Какво повече НЯМА да купя - 21

• 105 393
  • 828
  •   1
Отговори
# 300
Развалиха ли Сюрприз, наблъскани са с 2 тона захар.

# 301
  • до най-прекрасния мъж
То кое вече не е наблъскано с 2 тона захар и подсладители? Като взема нещо сладко от турския магазин, чак не ми е сладко. Така са ни променили вкуса, че нормално сладкото не ни е сладко.

# 302
Когато правя Снежанка си прецеждам кисело мляко с тензух и става супер, но днес реших да купя цедено мляко ,,Балкан". Няма такава гадост - зърнеста структура, като малки бучици , рядко като кисело мляко.

# 303
  • София
Когато правя Снежанка си прецеждам кисело мляко с тензух и става супер, но днес реших да купя цедено мляко ,,Балкан". Няма такава гадост - зърнеста структура, като малки бучици , рядко като кисело мляко.
Винаги съм се чудила как точно ги произвеждат тези "цедени" млека с които е залят пазара.
 Никога не  бих купила.

# 304
  • Sofia
За салата Снежанка ползвам лидълската извара в големите кофички или скир.
Не ми се занимава с цедене,а купеното наистина е ужасно.

# 305
Лидълската извара е страхотна за млечна салата, както и за разядки.

А по темага няма да купя никога повече сирене Еделвайс,все съм попадала на боклуци, но това взе първото място , нещо хрупа в самото сирене и е ужасно солено. Имаше опашка на витрината в Т маркет и реших да взема от вакуумираните сирена,грабнах първото което ми попадна,че бързах. Без да го опитам го сложих в баница, голяма грешка защото и тя замина в коша

# 306
хрупа от натриевия хлорид.

# 307
  • Sofia
За мен тест за качествено сирене е как ще е като престои във вода.Ако се разкашка-не става 👎

# 308
хрупа от натриевия хлорид.
Не вярвам да е била проста сол, от любопитство малко парченце си го размазах между пръстите и се виждаха ситни кръгли жълтиникави топченца. Мм е убеден,че това е сухото вещество което слагат и не се е разтворило при производството. Каквото и да беше  по-отвратително нещо не бях купувала.
Доли,теста с вода нищо не значи,бях забравила мое домашно сирене да се обезсоли в чиста вода и беше станало толкова меко,че можеше да се маже на филийка

# 309
глупости пиша! калциев, не натриев. и дихлорид. абе...не съм в час днес Wink така ми бяха обяснявали едни производители преди време, но знаеш ли какво слагат всъщност.

# 310
  • до най-прекрасния мъж
Точно това слагат, пише го на опаковките на сиренето. Попадала съм на такава партида на Маджаров в кутия. От тогава спрях да го купувам. Може би не е било практика, а единичен случай на лоша партида, но за тази цена не трябва да има такива издънки.

# 311
то че слагат е ясно, даже в това на хармоника има. но дали хрупа от него или има още екстри.....
днес взех кисело мляко домлян. преди го харесвах, но не съм купувалаот доста време, защото квасим. много странно като консистенция ми се стори, даже сякаш леко оставяше мазен филм по лъжицата.

# 312
Аз четейки Лидълската тема купих сирене "Железница", но няма да повторя. Мирише ми на нещо, солено ми е и не ми е вкусно.
Купих и к.краставички на Фрешона, производител Турция, малки и хрупкави са, но са ми "ароматизирани", сякаш парфюмирани, даже си помислих дали няма остатъчен аромат по ръцете ми от сапун, крем или парфюм, но не, краставичките са, та и тях ги отлистих.

# 313
  • Sofia
Прясно малко UHT Боженци и едно словенско 😷 ,миришат странно,на сухо мляко и имитационен продукт 🤢

# 314
  • софия
За прясното мляко на Боженци не знам, но на киселото пише, че съдържа сухо мляко, откакто го има на пазара.

Общи условия

Активация на акаунт