Отговори
# 495
Здравейте, момичета!

Здравей, Септември!

Красив, шарен и богат – това е септември. И той вече е тук!
Да го посрещнем с надежда в душите и обич в сърцата!
Забравете за малко страховете, тревогите, проблемите и неуспехите!
Днес е вашият щастлив ден! Забавлявайте се!
Нека месецът донесе много усмивки и всеки от нас сбъдне поне по една голяма мечта!

Известният актьор Толгахан Сайъшман се награди с нова кола за 3 милиона

31 август 2022 г. 21:07 ч
Като актьор и продуцент, Толгахан Сайъшман, който се захвана и с бизнеса, се награди и купи автомобил BMW модел 2022 г. на стойност 3 милиона.
Красивият актьор Толгахан Сайъшман беше видян в Amaya İstanbul' предишния ден. Сайъшман, който наскоро започна  и в строителния бизнес и построи 7 вили във Фетие, проведе среща тук.
Оказа се, че Толгахан Сайъшман, който е едновременно актьор, продуцент и търговец, се е наградил с автомобил за 3 милиона долара и е купил автомобил BMW модел 2022 г. на стойност 3 милиона.

Скрит текст:

# 496
Здравейте Nature Sunny

Хайде маминият ще ни вози с новата придобивка в мегаполиса. Искам да прелетя и да ям кюнефе и турски геврек. Чок са вкусни.

Ще се задава от смях Joy не се сетих за това но сте прави за съкр. 
Не ме слушат, мрънкане било.
Емка, сериозно се замислям да добавиш в новата тема името на Чачо до любимците  нещо да измислим със заглавието.
В неговата тема си слагам актуално инфо и за Хазал също.
В момента няма нищо ново.

# 497
Здравейте!
Честит септември!

Шансът никога не е само един.

Честит нов автомобил на Толга.
Като пиша поста си забелязвам, че за много неща днес честитя, точно като за начало на нов месец. Шансът днес да кажа честито наистина не е само един.
Феми, имай малко търпение. само да започне Шивача и ще направим тема, в която да пишем, защото аз нямам намерение да обсъждам сериала в тази която уж е на Чачо, а пълна с корейско. Те корейските сериали нямаха ли си тема...

# 498
Цеце , не съм проверявала дали има раздел за корейско.
Темата си беше нормална преди да луднат  по К - драмите:joy:

Дано има яснота през септ. кога ще пуснат Шивача и дали накуп сезоните ?
На платформите обсъждането на серийте е по различно ,щото НФ ти ги изсипва накуп.

# 499
Не искам колата, искам жълтите маратонки.

Има такава тема, Феми, виждала съм я.

Няма значение как ще ни го поднесе Нетфликс сериала. Ние пак можем да си го обсъждаме серия по серия. Важното е да пуснат някакъв снимков материал и малко повече подробности за сюжета.

# 500
Не искам колата, искам жълтите маратонки.

Давам колата, маратонките, очилата, дрехите , за мен остатъка    

# 501
Джаки, чакай да го умножа, че да има за всички ни. Иначе следва бой с възглавници...

# 502
Джаки, чакай да го умножа, че да има за всички ни. Иначе следва бой с възглавници...

Олиии, изчезнах за малко и вие ми откраднахте момчето.
     Какво ще прави мама без любимия си хубавец?! Искам си го - цял, непокътнат и с жълтите маратонки, и с белите също...
     Цеце, продължавай да го умножаваш, че няма насищане...
     Толга колкото повече години трупа, толкова по-очарователен става. В страхотна форма е и чакам след къщичките и колата да ни изненада и с нова продукция.

# 503
Еми, този път умножих маратонките...

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:15 от cvetansk

# 504
Еми, този път умножих маратонките...

Цеце,
     Ние днес умножаваме маратонките на Толга и се прехласваме по него, а той е готов за диета и ... спор. Ще каже "тежката" си дума - за цвета на маратонките, които предпочита. Joy Joy

От сторито му:

Суде си тананика и се радва на някаква награда:

А Амине... изпраща сърчица на своя красавец:

Аз пък след като "обиколих" любимците пак се "хванах" за маратонките:

# 505
# 506

На фона на HYPNOTIC да пусна сватбените снимки на Берк Октай и Йълдъз Чааръ Атиксой. Не одобрих Йълдъз като партньорка на Шампиона, но с Берк са чудесна семейна двойка!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:18 от Emiliya

# 507
Сватбата на Берк и Йелдъз Атиксой не трябваше ли да е на друга дата ? Берк каза, че още тече подготовка.
И аз ги харесвам като чифте. Личи че се обичат.
Много са сладки като младоженци. Щастие им желая. Берк се опари веднъж с неподходяща това му е втори брак.

Апетитно стори е споделил маминият.
Емка , като си била в Истанбул опитвала ли си толумба във вид на геврек. Ние си купихме толкова е  сладко не е възможно да ядеш по много.

Надявам се тия дни да оправим снимките и да ви покажа красоти.
Изненадах се че на магазините в Тудорс в мегаполиса  нямаха плакати на Джан, като рекламно лице.
То и на Дефакто нямаше с Алп, който ги рекламира. От там мерих рокля цвета чок ми хареса  не ми стоеше добре. Колинс джинса видях ,Чачи ги рекламираше преди време. Като видях Колинса  ми стана особено заради любимеца.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 22:29 от femmi2

# 508
Сватбата на Берк и Йълдъз Атиксой не трябваше ли да е на друга дата ? Берк каза, че още тече подготовка.
И аз ги харесвам като чифте. Личи че се обичат.
Много са сладки като младоженци. Щастие им желая. Берк се опари веднъж с неподходяща това му е втори брак.
Скрит текст:
Апетитно стори е споделил маминият.
Емка , като си била в Истанбул опитвала ли си толумба във вид на геврек. Ние си купихме толкова е  сладко не е възможно да ядеш по много.

Надявам се тия дни да оправим снимките и да ви покажа красоти.
Изненадах се че на магазините в Тудорс в мегаполиса  нямаха плакати на Джан, като рекламно лице.
То и на Дефакто нямаше с Алп, който ги рекламира. От там мерих рокля цвета чок ми хареса  не ми стоеше добре. Колинс джинса видях ,Чачи ги рекламираше преди време. Като видях Колинса  ми стана особено заради любимеца.
    Феми, пускам статията, която ми попадна днес, аз от нея разбрах за сватбата на  Берк Октай и Йълдъз.

Изненадваща сватба от Berk Oktay и Yıldız Çağrı Atiksoy!

01.09.2022 г.
TVGazetesi.com – Новината, която феновете на актьорската двойка Берк Октай и Йълдъз Чагри Атиксой чакаха, най-накрая пристигна. Любопитно беше кога известната двойка, която направи първата крачка към брака с годежен пръстен в Измир през изминалите месеци, ще се ожени.

Двойката Берк Октай и Йълдъз Чагри Атиксой, които живеят далеч от таблоидната преса, ще влязат в света с брачна церемония, която ще се проведе в градината на къщата им в Zekeriyaköy на 9 септември и ще организират забавна сватбена церемония, на която ще присъстват техните много близки приятели на 10 септември в Полонезкьой -  това бяха новините в пресата.

Актьорската двойка обаче сключи брак, като направи изненада и премести датата на сватбата си от 10 септември за 30 август. Известната двойка, която влезе в светската къща със семпла церемония, сподели кадри от сватбата си в социалните мрежи.
Избирайки деня, в който се празнува Денят на победата 30 август, за да се омъжи, актрисата сподели снимките в социалните мрежи с надпис: „Двоен празник“.

Бракът на Берк Октай и Yıldız Çağrı Atiksoy направи феновете, които чакаха този момент от дълго време, много щастливи.
Феновете на известната двойка засипаха двойката с поздравителни съобщения.

# 509
Здравейте!

Днес не попаднах да се празнува нещо, но това не ми пречи да ви пожелая един щастлив, прохладен ден.

И, за да продължа в духа на любопитното и различното ви нося...

Пунт пистолет
Вид изключително голяма пушка, използвана за лов на патици в началото на 20 век.

Общи условия

Активация на акаунт