стоки- контейнери с по 15-20-30 бр. различни артикули, но в неизвестно състояние.
Няма и дори намек за удебеленото. Описанието ясно гласи:
„...е водеща B2B(бизнес за бизнеса) платформа за стоки на едро и ликвидационни продукти.“

# 616
От доста време следя за телефон в Амазон. Как мога да разбера от склада какво би дошло когато няма описание, единствено пише Used - Acceptable. Преди имаше описание, дали липсва нещо, дали има надрано, следи, сега стои празно. Има ли разлика с апаратите от английския и немския склад, освен може би зарядното?

# 617
Не е по темата за амазон но да кажа за grocery-то че някои превозвачи предлагат collection т.е да ти вземат онлайн поръчката от магазина. Преди докато живеех в Бг ползвах Лерон и беше 5 паунда услугата им но сега не знам как са нещата. Но първо трябва да се разберете с превозвача от кой магазин могат да вземат поръчката.

Една идея за подарък за дете обичащо динозаври:
 цък - 15 паунда а същия в комсед  104 лв.

# 618
Макарон
Duplo е те са няколко комбинации с различни животни. За по - големи няма с толкоз много животни търсих и разглеждах доста дълго защито от лего не се бях интересувала. Аз все още не съм го дала , но моето дете е на 3 г . и имах опасения,че няма да и е интересно и взех и за 4 + , ако не аз ще си игра с дупло.

# 619
Kremi1980, не амазон, но ми се мярна реклама на софармаси на намаление на продукти омрон. Може да провериш за инхалатор.

# 620
Елемис Elemis superfoods 5-step routine заедно с Elemis essentials когато се сложат заедно в количката, общата им цена става 36 паунда.

Не ползвам марката, но май е добра оферта.

# 621
При мен се сумира
Скрит текст:

# 622
При мен излиза общо 93 паунда>>> едното е 36п другото е 57п

# 623
  • София
Елемис Elemis superfoods 5-step routine заедно с Elemis essentials когато се сложат заедно в количката, общата им цена става 36 паунда.

Благодаря. Възползвах се. Успешни покупки на всички Hug

# 624
  • БУРГАС

Как го постигнахте, на мен не ми ги обединява Sad

# 625
  • София

Как го постигнахте, на мен не ми ги обединява Sad
Не съм 100% сигурна. Имам и prime на въпросния акаунт, от който пуснах поръчката. Доставка до UK адрес и default address също трябва да е UK.

# 626
То малкият комплект, който беше по-скъп, свърши така или иначе.

# 627
Отстъпката се вижда на последната страница. Аз поръчах един за майка ми на празна карта, ако тя не го иска, ще го предложа в темата.

# 628
  • София
То малкият комплект, който беше по-скъп, свърши така или иначе.
Към 16:30ч има налични.

# 629
И аз ги виждам налични, но не ми дава отстъпката

Общи условия

Активация на акаунт