Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 914
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
Aз добре давам съвети за вода и гушкане,но не споменавам, че последното или предпоследното ядене ни е каша на Милупа/ Schlaf gut/ доста хранителна 6 лъжици на 130 мл вода/виждам,че алете имат също хранителна каша ,препоръчват за преднощно хранене/. Снощи се събуди само за вода един път и след това чак в 6 яде адаптирано. А е ламя- 8,600 кг.
денз, анита благодаря за комплиментите към мая, има оби4ки от 3 месеца ве4е.няма проблем, не й боде , ако това се чудите , не я дразнят.Сложихме ги преди да пътуваме за Германия!
кате аз захраних с половинката на малки буркан4ета ранни моркови на хип/ 60 грама/ сега яде около 150/190 мл
абе много хубави тия руси беб4ета бе- стефани и мия. ние нали сме 4ерни4ки Laughing
звездолина, много кофти това с фирмата.за съжаление fy е права, намери някой да те вземе на работа , не се занимавай със социалните.аз например  ги съдя за еднократната помощ #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 76
Влизам само да поздравя мама Ирка и бебе Елла. Дано и за напред да сте добре и да не ви сполетяват повече такива беди.
Ние днес от сутринта сме тръгнали по селата и обикаляме роднини. Вече съм разкатана, а Гоги беше превъзбуден, че то много каки, много нещо /нали сме женска рода/ и той на всички се радва. Днес целия ден въобще не е спал. Сега заспа уж спокоен, но от натрупаните впечатления и емоции очаквам и изненади през нощта. Но каквото дойде.

Честити шест месеца на Ивчо и седем месеца на Ивко!

Крейзи, утре ще стискаме палци за изпита!

ОТ МЕН ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ НА ВСИЧКИ!

# 77
  • Пловдив
Здравейте и от нас,
ние също се присъединяваме към отбора на бебетата със запушени нослета. Вече цяла седмица сме така, капки ползвахме 5 дни, но пожече не може, затова сега даваме с морска вода и с помпичката чистиме, дано се оправим скоро, че ми е мъчно да го гледам така. Добре поне че спи по цяла нощ.
Много се радвам че Елла и Ира са си обратно в къщи...повелавам им сега вече да стягат багажа и да не боледуват повече
Да честитя и на днешните месечинки...много да са палави за радост на мама и тате.
Майчета надявам се бурзо да се справите с превъзпитанието на малките терминаторчета, които още стават през ноща  newsm10
При нас днес беше лошо време, както винаги затова си опъвахме цял ден нервите, заплаших Христина че ще се оплача и няма да има подарък, но уви беше късно вече...и вечерта посрещахме белгийския Дядо Коледа на мама на работата....та представете си след зял ден мрънкане още 120 деца на едно място   Shocked
ето ви малко снимки

Пожелавам ви лека нощ и дано малките поспят повече

# 78
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен! Grinning

Честита месечинка на Ивко на Ани и на най-търсения и предлаган ерген Иво Кабрански Heart Eyes!Пожелавам на двамата сладури да са много здрави,все така чаровни и да слушат много!  bigdance2  ura Tada  costumed034  Party Time

Днес моя мъж гледа програмата и вика виж тука има беб и аз,знам Ивко на Ани и той,ама ти пък как го позна те всички беб едни и същи Mr. Greenестествено не казах,че Гвен ни е казала Mr. Green.

Ирка,от мен само  Hug  love001 и много целувки на Елла и дано никога това нещо не се повтаря Praynig!Пък за самолетите смело напред Peace!

Честито второ зъбе на Килиан-голям сладур е на снимките/пу-пу/.

Честито жилище  Fy!Желая ви много щастливи мигове в него!

Виф,Макси много сладко е заспинкал.Божа и тя ги прави тез работи,ама седнала Mr. Green.

Иночка,да я нацелуваш от мене таз сладка Бетинка.Няма ли да си идвате скоро?

Бубилинка,аз купих някакви колектори не знам какви са,но струват 70ст. то други и нямаха де.Та и аз си мислех,че няма да събера урина,ама събрах.Залепяш колектора по надолу и пликчето го слагаш плътно по дупето и пампата отгоре ислед няколко часа имаш поне 20 мл.което е напълно достатъчно.Желая ти успех! Hug

Днес Божа за пореден път направи баща си луд.Аз,отидох на козметик и той звъни хайде бързо се връщай,че детето от половин час реве.А аз,преди да тръгна казах,че и да звъни няма да стана от кушетката и да хукна,ама и този път имаше късмет,че вече си бях тръгнала.Като ме видя Божито веднага спря да плаче,но половин час след това още хлипаше-поне един човек да ме обича,та с две думи ми стана едно хубаво. Grinning
На Божидара май и изби зъб,но не съм много сигурна Embarassedпипах,гледах,ама тц.
Утре ще и продам едната количка и сега търся Куини или някаква от този клас,ама да видим какво и къде ще намеря newsm78.Мимозке помагай!

Желая на всички много спокойна нощ!

# 79
Добра вечер и от нас Simple Smile
Добре дошли на Ира и Елла Simple Smile много се радвам, че сте добре. Не е важно колко са големи трудностите, които ни се изпречват на пътя, важно е успешно да ги преодоляваме  Peace
Аз, да ви кажа, в петък получих по пощата рекламен (или каквото там е) плик с Памперс- 1 брой,  нашия размер 7-18 кг, но съвсем различен от тези, които купувам аз- с ластична част там, където са лепенките, по- дълъг и по- шарен.
Тази вечер го сложих след миенето на дупето и беше супер удобен на шушка. Та на чистото дупе и хубавата суха пампа, тя взе че я о..а. За първи път по това време на денонощието.
Та мисълта ми е- тези пампи ми харесаха повече- дали сте ги срещали в магазините и различна ли им е опаковката?!
Лека и спокойна на всички мами, татковци и най- вече на бебораните, озъбени, неозъбени и озъбващи се  Hug

# 80
Буболина не си сама и аз не мога да събера урина с тия колектори.. Twisted Evil Купих немски по 0,98 лв и нищоооооооооо.Отказах се.
Сиска-вземи си Бъзз.Възрастта на нашите девойки е точно за базовия модел,кошове,мошове и прочие не са необходими.Има почти легнало положение за разлика от ЗАП-а.Абе ако има нещо питай.
Ивко и Ивчо да са здрави и весели..
Риен-Мая много прилича на Жули-черничка и с един сериозен поглед е на снимката на подписа ти...също като нас.
Болните да оздравяват Praynig

# 81
Здравейте мами!
Благодаря ви за милите думи че сте се сетили за нашата месечинка. Ето и почерпката:  newsm38 cook Wine Glass beer Misc Baby Bottle
То днес ни епразник, но на мен ми е едно криво. Пак оставих ивко да падне. вече ще се гръмна. Този път от люлката. не му закопчах коланите , отидох в кухнята за забъркам кашата и се чу ТУП и рев. Като видях че му няма нищо на главичката и се успокоих. Но вечерта като го съблякохме да го къпем и цялото му телце беше нацедено. Ужас! И сега ми е свито сърцето. Но той си беше доста весел цяла вечер. Натиснах го където е най нацедено , но не издаваше вид да му е неприятно. Нямам търпение да видя утре сутринта дали му е минало.
Днес бяхме и на консултация.  doctor Наддал е само 100гр и 1см. Вече сме 7.900 и 70 см. Новото в схемата  за захранване е попара. Някой давал ли е вече попара? То вярно че ние сме едни от най големите бебета тук, но от колко месеца мислите да въведете попарата и глутена въобще? Аз още няма да му правя, но няма и да отлагам дълго. та се чудя кога да започна. Споделете! Също така ми написа и да давам и кремове и кисели. И да стържа и ябълка и круша в тях. Още малко продължавам само с каша, но по нататък ще опитам и това.  
Днес ходихме и на фото, както всеки месец де, да си правим семейна снимка,  smile3509 но този път и направихме малки календаречета само с Ивко. Поръчахме и големи календари, но първо трябва да направим хубав колаж. да има и подаръци от Ивко за Коледа. Също и идеята с отпечатъците ми хареса много.

Мимозке, на колажа там е Коко на Руми. А за милването , може би така се получава, защото още като беше на 3-4 месеца го бях научила като му кажа : Мили, мили мама!  и той протягаше ръчички да ме милва. И сега го прави сам и по осъзнато. И днес пак отидохме на гости у свекърите , да ги почерпим и той пак така писна по едно време да дойде у мен. много мило ми става така. Започва да ме милва , издава възторжени звуци и гледа другите. Все едно казва : ето я моята мама! но само да млъкне и свеки вече го е издърпала от ръцете ми.  Mr. Green

FY, честит ви апартамент. надявам се да си изкарвате готино с Таня малките съкровища покрай вас.

Ирка, много се радвам , че цялата история се е оказала вирус, който скоро ще преборите напълно. много се бях притеснила за вас. такива неизвестни състояния най ме плашат.  fadein

Хрисито , голяма сладурана , като я видя да си играе седнала с някакви играчки. И Калиан какъв е сладурчо , все се рови в тази кутия пълна с чудеса.  newsm81

Оф, най -накрая без мако да забравя да честитя юбилейчето на Ивчо!  Heart Eyes

Лека!  smile3524

# 82
  • Varna
 Олче, все забравям да те поздравя за прекрасната темичка -ама сарост нерадост ми вика моя балрман, нали е само на 21.
  Днес на Бетка най накрая и купих гърне снимки утре че синчето мамино е на състезание и е повлякло и фотоапарата. Но от гърнето бети не е очарована Нещо много му се кара и ръмжа насреща.
   Сиска май скоро не се очертавада си идваме, че тая година много дини сме нарамили под една мишница, освен ако ако моята приятелка нетръгне пак нататък. А тя се занимава с кораби и трябва да има дупка и аз трябва да имам дупка в хотела и много дупки нещо се събират да напасваме. Но все ще си дойдем и ще пием кафе в прословутия МОл който така и неразбрах къде се намира. да нацелуваш Божа от нас.
    Мимозке лека нощ от ,че гледам само ние с теб сме тука.

# 83
АНИ -попарата - за нея имало безглутенови бисквити?!!Така ми каза нашата педиатърка и каза като дойде време с такива да я правим.
Горкия Ивко..сви ми се сърцето  Rolling Eyes  Аз така бях "скопосала" моя син като бебе и още като се сетя ми се свива сърцето.. ooooh!
Иночка- лека и на вас с хубавата Бетка   bouquet

# 84
  • Varna
 Ох забравих да честетя на Ивко и Ивчо много усмивки.
С тия колектори и мен ме измъчиха накрая сложих една съдинка дезинфикцирана и държах така Бети два часа накрая  в съдинката имаше 5капки и всичко друго беше по пода.
  Ани и аз мисля тади седмица да опитам с попарата .  имам предвид със сухар иначе Бетинка си закусва в 10ч  мляко с бисквитки на Plasmon.  Аз и вземам тези които са като бишкотки а не на прах. Много и харесва досега 3 кутии е унищожила.

# 85
  • Varna
 на Plasmon бисквитките съдържат глутен.  и те май всички би трябвало да съдържат глутен

# 86
Влизам за да честитя половин годинка на Иво мама Кабранска  и седем месеца на Ивко на мама Ани. Да са ви здрави, весели и обичливи момчетата. Да ви изпълват с радост и щастие.
Аз още не съм в час с темата, но надявам се да наваксам.
Ани- аз попара още не съм давала, от от три дни му давам бисквитена каша на Нестле, страшно я харесва и няма търпение да я лапа с удоволствие. А тя съдържа глутен, но те вече са на 6 навършени месеца и аз /това е мое мнение и не го налагам/ мисля, че няма да имам проблеми. Относно плодовите пюрета /кисели не съм давала/ но му правя половин банан, една ябълка от жълтите "златна превъзходна" май и беше сорта /но това не е от значение/ и 7-8 зрънца грозде /обелени и с махнати семки/. всичко това го пасирам и се изяжда даже едвам остава за майка му една лъжичка. много е вкусно.
чао и лека вечер от нас
и   :: по сладките Дупница

# 87
аз докато се изкажа и то станало утро Joy Joy  Joy

# 88
Пък аз докато се натуткам да почерпя и то вече не сме половингодишници.....но нищо-надявам се,че и вчерашни торти ядете... Laughing
.....ама като сме в "цикъл" Mr. Green/от няколко дни всичко вкъщи се разпада,гърмят крушки,...,а днес се оказахме и без монитор...та се наложи да купуваме нов.... Whistling/...та надявам се ще ме извините...
Специални поздрави и за другия/вече вчерашен/ месечник-Ивко на Ани-да е все така сладък и чаровен/като мама Wink/И много мило това с галенето....а пък за свекито-хич и не и се вързвай....и ние ще ставаме свекърви-не забравяй.... Wink
Сега  да ви черпя с една снимка на наша гордост-който уж беше почнал да приема пюретата с известно удоволствие,но днес реши,че моркова е твърде гаден за неговия деликатен вкус:

...Иначе,покрай  тормоза с манджата и търсенето на монитор,успяхме все пак да отбележим и половингодишнината,но в тесен семеен кръг и на ресторант,та да остане  здрава къщата и мама да не изпадне в истерия.....ако  ви се гледат снимки-качила съм в албума в подписа....А,понеже вече се разбрахме и със Снимка.бг-който има време и желание-може да види и обещаните снимки от първото турне на трупата
А, на желаещите да се снимат с Ивчо/Юнос,направо ме разби с това,че било модно Joy Joy Joy/,да знаят,че ще обявявам поне два дни  преди да тръгнем,та да имат време да се приведат в подобаващ вид.....И да знаете,че скоро планираме ходене до София....така,че пазете се-идваме... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Сега-сериозно Naughty....
Ирка,радвам се че сте се оправили....и дано да нямате повече неприятности....но като си дойдеш в Бг ми напомни да ти дам телефона на сестра ми-тя е медик по образование и хомеопат,та в такива случай  ако може да ти е от помощ....И да знаеш-чакаме ви с нетърпение,така че не отлагай полета/ние ще ти стискаме палци и ще се молим да нямате проблеми с пътуването Praynig/
Пепсън-много рано ви е дошъл дядо Коледата....ние още с украсата не сме сколасали-вие играчките вече получихте..
Като казах играчки-Юнос,децата на годинка се радват на играчки-светкащи,мърдащи,мекички,трудни за прибиране....всичко друго е подарък за мамите/имам впредвид дрехи  и разни подобни/...така,че отивай директно в магазина за играчки...А, относно детегледачката-убеждавам се,че всичко си е до късмет-дано да сте улучили свястна....И дано Никола все така да слушка.....
За пищенето и рева през нощта-да се захпиша и аз-преди две вечери така оревахме всичко, и се будихме поне375863пъти,и накрая и аз мислех да хващам пътя...ама мина и сега е спокойно...Но  опити да се отказвам от нощнато гушкане и кърмене-даже и не помислям....знам,че Ивчо сам ще се откаже,като е готов/а и имаме вечери когато хич не се буди и не ме търси,значе това става само когато има проблем Thinking/
За попараат-аз на Сами съм я въвела от 6тия месец-но вече беше захранен с другите неща-сокове,плодови и зеленчукови пюрета,месо,жълтък...така,че сега с Ивчо ще я отложа за след като ги въведа всичките...
Сиска-това,че поне Божа те обича...... Naughtyне е вярно-и ние те обичаме...ама си ни много надалеч....
Пък ,понеже Иночка питаше къде е МОЛ-а,да кажа аз-ами до Сискини...... Wink
........ох,почнах да изпростявам...та май по-добре да си лягам...пък утре ще пиша пак/ако не гръмне нещо друго Mr. Green/
Честито на днешните месечковци,а на всички вас-лека нощ и сладки сънища и цунки на малките сладки муцунки/и да слагате повече снимки на децата в темите.....че има фенове дето с нетърпение чакат Naughty/

# 89
Добро утро от мен!
Тъй като виждам, че няма много будни на линия и аз съм първа тази сутрин /ако някой не ме изпревари докато пиша/ от мен е кафето – много силно и горещо, а има и чай:

И нали имам повод да почерпя, че Георги днес става на 7 месеца. Почерпете се за негово здраве    
От мен – весел и слънчев ден на всички и честито на баш наборите!
А ето тук може да видите как Гоги пазарува с кака си.

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 15:30 от lony_13

Общи условия

Активация на акаунт