Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 926
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • София
EEEeeeeeeee не успях да прочета новата темичка  #Cussing out
Включвам се само за малко, да почерпя за рождения ден на мъжа ми /малко на патерица - беше вчера/ с една домашно направена торта "Гараш" по семейна рецепта останала от баба ми Да ви е сладко!  Grinning
Ние от вчера сме се разпразнували, а сега за обяд сме поканили роднините и се надявам да успея да блесна с кулинарни умения  Laughing Пожелайте ми успех  Wink
Чао и лек и немъглив ден от нас  Hug Heart Eyes

# 121
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЧКИ!!!! Да сте живи и здави и много обичани bouquet
Честит първи имен ден и на малките бебки с това прекрасно име. Two Hearts

# 122
Да почерпим и ние и да пожелаем вси4ко най-най-най- прекрасно на всички носе6ти това прекрасно име  bouquet
 Misc Baby Bottle  party023 newsm38 Wine Glass Wine Glass Popcorn Coffee  food010 cook
Цунки по муцунки  love001 smile3525

# 123
Честит имен ден на Анитата!!!! Hug  bouquet Да ви е живо и здраво името и много радости от тук нататък!!!
Честото и на месечковчетата - само радост и щастие да носят! Hug Hug
Наде - честит рожден ден на мъжа ти - да те радва и да те обича!  bouquet Peace

И моята майка е Ани - та днес пак ще празнуваме.....ама наредихме едни празнициииии - 6 Никулден, 7 - 7 месеца на Никола, 8 - студентския (нали магистратура карам), 9 - св. Ана - направо не ми се мисли - до края на декември. #Crazy Laughing

# 124
  • София
Тъй като се е затрило снощното ми писание днес ще се отчета тук.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на мами Ани и Анна  и на малките Анита
Софийски мами защо МОЛ-а не стои на дневен ред като място за среща,сигурно нещо съм пропуснала,но по-важното е че ще си организираме парти за бебчовците.
Анна Евка е много хубавка на аватара ти,а твоето творение е супер,но както май и Евка е с голямо краче,като нас.
А ето пак от нас снимка,да ни видите с коледната шапка и да се покажем,че вече седим сами

# 125
  • Варна
Хайде да почерпя за именния си ден

Честит имен ден на Ани, Анна и всички малки и големи именничета днес

Imar, много сладък Иван  Hug
Надя, честит ти рожденник и успех в кухнята!

# 126
  • Варна
Виф, Макси още ли се буди нощем? Аз снощи сложих половин бисквитка "Плазмон" в млякото, което добавям след кърмене и Крис спа почти цяла нощ. Един два пъти се поразмрънка, но с бибата заспиваше веднага. Не беше се случвало от седмици...

Иночка, за мен няма значение къде ще е Коледното събиране. По-добре да е преди Коледа, че да дойде и Мимозата с Жули. Ани, хайде елате и Вие с Ивко.
Ох, много неща имах да пиша, но като се затри темата не мога да се подсетя...

# 127
Здравейте....
Честито на месечковците, новоозъбилите се и всички Анита и Анетки...да са живи и здрави
Това с темата е кофти......ама случва се
Simple Smile
Дано не сте уточнили снощи къде ще сме на коледно парти и сега никой да не знае Simple Smile
Чао от нас...до после....че Габи не ще да закуси ...отивам да я храня

# 128
  • София
Честит имен ден на всички именнички - малки и големи! Да са живи и здрави, с късмет и щастие да си носят прекрасното име!!! Heart Eyes
Това за темичката е наистина мнооого гадно, но какво да се прави - ще доизпишем тази наново, пък аз после ще я пусна изгубената "нова" пак нали си я пазя в архивиран вид... Wink
Така че, не се ядосвайте излишно! Hug
Весел уикенд и много да слушкат малките мушмуроци! baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 129
  • София
Честит имен ден на мами и бебета Ани-та!
Да са много щастливи, гушкани и обичани!
Браво за творението на Анна.
Идеята за коледно парти е много хубава, както и за подаръчетата и съответно уговорката за цените. Така че, бройте ни и нас, такова нещо не може да се изпусне.
Да се похвалим,  че вече сме големи и не заспиваме на цица (мама видя, че от само себе си няма отказване и понатисна малко Wink), с изключение на вечерното приспиване, щото тогава нямаме търпение. След като са минали около 2,5 часа от последното събуждане, слагам Румен в кошарата му, той започва да си играе, след това почва да мрънка, обръщам го, завивам го и давам биба. Той естествено не заспива и започва да мрънка (плаче), оставям го така от 3 до 5 мин., взимам го, успокоявам го (давам му да дърпа въженцето на щорите, много го привлича Grinning или да пипа дръжките на гардероба), остаям го в леглото, излизам и той заспива. Дано с времето цялата процедура да се съкрати и улесни Praynig
До тук с хваленето - Румчо не спи през нощта. Снощи татито беше на смяна и каза, че Румен бодърствал от 2 до 5 часа, когато го нахраних, бяс абсолютен.
И последно, вчера ни проби първото зъбе Laughing, нареждаме се и ние най-накрая сред озъбените Mr. Green

# 130
  • София
честит имен ден анита! newsm51

за майките красиви мигове с бебоците пожелаваме, а за малките слънчица здраве и много забавления!  newsm68 Two Hearts  madnoel

на мен ми се идва много на среща  newsm10, размечтала съм се тука, слушам си любимото джаз фм радио и пускат коледни разни парчета, та още повече  Party

хубав ден на всички!

# 131
  • София
Честит именден на АНИ-ТАТА, да са живи здрави и засмяни  smile3525 newsm51
Много гадно това с темата, тъкмо се бях засилила да дочета старата и то точно от там изтрита Thinking
Ми няма да чета  Joy Joy Joy и без това забравям.
Чакам с нетърпение срещата , ще се опитам днес да стигна до Т-маркета за коледна шапка. Опитах се да намеря и Дядо Коледа за снимките на малчовците. За сега не успях, но очаквам включване от една приятелка тези дни и ще ви кажа. santa2 Ако не стане се надявам някой татко да се навие. Веднага се сещам за един, но БГ Вики ще каже дали ще стане  Sly Вики, извинявай ама е много подходящ.
Лек ден

# 132
  Честит имен ден на всички Анита! Да са живи и здрави и много обичани!
  Аз не видях какво е сътворила Ани от глината Sad Ако може пак да пусне снимки Praynig

# 133
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на Ани, Анна и малките Ани-тки, майката на Юнос и всички, които празнуват - да е живо и здраво името им!   bouquet

ЧЕСТИТИ 7-месеца (на патерица) на Велизаркин, Борис, Елизабет и на всички останали! Много здраве, щастие, игри и пълни тумпи и пампи!

Честит рожденник на  nadia_777  - всичко най-хубаво! Направо с тортата ще им скриеш топката! Весело изкарване!

Така и не разбрах как се е затрила новата ни темичка, поне снощи успях да я прочета  Laughing, но жалко, че ми се е затрил поста, така че ще пробвам горе долу да го възстановя.

Ани, беше писала за спането на Ивко - при нас е същото положение. От както свалихме леглото на долното ниво - Никол се хваща с ръцете за решетките, подпора се с краката и така прави едни много интересни акрубатики. Освен това вече спи само на една страна, хванала се за решетките  Laughing Сутрин я намирам в най-различни положения, даже от няколко дена забелязах нещо като синина на едната страна на челото - предполагам, че се удря в решетките. Иначе имаме и обиколник, който още не сме слагали, но като гледам ще минем и без него, че си е такава шпионка - всичко иска да види и се върти навсякъде.

По въпроса за Коледното парти - Икати беше писала, че в детските клубове до тях не става за нас, даже се и пушело там  #Crazy Аз вчера си мислех по този въпрос за клубовете - но там според мен е за по-големи деца. Даже аз където съм ходила в стаите, които са приспособени за занимаване на децата не пускат да влизат родители, те са в отделни салони. Моето мнение, че това е Коледно парти за нашите съкровища и нашата идея беше ТЕ да се забавляват. Затова си мисля, че най-подходящо е предложението на Руми за парти в тях. Тук искам и да и благодаря за поканата, позволявам си да го направя от името на всички. Там бихме могли да ги пуснем да пълзят, седят и т.н. Разбира се, зависи колко броя мами и бебоци ще се съберем и дали ще ни побере. Иначе ако сме в някое заведение - бебоците ще са или в количките или ще трябва да ги държим на ръце.
По въпроса за подаръците - Недето (точно преди два дена се чудехме с Руми колко време ще стоите в Панагюрище, ама при мама ............ е най-най-най. А Стоянчо - направо не го познах - пу, пу, пу - много добре му се е отразил планинския климат) беше предложила да не са само играчки, може и друго, кой каквото си желае. Е , разбира се подходящо за малките мишоци. По въпроса за цените - Вики беше дала предложение, което според мен е разумно. Само трябдбва да се уточним.
Лусимар, беше писала, че може и те да дойдат - заповядайте (даже тук в МОЛ-а започнаха намаленията, нали Сиска така те прилъгва за В.Търново  Mr. Green), даже и другите мами, ще се съобразим с вас, ако кажете, че ще дойдете! Хубав повод да се видим!
nMihailova, къде го търсиш този дядо Коледа бе, кажи, че ми стана интересно Joy
Имарче, много сладко това джуданче - да го цункаш по коремчето от нас! По въпроса за МОЛ-а, според мен като заведение е най-подходящо - не се пуши, голямо е, не си ангажиран с определено меню, има голямо разнообразие, но ще има много хора и няма да можем да си го направим както сме го замислили. А пък и ако си имаме жив дядо Коледа  Heart Eyes (Вики не можеш да откажеш)
И за последно по този въпрос - няма време, трябва да се уточним за да може да се организираме!

Мари (дано Кало вече е добре, мъчно ни стана за вас, отдавна не сме се виждали в парка, ама да вземете и вие да дойдете в сряда в 13 часа в МОЛ-а), мерси за инфото за това, че промените за 315 дни платен отпуск при раждане ще важат и за нас и от 01.01.2007 г. ще можем да се възползваме. Много се зарадвах  Grinning! Доколкото разбрах са го регламентирали в Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2007 г., ако някой има по-подробно инфо - моля да каже.

Анна, отпечатъците на Евка са станали супер! И аз мисля да правя, но още не съм го измислила точно как  newsm78

Честито първо зъбче на Румчо! Да е много здраво и беличко!

Е, почти успях да възстановя нещо от снощи (ама съм си умна бе    Joy!

Приятен уикенд и цунки по малките дупаранки!

# 134
Здравейте честито на всички празнуващи Simple Smile имам една молба ако някой знае как да се справя с нощните пробуждания които са много на често вече цял месец моля да ми пише вече съм изтощена и се страхувам дали съм пълноценна за малкия през деня. Предварително благодаря.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 15:02 от zori2005

Общи условия

Активация на акаунт