Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 393
  • 828
  •   1
Отговори
# 285
Хубаво, ама 15 дюнера все трябва да са над 50 лв и да ги хваща безплатната доставка, нали? Отделна доставка за всеки, като са поръчани заедно, е доста нагло...🤨

# 286
Отиваш на място, един дюнер шест лева, носят ти го на крака, осем лева. Ко щеш. Иначе безплатна доставка над 50 лв., под 50 е 2 лева. Ама не струваха 90 лв., ами касовия бон беше за 120. Лоши метеорологични условия.

Добре, вие защо ги платихте при тази очевАдна идиотщина с доставката?

# 287
Не искам повече да се възмущавам. Не съм правила аз поръчката, но за съжаление съм от тези, които си платиха, за да стоят гладни. И доставчиците вече не съществуват юридически, сега си давам сметка, че мина доста време от случката. По-често следя прогнозата за времето и съм по-подготвена за непредвидени ситуации от метеорологичен характер.

# 288
Спрете да купувате тези гадости, хора! Само така, макар и бавно, ще се промени нещичко!

# 289
  • до най-прекрасния мъж
Дюнерът не е гадост, ако е добре приготвен. Съдържа месо и зеленчуци, друг е въпросът, че тук го блъскат основно с пържени картофи. Яла съм в Турция превъзходни дюнери - само месо, зеленчук и 4-5 картофчета за асортимент. Повсеместно в храната се влагат нискокачествени продукти, а цената е висока. Качествена храна се намира и ще се намира все по-трудно.

# 290
Като чета за какви дюнери става въпрос, /да ме извинят някои съфорумки/, но се сещам какви
подавки приготвят погребалните агенции. Досега нито веднъж не улучих нещо ставащо за ядене.
Не, че се развалени, но саламчетата от най-долнокачествени колбаси и някакви десертчета на
вкус отвратителни. Поне при нас се възползват много грозно от трагедията на клиентите си,
предлагат услугата и кой пък в този момент ще се задълбочи в съдържанието на пакетчето.

# 291
Аз изобщо няма да купя нещо от някой в описаните по-горе случаи. Направо ще му го откажа и ще му кажа защо.
Поради тази причина не купувам вече нищо от месарниците на Партньори, защото техните служители с ръце/ръкавици пипат врати, телефони, чаши за кафе, пари, месо, колбаси и каквото друго не съм видяла. Но като им го казах изобщо не се трогнаха, а мен ме загубиха с доста мечесен оборот. Мърлявщина тотална.

# 292
Прясно мляко от млекарница “Вършец”. Пълна отврат, имаше странен дъх, а на другия ден се беше вкиснало. Беше затворила съседната млекарница LB от която пазарувам и направих грешката да вляза във “Вършец”.

# 293
Аз живея близо до град Вършец. Тяхното мляко само веднъж ми се е вкисвало, доста добре си го съхранявам в хладилника. Но че има странен вкус.. Когато го разбивам с френч преса или с миксер за фрапе, не ми прави добра и гъста пяна
Така че освен, че мирише на стара крава, не си отговаря и на маслеността - 3.6. Нито е мазно, нито има хубава пяна.
ЛБ също не прави богата пяна, но има хубав вкус.
Преди пишеше на опаковката на Вършец, че млякото им е със срок на годност само 24 часа!.
При мен издържа и три дни, но не става нито за пудинг, нито други десерти.

# 294
Не е по темата, но май нискомасленото мляко се разбива по-добре на пяна...🙂

# 295
  • до най-прекрасния мъж
Суровото месо все пак се предполага, че ще мине топлинна обработка, въпреки че да, свинщина е дя пипаш всичко с едни и същи ръце/ръкавици. Ама да ми пипне храната, която е за директна консумация, избягах с 300. Да не казвам какви цени са им сложили вече на дюнерите. Ще се уча да си правя домашни.

# 296
# 297
  • до най-прекрасния мъж
Защо? Купих преди седмица, бяха си супер.

# 298
Бисквитите на Сюрприз изглеждат така,сякаш баба ми ги е правила на три-четири ракии. Laughing

# 299
  • Sofia
Нищо общо с тези от мин.век 😁
Онези бяха леко препечени,но крехки и обляни с много шоколад 😍
Тези-твърди ,никакъв вкус и с почти прозиращ шоколадов слой на бисквитата...

Общи условия

Активация на акаунт