Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 398
  • 828
  •   1
Отговори
# 270
На мен приятел лекар ми е казвал същото за лекарствата на хапчета. И все пак, по-добре по-"пресни", разбира се Simple Smile

Сменят им съставките и понякога въобще не са добри колкото старите таблетки. Това не значи да пием лекарства с минал срок, но на мен стари болкоуспокояващи ми подействаха много по-силно отколкото същите в срок на годност. Не че имам навик да пия древни лекарства, но просто ми беше зле и това намерих, вкъщи не са много на почит.

# 271
  • Пловдив
Според мен на солта и захарта слагат дата на производство, не срок на годност. Поне за захарта съм сигурна, защото се обаждах на Захира да питам, бях сигурна че захарта ми е с изтекъл срок.

# 272
Шишчетата от топлата точка на Фантастико. Вчера бях с бебето и не ми се прибираше да обядвам, затова си взех две шишчета. Много жилави, миришеха странно и имаше много мазно месо. Сигурно на такива съм попаднала😅

# 273
  • Троян
Според мен на солта и захарта слагат дата на производство, не срок на годност. Поне за захарта съм сигурна, защото се обаждах на Захира да питам, бях сигурна че захарта ми е с изтекъл срок.
Слагат и срок на годност. Длъжни са. Работех в хранителен магазин и мога да кажа, че по солта и захарта също слагат годност.

# 274
Често купувам храна от топлата витрина на Фантастико. Някои неща ми харесват, но веднъж се излъгах да купя шишчета и бяха точно, каквито ги описва littlemuffin. Не бих купила втори път.

# 275
И аз често купувам готова сготвена храна и съвсем не си въобразявам, че е приготвена от
най-свежи зеленчуци и прясно месо. А за шишчетата само веднъж се излъгах, ами същите
жилаци, че и съм взела люти. Между месните парчета нанизват и парчета от чушка и като се случи
да е лютива, че и шишчето сухо - мезе за пиячи. Wink

# 276
И аз често купувам готова сготвена храна и съвсем не си въобразявам, че е приготвена от
най-свежи зеленчуци и прясно месо. А за шишчетата само веднъж се излъгах, ами същите
жилаци, че и съм взела люти. Между месните парчета нанизват и парчета от чушка и като се случи
да е лютива, че и шишчето сухо - мезе за пиячи. Wink
На моите шишчета нямаше чушка😳😂

# 277
Метнали са те Joy

# 278
Ох, пак аз с гнусната храна.
Напоследък все на такива попадам.
Та в България мол съм. Не съм яла цял ден, прегладняла бях. От много чудене какво да си взема реших дюнер Мимас. Човекът, който работи там го знам, че работи там от години. И друг път съм си взимала, е като днешната гнусотия нямаше. Заради бебето трябваше да се прибираме и затова си го взех за вкъщи. Първо, чаках 30 мин. за един дюнер, а бях единствената🤔 Второ, човекът си почеса ухото така хубавичко, избърса се в блузата, вдигна си гащите и започна да ми прави дюнера с тази ръка😤Трето, изрично заявих БЕЗ кисели краставички. Е, дюнерът само такива имаше. То е ясно, че не съм го яла. Сгъна го на две, на три. Разпадна се в торбичката. И като се прибрах разказах на ММ. Не повярва особено. Дадох му го на него. Отхапа една хапка и набара точно мазни гнусни парчета месо + нещо МЕГА горчиво, както го описа той. Не ям по принцип дюнери, но там не бяха толкова лоши преди. Повече не повтарям!
И понеже няма нищо вкъщи за ядене - пуканки, айрянче, айкос, ще се вечеря🥳

# 279
  • София
А спокойно на мен в китайския на Алабин един днес ми се изкиха три пъти в яденето, забърса се, пипна спагетите и ми ги подаде.И понеже ме беше срам платих ги и ги изхвърлих 😂. Отидох в слънце и луна, взех си супа която ми се изсипа в торбичката😂, ама поне си я хапнах.

# 280
  • до най-прекрасния мъж
Като каза дюнери. Миналата седмица бяхме за няколко дни във Велинград. Вечерта се разхождахме и решихме да хапнем по един дюнер на центъра. Гледам голяма опашка, викам си ‐ те ще са хубави. Ами не ги опитахме. Дюнерът се обслужва от един човек. Той взема парите, той прави дюнерите. Съответно става бавно, но нищо, почаках. Почти дойде моят ред когато се случи следното нещо - човекът пред мен плаща, дюнерджията взема парите, връща ресто и отива някъде назад. Връща се след секунди и носи няколко торби с нарязани зеленчуци. До тук добре. Слага ги на плота и със същите ръце, с които е пипал парите, извади зеленчуците и ги постави в басаните. Със шепите, хора, със същите мръсни ръце. Погнусих се и си тръгнах на секундата. Май бях единствената възмутена. Вечеряхме си в апартамента, каквото си бяхме купили през деня. И не, не си е измил ръцете, защото мивката е отпред и се вижда. Той изобщо не отиде до там.

# 281
Масова практика,в месарския магазин работят с ръкавици,но не ги сменят,с тях ти късат наденички,с тях ти загребват кайма,с тях после и парите ти оправят.Кюфтета 8,от Ти маркет,на промоция-отврат.

# 282
Пролетта бяхме поръчали петнайсет дюнера за офиса, че валеше из ведро, а към два часа се видя, че няма да я бъде гладни да стоим. Изрично беше отбелязано в поръчката без кисели краставички за всички дюнери. Познайте какво получихме, а се обади оператор, за дапотвърдим и изрично уточнихме.

15 дюнера само и единствено с кисели краставици, пържени картофи и месо. Точно горчиви бяха всичките. Пълна гняс, а и доставката ни я бяха калкулирали на всеки един дюнер.

# 283
доставката ни я бяха калкулирали на всеки един дюнер.
Това просто не знам как да го коментирам...😷

# 284
Отиваш на място, един дюнер шест лева, носят ти го на крака, осем лева. Ко щеш. Иначе безплатна доставка над 50 лв., под 50 е 2 лева. Ама не струваха 90 лв., ами касовия бон беше за 120. Лоши метеорологични условия.

Общи условия

Активация на акаунт