Отговори
# 480
Цеце , Мерси Hug
Шоу с дрон и светлини.
На площад ли ще бъде или на закрито ?

# 481

Софи, благодаря за пожеланията. Знаех си, че няма да ни подминеш,
 очаквах поста ти с нетърпение!
    Наздраве, момичета!
    И... няма празник без маминия красавец - елегантен, привлекателен, харизматичен и обичан -
ЭТО ОГОНЬ!

# 482
Това моторно шествие Толга беше пуснал в сторито си

# 483
Здравейте, момичета!

„Когато една врата на щастието се затваря, друга се отваря, но често ние се вглеждаме толкова дълго в затворената врата, че не забелязваме тази, която се е отворила пред нас.”
Хелън Келър

Кураж, вяра и вдъхновение! Усмивки и добро настроение!
Спорен и спокоен  ден!

Ново с Амине:

Baby shower 💜

# 484

Красива и щастлива Sleeping

Two Hearts

Kiss

# 485
Здравейте!

Щем не щем, утре всички ще влезем в деветия месец

# 486
Щем не щем, утре всички ще влезем в деветия месец

По този повод Толга ни приканва да си купим някоя от къщите в новото селище на Фетие.
     Оставил е и телефон за контакт.
     Аз отивам да се пазаря - искам една вила, но с уговорката маминият да ме посрещне на прага! Stuck Out Tongue Winking Eye

Амине също се е "отчела" в сторито си - постнала е фотка, заедно с Еда.

# 487

Flowers Bouquet Вилите* не ме грабнаха, приличат ми на *къщата на Флинстоун*
с долепена химическа тоалетна и отпред локва за дезинфекция,
явно в момента нямам усет за успешен бизнес
но шефа на Холдинга ме привлича като магнит..
Joy

# 488

Flowers Bouquet Вилите* не ме грабнаха, приличат ми на *къщата на Флинстоун*
с долепена химическа тоалетна и отпред локва за дезинфекция,
явно в момента нямам усет за успешен бизнес
но шефа на Холдинга ме привлича като магнит..
Joy
     Софиии, ако шефа на Холдинга ме посрещне така, хич няма да обърна внимание нито на външния вид на къщичките, нито на басейна.
     Забравям за сделката, ще крада шефчето...

# 489
Емка , и шефчето и къщите ще откраднем.
В красив район е инвестирал ,спокоен.

Цеце , на Карджъ са му забранили да споделя за Шивача от сета. Аман от секретност!

# 490
Само този в гьола да ме чака, другото ще го преглътна. Вече имаме и телефонен номер на човека, който урежда срещите...

Феми, като знам Карджъ това е много трудно условие за него "Сърце мъжко, не трай" има при него. Аз и без това бях учудена как толкова малко сподели, а сега направо го отрязаха и за малкото, горкия...

Ебру е пуснала страхотен клип за сбогуване с героинята си Аккъз

Скрит текст:
"Остани такава каквато винаги искам да те помня Аккъз, остани с вълнението си, красивата си история и борбата си. Довиждане."

# 491
Такива са Цеце НФ и продуцента. И на каста са забранили. С филма на Берен и Киво е същото. Малко се споделя. Папараците уловиха снимки.

# 492
Ебру е пуснала страхотен клип за сбогуване с героинята си Аккъз

"Остани такава каквато винаги искам да те помня Аккъз, остани с вълнението си, красивата си история и борбата си. Довиждане"

Наистина клипа е страхотен, а Ебру в ролята на  Аккъз е невероятна. Личи огромният й талант и умението да се превъплъщава в различни образи. Родена актриса! Как би й отивала роля в един американски екшън, рамо до рамо със световноизвестни звезди. Холивуд е за нея!

Фемиии  и сега откъде ще черпя инфо за Чачо, като в темата ви не мога да прочета нищо, свързано с новите му проекти. И какво е това нееднозначно и подвеждащо съкращение - "К-драми". Моето "развинтено" въображение взе да "рисува" различни неприлични драми. Joy Joy
     Добре е, че поне за Хазал има чудесна тема: "ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ", та там мога да намеря ново инфо, снимки и гифки.

# 493

Фемиии   и сега откъде ще черпя инфо за Чачо, като в темата ви не мога да прочета нищо, свързано с новите му проекти. И какво е това нееднозначно и подвеждащо съкращение - К-драми. Моето "развинтено" въображение взе да "рисува" различни неприлични драми. Joy Joy
     Добре е, че поне за Хазал има чудесна тема: "ХАЗАЛ КАЯ - ПРЕДИ И СЛЕД "МАРАЛ", та там мога да намеря ново инфо, снимки и гифки.

Еми, какво е това "К-драми", че разбуни любопитството ми
Да не е нещо 18+

# 494

Аз като ги прочетох за сефте тези К-драми си помислих, че е нещо от сорта на гифките с подпиране на стените.

Шивача ще остане сираче, ако Толга не го осинови.

Общи условия

Активация на акаунт