Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 296
  • 828
  •   1
Отговори
# 450
Вкъщи КМ се яде много (12-15 кг на седмица) Joy
Купуваме само и единствено Родопчанка (не Родопея, че доста хора ги бъркат) от кофите по 2,250 кг - гарантирам, че е истинско кисело мляко.
Отворена кофа, ако случайно остане повече време в хладилника, става такъв киселяк, че не се яде.
Лятото бяхме взели 4 кофи и понеже имахме доста работа, а паркингът е на сянка, ги оставих е в багажника, за да ги приберем след това. 4 часа по-късно прибрахме млякото в хладилника, но на сутринта като го опитах, не се ядеше Confounded
От къде купувате кофите,не съм виждала досега такива големи разфасовки максимум килограм и нещо на някои марки
Има го в магазин Хит, Метро....
А каква му е цената? Тоест за колко го взехте последно, че то нали вече нищо постоянно няма...🙄

# 451
  • sofia
В сайта на Метро е 7.80 голямата кутия.....беше 6 и нещо преди.
То си пуска бая "цвик", но не вкиселява бързо

# 452
В сайта на Метро е 7.80 голямата кутия.....беше 6 и нещо преди.
То си пуска бая "цвик", но не вкиселява бързо
vesi1, благодаря. Изобщо не се сетих да погледна в сайта на Метро Simple Smile

# 453
Може ли все пак да даде някой мнение , кое кисело мляко е окей ? независимо от цената? Тъй като вкъщи ядем много кисело мляко и малкия също много обича…
 Взех онзи дет Ведраре , да го пробваме , мисля че съфорумка го беше препоръчала, не е лошо.. И също така от къде купувате качествен мед?

# 454
Киселото мляко "Добротица" мисля все още не са съсипали. От няколко години купувам, но в
големите вериги не съм виждала. И ако се случи да го открия там, едва ли ще го купя.

# 455
Може ли все пак да даде някой мнение , кое кисело мляко е окей ? независимо от цената? Тъй като вкъщи ядем много кисело мляко и малкия също много обича…
 Взех онзи дет Ведраре , да го пробваме , мисля че съфорумка го беше препоръчала, не е лошо.. И също така от къде купувате качествен мед?
Многократно е казвано, че може би единственото кисело мляко на пазара, което да отговаря на някакви стандарти
 и да се продава по хипермаркетите, е това на LB Bulgaricum. Toва е единствената държавна компания в сектора и малцина си дават сметка какво означава това.
Ето асортимента от кисели млека:
https://lbbulgaricum.bg/%d0%bc%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%bd%d0%b8-%d0 … 1%8f%d0%ba%d0%be/

# 456
Няма да купя зеленчуци и месо от Била. Не пазарувам от там никога, но ми се наложи да вляза “набързо”, грешка, както винаги.

# 457
  • Пловдив
От къде купувате кофите,не съм виждала досега такива големи разфасовки максимум килограм и нещо на някои марки
Обикновено от квартално магазинче (последно беше 7 лв в четвъртък) или Метро (7,50 миналата неделя). Може би от пролетта насам взеха и неговата цена да вдигат, преди доста дълго време беше на 4,80 (4,99 в Метро).
По-малките разфасовки не съм гледала като цена, защото го ядем много , но има такива от килограм и нещо и стандартните кофички КМ.

# 458
  • софия
В Билла плодове и зеленчуци в четвъртък и петък не съм имала проблеми. Вторник и сряда просто няма нищо останало.

# 459
Не бих купила отново капсули за съдомиялна Somat,не бях взимала, реших да ги пробвам и не струват 🙂

# 460
На съдомиялните няма ли залепен стикер отвътре какви марки таблетки са препоръчителни? Голяма мъка беше с лидълските, докато го намеря.

# 461
WC блокчета на Ace. Може и дa си фантазирам, но не правят пяна и имам чувството, че не вършат никаква работа. За мен на Бреф ще си останат най-добри.

# 462
Не бих купила отново капсули за съдомиялна Somat,не бях взимала, реших да ги пробвам и не струват 🙂

Кои по-точно?
Аз от „Сомат голд“ съм много доволна – и капсули, и гел. Гелът мие добре, единственото неудобство е това, че има два компонента с различна плътност и единият свършва по-бързо.
По-силни са само капсулите „Феъри платинум“, които ползвам главно за засъхнали или загорели тави, тенджери и тигани. Гелът на „Феъри“ също мие прилично – почти наравно са ми с гел „Сомат голд“.

# 463
  • София
Няма да купя повече Заквасена сметана Алфатар в стъклен буркан - колонии мухъл на капачката, 4 дни преди срока на годност.

Нито кисело мляко Елби 3.6%, Верея 3.6% по БДС, Добротица, Родна стряха голям процент (4.5?), Родна стряха 3.6 по БДС - всичките са безвкусна бяла маса, без разлом, нямат вкус и мирис на кисело мляко, няма следи от масленост. Това е само една твърда, стагната бяла маса в кофичка. Аргументи "харесва ми", " детето го яде", "купувам го" не признавам.

Козе сирене Маджаров - нищо козе освен лоша миризма. Определям го като имитация на овче - маже се.

Преди 2 г последно купувах Ведраре, и те са същата работа - имитация.

Относно обясненията по-горе за закваски и технологии - по БДС трябва да е от свежо мляко и с българска закваска. За жалост вече е само надпис.

# 464
А какво означава "без разлом"?

Общи условия

Активация на акаунт