Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 920
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • Varna
докато направя кафето  Lony . Да ти е жив и здрав месечко  и много палав.
 днес всичко наопаки тръгна от сутринта.  Пнеже днес сме сами с Бети /тати е наряд е Томи ще се върне довечера от състезанието/ Бетка се събуди толкова рано  7,15.Времето е мрачно а смятахме да тръгваме на разходка в морската. А сега докато чакаме да дойдат да ни вземат взе че заспа. Обърка всички планове на мама.

# 91
Ние само да почерпим   party023 newsm38 newsm64 Misc Baby Bottle

# 92
Лелееее, да ме извинят и шестмесечковците и на тях Честито!

# 93
  • София
честито на 6 и 7 месечковците!

# 94
  • Варна
Здравейте, мами!!!

ЧЕСТИТО НА ВЧЕРАШНИТЕ МЕСЕЧКОВЦИ - ДВАМАТА ИВЧОВЦИ, и НА ДНЕШНИТЕ МЕСЕЧКОВЦИ!!!!
МНОГО ПОСЛУШНИ, ЧАРОВНИ И УСМИХНАТИ ДА СА!!!!

Момичета, снощи пак имахме купон след 1 часа. Това дете не ще да спи и това е. През 10 мин ставах, и така до 2. След това рев, вода, биба, пак рев, вода, биба. В 3 часа вече не издържах, направих му 150 мл мляко. Човека като видя шишето подскочи от кеф, изцока го за отрицателно време, бутна шишето, обърна се и заспа за 3 секунди. И спа до 8 часа.
Чудя се дали всички тези будения сред нощ не са били за папане  newsm78 А по принцип от 3 месеца насам сме махнали нощните хранения, и то самичък си ги махна. Дали сега пак не иска да си поцоква, а аз го лъжа с води? Или вече млякото не му стига вечер като калории? Ама пък на 7 месеца и нещо пак да почваме с нощно хранене, и това не е много приемливо май  newsm78

Ух, оплаках се ....
Хайде дано времето днес става за разходки  Laughing
  bouquet на всички

# 95
Здравейте и от нас!  Hug

Поздравявам Ирка и бебка и им желая съвършено здраве, а на мама мир в сърчицето !  Heart Eyes

Катя, много ме впечатли, че пълзите, изправяте се и гледам, те вашите бонбони като нашите : каката 18.09.1999, бебуна 25.05.2006. Но ние още не можем такива номерца, за сега само се опитва да пълзи и почти успява да се задържи седнала.

Вчера  проверих резултатите от изследванията в интернет (голяяяяма екстра!  Peace). Хемоглобинът й е 118. В границите, нали?
За сега хапваме само картоф и ябълка, не мога да открия безмлечна оризова каша ...
Исках и снимка да ви покажа, но Naughty, бг фото нещо не се отваря. Аз не съм ви благодарила за комплиментите  Hug, все влизам набързо... Как да изберем юнак, те от хубав по - хубав  Laughing ...
Айде, целувки!

# 96

Вчера  проверих резултатите от изследванията в интернет (голяяяяма екстра!  Peace). Хемоглобинът й е 118. В границите, нали?
За сега хапваме само картоф и ябълка, не мога да открия безмлечна оризова каша ...
Исках и снимка да ви покажа, но Naughty, бг фото нещо не се отваря. Аз не съм ви благодарила за комплиментите  Hug, все влизам набързо... Как да изберем юнак, те от хубав по - хубав  Laughing ...
Айде, целувки!

Хемоглобина е в норма  Peace
А безмлечна оризова каша има в Депо-то на ХИП и още 1 марка ,аз купих на ХИП..

# 97
  Честито на всички месечинки! Много да слушкат и радват мама и тати!
  Днес ми е крив ден, след неуспешни опити да заспи и депресия и нерви от моя страна сега чак заспа. Чувствам се изморена и силно съмняваща дали съм добра майка. Трябва търпение, а го нямам. Нервна и викаща не съм си мислела, че ще съм такава! Трета нощ караме без кърмене, а на чай и гушкане. Последно си хапва към 23-24 часа и му давам пак към 5-6 часа. И 1-2 пъти се буди нощем, но се успокояваме някак. Почти замествам и обедното хранене, казвам почти, защото след него или издържа 3 часа или не.
   Скоро ще си имаме зъбче. Вчера забелязах, че венчето му е станало прозрачно, леко боцка, ама като се натисне иначе не е излязло съвсем, та очаквам в скоро време да пробие. На това отдавам безсънието му денем(дано е денем, не нощем)
   Ирка, добре че сте рабрали какво става е всичко е наред.
   Ани, много мило прави Ивко да те предпачита пред свеки, сигурно ревнува, но теб те радва.
   Много хубави снимки от "турнето" на сем. Кабрански и от хубави, по-хубави бебоци.
   Лек ден и много усмивки!

# 98
Малка мама,безмлечна оризова каша има и на Милупа/абсолютно чиста,няма нищо друго освен ориз в нея/
Честита половингодишнината на Мариса, и седем месеца на Гого....и на други празнуващи/ако има/,да са живи и здрави и много щастливи... Praynig
Е, ние също нещо се нервим днес #Crazy/щото уж щях да се наспивам,ама карай...то вече не ми прави впечатление/,пък и сме пъпчасали нещо по муцунката...и сигурно пак си търсим цицата/че нещо не  се наяждаме много с тия пюрета/....та довечера,като се поукротят страстите ще пиша повече...

# 99
Честито на всички, които празнуват.

Добре, че Ира и Елла вече са си в къщи. Както не съм чела последните теми и още в началото прочетох, че са ги приели в боница. Милото дребосъче. Ира, сега по-добре ли е Елла?

Аз пак съм болна и се чувствам доста отпаднала, Днес открих, че Криси яде много по-лесно когато е почти легнал. Обикновенно част от пюрето отиваше по лигавника и дрехите. А днес го сложих почти легнал и ви изяде всичко.

# 100
Това дете не ще да спи и това е. През 10 мин ставах, и така до 2. След това рев, вода, биба, пак рев, вода, биба. В 3 часа вече не издържах, направих му 150 мл мляко. Човека като видя шишето подскочи от кеф, изцока го за отрицателно време, бутна шишето, обърна се и заспа за 3 секунди. И спа до 8 часа.
Чудя се дали всички тези будения сред нощ не са били за папане  newsm78 А по принцип от 3 месеца насам сме махнали нощните хранения, и то самичък си ги махна. Дали сега пак не иска да си поцоква, а аз го лъжа с води? Или вече млякото не му стига вечер като калории? Ама пък на 7 месеца и нещо пак да почваме с нощно хранене, и това не е много приемливо май  newsm78

Ох, това все едно аз съм го писала. Така хубаво се беше научил Калоян да си спи от 22 до 7.30, а сега от около един месец насам какво му става...не знам! И аз опитвам да го удържа до сутринта да не яде, но към 3.30 - 4 ми писва и давам мляко. После всички заспиваме на секундата...

# 101
  • Велико Търново
Честита месечинка на всичките сладури родени на 03.05/тогава съм родена и аз/ и честита половин годинка на Мариса!  bigdance2  ura Tada  costumed034Желая на всички много здраве и  щастливо детство!

Ани,много е неприятно това с падането,но съм сигурна,че на Ивко днес му няма нищо. Hug

Данистеф и аз за втори път получавам такъв плик от Памперс,,но предполагам,че в търговската мрежа ще ги има.

Виф,дано снощната нощ да не се повтаря и Макси да се спинка цяла нощ. Hug

Верче/paizy/това с депресията и другите екстри при мен важи на сто процента,и на мен като на теб няма кой да ми помогне за минута и за капак на всичко Божа реве от баща си Twisted Evil.

Мимозка ще ти пиша на лични Peace!

Stryper,желая ти бързичко да се оправяш Peace!

При нас ноща беше много тежка Embarassed.Божа със сигурност е мъчат зъбите и цяла нощ се е будила и плакала.Накрая и дадох два пъти Панадол,преди това бях дала Хамомила и не знам колко си пъти мазах с Дентинокс,но нищо.Надявам се като избият пак да се успокои.Постоянно иска на ръце,което за не я е неприсъщо.Станах скапано,но настроението ми се вдигна къмто 9 часа,когато видях,че Лусмар ми е писала,че ще идват към Търново.Та срещата беше отново много хубава,Траяна все по сладуреста,Валери все по-очарователен и Люска тя е просто супер Heart EyesЕто и снимки,ако някой има време и желание да гледа Grinning]
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81564&photo=30
А ето как Божидара заспива от умора:

Това е от мен за сега!

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 17:56 от siska79

# 102
  • Перник
Здравейте и от мен момичета. Laughing

Първо да кажа на Ирка колко се радвам, че нещата при вас се оправят. Дано се успокоиш вече и да не се повтаря! Praynig

Гледах сладките бебоци от последните снимки и клипчета - Божа, Траян, Гого, Ивчо и Калиан - сладури са ни те. А за турнето на Карбанска нямам думи.

При нас какво ново - 2 броя зъби отгоре, и то не знам кога точно се е появил единия, щото си е бая големичък. То щото нашата педка каза, че скоро зъби от горе няма да има.... newsm78

Глутен - След като два дни правих овесена вода в борбата срещу неакането (то нищо друго нямаше ефект), и тъй като месо скоро няма да хапнем направих кисел, който много й хареса.
То сме си почти на 7 месеца.

С пюретата - колкото и да й харесват, след 45 дни захранване яде по 80-100мл. Ядене не можем да заместим. Във връзка с това - Танчето и Жаси с тези 230мл и тези манекенски мерки направо ме разбиха.

Нощем и ние вече не спим самички, папкаме си на корем (то щото папуто ни е под носа, а не щото сме гладни), а напоследък и си играем по нощите. За това и аз се включвам от утре в трупата на опитващите се да въдворят ред!

За Коларгола - разбрах случайно, че всъщност това не са точно капки за нослето, а по-скоро за гърлото.

Ето и няколко клипчета от нас:

http://nelia2006.multiply.com/video/item/1
http://nelia2006.multiply.com/video/item/2
http://nelia2006.multiply.com/video/item/3

Приятна неделна вечер от мен.

# 103
А/н/и тази твоята педка не е добре май, какви са тия парченца круши и ябълки...Големи парченца плод се дават след осмия месец??? или аз бъркам???Освен това точно тези два плода са супер алергени,внимавайте като въвеждата, мая се обрина от каша с круша/колко ли е била крушата в кашата/
Глутен въведох тези дни с едно буркан4е спагети на Хип, ами не про4етох, уж го дават след 4ти месец и аз юруууш.И после си викам, давай , тя е на  6 месеца, може вече/ и си играхме с едни бисквити.
ДаниСтеф тези пелени са ми до болка познати. Вида им е baby dry. а опаковаката зависи от размера на пакета.Аз купувам едни мега и гига кашони.Но си права памперсите са с най-добро качество, а ластика е много удобен
За хленцането и борбата със зъбоникненето = забелязах,че най -спокойна става като и измия устата със студена вода/ понеже мием муцуната след всяко пюреядене/ и като си намокря ръцете и дам малко в устата.И на корички хляб. Едната й леля се изказа с трик за охлаждане - с една лъжица с опакото към зъба. Малката много се кефи.иначе се дразни на всякакви гризалки
Давайте съвети за разхлабващи храни, ние от почти всичко разхлабващо имаме алергия освен от праскова с маракуя, а от последното детето продуцира само 2-3 ММ бонбонки и спира да напъва, та съм се видяла в 4удо,.Скоро динамит ще ми трябва да извадя нещо от там!
Успях!!!
Малко ми е кофти на фона на оплакването на недоспали мами , но да се похваля.Днес се наспах! мая заспа като мацка в 22 и се събуди в 4 за вода/ понеже аз ходих до тоалета и се разтропах/, глътна 2 глътки и ме събуди 4ак в 8.00 за мляко #Crazy.И понеже заспивам 2 4аса след нея, по обикновена математика това прави 8 4аса непробуден сън. После заспахме целейство зимни мечки до 10.00. Ей тва е то!Аз се бях ококорила в осем, но да не видя заспало дете, легнах в леглото до нея и стисках очи.А тя понеже съм и липсвала цяла нощ голямо милване/ което повече се изразява в  бъркане на очите, носа и т.н./.

Последна редакция: нд, 03 дек 2006, 20:04 от rien

# 104
Здравейте от нас.Отдавна не съм писала по темата,но ето,че дойде време.Ние сме от месец на кухня и всичко си хапваме с голям апетит.Затова вече сме 9 кг.И педито каза ,че е дебеланка.Децата трябвало на 1годинка да са 10кг,особено момиченцата.А тя нямаше 7 месеца като я теглихме и беше 9.
Що се отнася до пелените,от 3 месеца сме на Памперс и сам страшно доволна от тях.Но по слуяаи наваршването ни на 6 месеца ни пратиха по пощата пакет,който съдържаше книжка Памперс и един памперс"Памперс",той беше много по-различен от тези,които купувам.Много добре направен.Попитах продавачките от мястото,което ги купувам дали имат такива и тя ми отговори,че такива не зареждали,какво означава това според вас,аз си мисля че тези които взвмам не са оригинални.Стига толкова за нас.
Честит Празник на малките сладуранчета и техните майки!

Общи условия

Активация на акаунт