Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 377
  • 828
  •   1
Отговори
# 315
Детето до неотдавна пиеше айрян в промишлени количества,та купувах по 3-4 млека ежедневно. До преди няколко месеца Домлян 4.5 процента беше хубаво ,но и него го развалиха, понякога така гнусно се точи, че го отписах. Засега взимам Тертер като очаквам и него да прецакат напълно, последните кофички ми се струва по-безвкусно

# 316
  • до най-прекрасния мъж
Жалко за Домлян, беше едно от малкото хубави млека. Или са си сменили доставчика на сурово мляко, или самото мляко е с други качества. По принцип най-хубавото сурово мляко се ползва за кисело, иначе не става. Приятели са ми носили от там сурово мляко и е било превъзходно. Но отдавна не съм взимала, че нямам време кога да го правя. Жалко, че всичко хубаво в БГ се разваля.

# 317
Чедър от Милки дрийм....никакъв вкус и бързо плесеняса, а беше в срок.

# 318
Всички ел уреди на силвер крест, лидл Confounded
За съжаление не мога да удържа мъжът ми да спре да им купува боклуците, но от скоро имам тактика - карам го да пази касовата бележка, за да видя кое колко струва и .. после отивам с нея и връщам уреда. Нищо, ама НИЩО не им става от техниката/освен, ако не си с много ниски критерии/, явно слобявана от 8 годишни китайчета Angry

# 319
Зависи за кои уреди говориш.
Аз имам хлебопекарна и дехидратор на Силвър крест и съм повече от доволна. Плюс това уредите им имат 3 години гаранция. Много са коректни с гаранциите, за разлика от някои други търговци.

# 320
Купих някаква българска сокоизтисквачка от Кауфланд. От тези ръчните - отстрани има ръчка,която се натиска. Но при едно натискане,конусовидното капаче,което натиска плода,(портокал,в случая),се изкриви! Защо са го направили от алуминий,а не от някакъв по-як материал - на знам.
Иначе са култови и дори богатите ги купуват.

# 321
И аз съм супер доволна от хлебопекарната Силвър крест,мъжа ми има някакви мъжки машинки,които не съм сигурна точно какви са но не се е оплакал досега. Честно казано за сефте срещам отрицателно мнение за марката

# 322
Parkside са им инструментите. За домашно ползване са супер и като качество, и като цена.
От домакинските им ел уреди съм вземала само хлебопекарна за майка ми. Ползва я само на основна програма, получава се хубав хляб.

# 323
Гледам им уредите на Силвър крест, красиво изглеждат, но не съм купувала досега. Чакам да си ремонтирам кухнята и тогава да изхвърля старите уреди, които работят. Заглеждала съм тостерите, харесват ми на вид.

# 324
  • до най-прекрасния мъж
Половината ми уреди са Силвъркрест - микровълнова, кухненски робот,  тостер, пекарна, парочистачки 2 бр, уред за миене на прозорци. Супер са, ползвам си ги безпроблемно. Имала съм проблеми, още при покупката с дефектни уреди, заменят ги без проблем.
ММ си оборудва цяла работилница с техни инструменти и ел.уреди. Нищо не се е наложило да връща или да дава за ремонт.

# 325
На Силъркрест пасатор, тостер, двоен гофретник детелина, идеални са ми. От скоро смених хлебопекарна Горение с Силвъркрест. Няма проблем. Може би е добре vasilesa да уточни, от кои точно тяхни уреди не е доволна.
Аз не харесах тройния им тостер/гофретник/сандвичмейкър. Може би точно, защото са се опитали да съчетаят 3 в 1… без възможност за регулиране на температурата, не им се е получило.

# 326
  • София
На силвъркрест тостера - ужасен, един път го ползвах и отиде в коша, залепва, едвам се чисти, даже май се счупи едната пантичка, ама беше евтин май15-20 лв. Рендето с няколко функции от преди 2-3 седмици нещо не му е наред, не се захваща 😀 .
От парочистачката им съм много доволна, вече 4та или 5та година я ползвам и нищо й няма. Пасаторчето също много ми харесва, ползвам го редовно.

# 327
Съжалявам, аз коментирам тостера от 60 лв.

# 328
Имала съм 2 тостера. Този за 20лв. ми изкара към 4 години. Новият май беше 40лв. и си го ползвам. 800 вата и съм супер доволна. Ползвам буквално ежедневно.

П.п 29.99 е бил. Ползвам го над 2 години.

# 329
Аз не харесах печените солени ядки - бадем, кашу - на Роис, пекарната им в Кауфланд Тракия, Пловдив. Вярно е, че бях бременна тогава, но след като ги изядох (като лакомница - без остатък) се почувствах така сякаш съм изяла три пакета чипс един след друг - сякаш са сложили овкусители на ядките. А дори нямаха някакви измислени вкусове - паприка  и т.н. ММ нищо не усети, може да е и моя особеност, но... все пак няма да им дам втори шанс...

Общи условия

Активация на акаунт