Лудуват вкъщи МАЙ-ските деца, очакват свойта първа среща със снега

• 13 926
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Да ме извините за мръсния лигавник,току що ядох

# 106
Здравейте и от нас с Вики.
Поздравяваме всички които имат повод, да са живи и здрави!
Приятна вечер.

# 107
Dobre de,az kvo  sam napravila pak?Predi  5-6 meseca pratih snimki  na zver4eto  si  v bg-mamma i  sega nemoga ni6to  da namerq:(((nqma6e ni6to  ob6to  s tova koeto  vijdam sega..........of neznam kakvo  sam napravila:(pomoooooo6t male kva sam izdanka:(

# 108
  • Велико Търново
Къде и какво си пратила не знам Grinning,но като гледам на снимката детето ти е доста по-голямо от нашите или нещо бъркам.В тази отчетна тема пишем мами,които сме родили през май месец или юни.Не мисля,че досега си се представяла тук,а и форума е много голям.

# 109
  • В сърцето на любимите мъже!
...май месец тази година, а не миналата... Wink

# 110
Момичета, благодаря ви за пожеланията.
На нас денят ни не беше от най-най-… Гоги беше доста кисел и направо щях да откача. Добре, че бяхме у сестра ми, та и майка ми беше там и ме отмени малко. Иначе, не зная как щях да се оправя. Особено нагорно ми дойде като си изплю пюрето върху чисто новата ми бяла блуза. Бяла ли казах – и оранжевото е на мода smile3532. Дано да се изпере. Не зная, до сега все бях чела как се киселеят вашите бебешори, но ето, че и мен ме сполетя. Може и да е зъбче, защото иначе е жизнен, даже повече от необходимото newsm32.
За глутена – аз също мисля, че вече не са чак толкова малки. Той е опасен до 6-ия месец. И мен педиатърката ме посъветва да започвам с попарата и мисля да я послушам. Тези дни мисля да я предложа в менюто на моя принц, пък да видим дали ще я яде.
Ани, моят Георги прави същите номера на свеки. Веднъж го гледа и когато се прибрахме започна да протяга ръчички и да плаче. Като го взех се хвана за врата ми като удавник за сламка. Усетих я, че се издразни, но на мен пък ми се изпълни сърчицето Two Hearts. Пък и не мога да я мисля…
Между другото, де що сте пуснали линкове със снимки и клипчета на бебоците винаги ги гледам. Гледам, гледам – ами то по убави от нашите нема. Много ме разсмя Неличка със лимона, а Килиан колко е напред с материала …. А за междуградските срещи на мамите с бебоците – супер си изкарвате и да си призная завиждам ви благородно.
Мисля да спра до тук, защото вече съм гроги и утре пак ще съм   #Crazy  , а после и депресията ще ме подгони /като че ли ме е пускала скоро/.

Лека и безревлива!

# 111
Сиска, Лузмар – гледах снимките - ама страхотни снимки, а двете куклички направо сладкишчета – нагукайте ги от мен!!  Hug Hug

Калиа – не ми се зареждат клипчетата – ще пробвам рано сутрин,когато няма да има 10000000 маймуни закачени на интернета  Rolling Eyes Close

Риен – за суровите плодове...имаше някаква идея, че до 7  newsm78 или 8 месец се дават само след термична обработка – Бубилинке, помагай – ти ми каза нещо такова ама аз къде ли съм зяпала – не помня...знаете – там ... за ..акъла ...дето през кърмата излизал...
 А н и – ех много мило ми стана като четох за милването – то моето терминаторче само скубе, хапе и дере.....или пък блъска каквото докопа в масата.

Виф – за нощното цокане – четох, четох и има две мнения: едното – да ги храним бебетата пък те сами ще се откажат (дано не е след 10 -15 години), а другата е, че упорито не даваш храна нощем, като ако е много „ревливо” положението можеш да дадеш сутрешното цокане по-рано с 1-2 часа и постепенно пак да изместваш. Но и Д-р Сиърс и www.babycenter.com пишат за отучване от нощното – особено след 6-тия месец.

Пейзи – ама все едно си описала едно от моите „яхнала метлата” състояния. Добре, че имам разбран мъж....
Не си лоша майка – ти си най-супер-дупер-мега-хипер добрата майка за твоето човече!!  Hug Hug Hug Peace Peace Peace

Страйпър – дано си по-добре вече! Hug

Купих Плазмон на прах и е без глутен – и ще опитам да му дам да го опита. Другото е, че и Никола падна! Cry Претърколи се от столчето – от страни и направи един плонж с глава на дивана и тупна по дупе и леко на страна на килима – уплаши се – но за малко....а аз бях на 10 сантиметра от него и неможах да го хвана Cry Crazy. Направо не ми се мисли от тук нататък какво ще става... Crazy

Майчета – много мерси за съветите за подаръка за 1 год. Госпожица – утре ще избирам играчка! Laughing

Лека и безревлива! И от нас.
 smile3525 newsm51

# 112
Здравейте и от нас!
Да започна с това че днес на Ивко нищо му няма. Снощи не можах да заспа до 2 да го мисля, много ми беше криво.
Пайзи нормално е да се държиш по този начин , ако Ради е все нервен. Аз да ти кажа въпреки че Ивко е спокойно дете и само малко да реши да реве без причина и усещам как започвам да се изнервям и не ми се мисли какво щеше да е ако ми беше някоя кривотийка.

Разгледах всички снимки , клипчета -  големи са сладури всички. Гледам Сиска и Лусмар малко еротика вкарали.  Wink

Момичета , благодаря ви за отговорите. Щом няма да съм единствена , скоро и аз ще въведа глутена. Първо може да опитаме тези безглутенови бисквитки , за които Мимозка пише. Не бях чувала. Ще потърся, дано да намеря. Но ми се струва че ще са някакви гадни.  Sick А Риен, не знам за какви парченца пишеш, аз не съм споменавала такова нещо. Става въпрос за настъргана ябълка или круша. Не съм стъргала, но предполагам че няма да се получи чак на парченца!

Честито юбилейче на Мариса и честити 7 месеца на Гоги.

Днес от нашия Шуменски форум се събрахме мамите и направихме една акция за събиране на дрешки. В четвъртък ще отидем до дома да ги занесем.

Лека нощ!  Hug

# 113
Здравейте МАЙ-ски мами и сладки беборани!

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ!   bouquet Много здраве, пълни тумби и пампи, игри, усмивки и бели и здрави зъбки!

Супер среща на двете малки красавички - Божа и Траяна, е и мамите не им отстъпват!  Hug

Риен – за суровите плодове...имаше някаква идея, че до 7  newsm78 или 8 месец се дават само след термична обработка – Бубилинке, помагай – ти ми каза нещо такова ама аз къде ли съм зяпала – не помня...знаете – там ... за ..акъла ...дето през кърмата излизал...

Много си ти е добре, изобщо не е изтекъл .....  Joy  Ние го коментирахме - така е, по това, което аз съм чела - до 8-мия месец всички плодове и зеленчуци се дават термично обработени. Разбира се, това е една от многото теории за захранване и всеки си преценява какво и защо да прави. Аз лично се придържам към нея.
За глутена - и аз знам, че има безглутенови бисквити на прах на Plasmon, но още не съм давала.

Юнос, добре, че Никола е гъвкав и супер атлетичен, пък  и е имал късмет, миличкия с това падане. Добре, че и при Ивко на Ани не е имало проблеми  baby_neutral

Пейзи, дано се успокоите и двамата. Бих те посъветвала, е до колкото е възможно, да бъдеш спокойна пред Ради. Децата усещат настроението на майките и много бързо се повлияват от него. По този начин твоето напрежение и нервност се предават на бебчо и така се получава един омагьосан кръг - е, как го обясних само .....  Целуни го малкия сладур от нас!

Лека, спяща и спокойна нощ на всички беборанчета!  Hug

# 114
 Пейзи и аз се чувствам така доста често, дано този период на бебоците отмине по-скоро, че и ние да се пооправим.
  Ирка, добре дошли с Ела, дано бързо да се възстановите и по-вече да не се разболява сладуранката. Предчуствам, че полета ще ви е добър, когато и да тръгнете  Hands Thumbsup И аз какви кошмари сънувах покрай пътуването #Crazy Ама вие пак имате 3,5 часа, а ние дооооста, през което време бях на тръни при мисълта, че няма земя под краката ми BlushАма минава и това, че ще си скоро при твоите близки ще те въоражи със сили. Лек полет от нас и приятно изкарване в Бг(искам и аз)
  И Йонката е малко болна, подсмърча и покашля, ужас. Две нощи вече не може да спи и я вземам при мен. Пак отлагаме превъзпитаването, но няма как, трудно диша през нослето и се буди постоянно. Давам едно лекартство и се надявам скоро да се оправи Praynig
  Да питам как се прави попарата? Още май няма да давам, защото не сме въвели месо, но да разбера Mr. Green Чудя се дали да и направя кисел, взех от Бг Mr. Green Само ще ме е яд ако не го яде, щото нищо не харесва нашата госпожица. Мога ли да го замразя остатъка?
  Виф, не може ли да даваш нещо по калорично на малчо вечер, явно млякото вече не го засища за цяла нощ. Аз се опитвам да давам вечер каша и тя изяжда 30-40 гр., но по-вече не иска Crossing Arms, така процедира и с пюретата де.
  Бабъл, как успя да му дадеш АМ, от шише ли. Завидях ти за съня Embarassed
  Олче, темичката е чудесна, благодаря ти smile3525

# 115
Пускам нова тема, защото изглежда, че нашата са я затрили  #Cussing out #Cussing out. И понеже нямам време да украсявам, моля да ме извините  Embarassed. Тази ще е само провизорна.

# 116
Браво Кате, тъкмо и аз мислех да пусна една докато се разреши проблема.

Аз днес съм от 5ч. на крак. Малкия се събуди, след него и Дамяна, а  таткото продължава да спи. Мислех си, че след година две може и да си върна съня.

Честит имен ден на Анна.

# 117
  • София
Честита ни новата тема, явно старата няма да се върне http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=148607.0

bouquet ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АНИ, АННА И СЛАДКИТЕ БЕБКИ С ТОВА ХУБАВО ИМЕ! Да са живи и здрави, да си го носят с радост и гордост!  bouquet

Честито и на всички други, които днес празнуваме afwitch  Laughing

# 118
  • Стара Загора
Пускам нова тема, защото изглежда, че нашата са я затрили  #Cussing out #Cussing out. И понеже нямам време да украсявам, моля да ме извините  Embarassed. Тази ще е само провизорна.
Не се ядосвайте момичета...случва се. Извинявам се за неудобството. Здрави да сме  Hug
Отварям ви старата тема да си я доизпишете наново.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 09:14 от Хера

# 119
Много гадно! Не бях прочела три странички от старата тема и тъкмо се готевех да си чета и изненада!

Благодаря ви за поздравите. Много се радвам че сте се сетили за именния ми ден, защото не е толкова известен. Честит имен ден и от мен на останалите Анита-  мами и бебоци!

Общи условия

Активация на акаунт