Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 517
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • Den Haag
Мерси Hug

# 196
  • Варна
Здравейте!
Аз ей сега ходих да платя нета и вече имам и в майка ми Grinning
Tatalina, благодаря за полезното инфо за желязото и калция Hug а и за песничката
Тинтири, наистина мила, много неприятности при теб, но вярвай, че всичко ще се оправи и ще сте щастливи цялото семейство.
Иначе и ние сме в отбора с недоспалите Mr. Green Макар, че моя дзвер ме изненада снощи. От 20.00ч. спа до 5.30ч. яде и сън до 7ч. Не се и надявам това пак да се повтори
Ива78, пожелавам бързо оздравяване на Пресито  bouquet
kambanska, valkiria, честити придобивки.
Ние ядем пюретата на Ганчев. Честно казано са отврат, но дребния ги яде и ги харесва. Пробвах го с млечната кухня и нея яде(ама той не ми е махнаджия към храната) и смятам другия месец да сме редовни на кухнята
Аз ще ви оставям засега, че ще къпя Хрис и се надявам по-късно пак да имам време за нет.
Много целуффки на бебоците от нас

# 197
Други вариянти на песни4ката на Таталина:
1ви вариянт
2ри вариянт
3ти вариянт
не е за малки деца
18+
много 18+
Ама най- веселото е това дето го пусна Таталинка
ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ  newsm44

# 198
Таталинка   мерси  bouquet Hug
Butterfly не съм те забравила Hug,пиши по често като имаш възможност как сте ти и бебе Вики.
Преслава въобще не харесва купешки зеленчукови пюрета,ни Хип ни Хаме ,незнам като дойде време за месните какво ще правя,пилешко ще мога да й правя обаче с друг вид месо newsm78 незнам дали ще успея.
Лека вечер и спокойни сънища.

# 199
МАМЕТА, искам да споделя с вас едно писмо, което ми пратиха....доколко е истина не знам, но реших да ви го пусна:

Настоящото идва от човек, който работи в отдела за рак на гърдата в болницата Mt. Sinai в Торонто: От: Dr. Nahid Neman

Бъдете нащрек с червилото!!!

Ако има жена, за която ви е грижа, споделете с нея това. Аз го направих!!!!!

Освен това споделям настоящото и с мъжете, които познавам, тъй като и те трябва да кажат на жените, за които пък ТЯХ самите ги е грижа!

Наскоро цената на една марка червило, наречена "Red Earth" беше намалена от 67 на 9.90 долара. Това червило съдържа олово. Оловото е химикал, който причинява рак. Марките червило, които съдържат олово са:

1. КРИСТИАН ДИОР CHRISTIAN DIOR
2. ЛАНКОМ LANCOME
3. КЛИНИК CLINIQUE
4. Y.S.L
5. ЕСТИ ЛАУДЪР ESTEE LAUDER
6 ШИСЕЙДО SHISEIDO (Гланц за устни Lip Gloss)
8. ШАНЕЛ CHANEL (за поддържане на устни)
9. MARKET AMERICA-MOTNES - червило.

Колкото е по-високо съдържанието на олово, толкова по-голяма е вероятността за причиняване на рак. След проведено изпитание на червилата е било установено, че червилото Y.S.L. съдържа най-голямо количество олово. Бъдете нащрек с червилата, които се предполага, че са по-дълготрайни. Ако вашето червило се задържа по-дълго, то е поради високото съдържание на олово в него. Ето проверката, която можете да направите сами:

1. Поставете малко червило на ръката си.

2. С помощта на златен пръстен драснете по червилото.

3. Ако цветът на червилото се промени на черен, тогава ще знаете, че червилото съдържа олово.

Моля изпратете настоящата информация на всички свои приятелки, съпруги и членове на семейството ви от женски пол.

Настоящата информация се разпространява във Военния Медицински център Walter Reed
/Walter Reed Army Medical Center.

Канцерогените на диоксина причиняват рак, особено рак на гърдата.

Утре потеглям към БГ и съм  Joy и малко притеснена как ще и е на беба ooooh!?!
Оставям ви и ще ви пиша от БГ!
ЦЕлувки на всички Hug!

# 200
  • Пловдив
Добро утро милички.

Днес кафето е от мен, а към него и скромна почерпка, че днес ставаме на половин годинка

и към кафенцето
че в ранни зори не върви да е нещо твърдо. По-късно ще намина да почерпя и с по-твърдо и с мезенце  Wink

Честито на останалите месечинки : 7 месеца на Марти на чушчицата, половин годинка на адашката на Лида, на Алекс на Деб и Елисе на Меган    Да са ви живи и здрави дечицата

# 201
  • Варна
Добро утро!
Peppita, благодаря за кафенцето и почерпката. Любчо да расте здрав, щастлив и много усмихнат. Много да ви радва и слушка  bouquet  ura
Честито и на останалите месечинки newsm67 Те също да са много здрави, щастливи и много усмихнати. Много щастливи моменти да имате заедно с тях Tada
26, незнам доколко е вярно това с червилата, но ти желая лек път и дано малката принцеса не създава проблеми по време на пътя Hug
Аз днес пак успях да се наспя. Малкия, човек отново спа до 5.30ч. и после до 7.30ч. Явно тук при майка ми му е по спокойно и си спинка детето. Във Варна се буди поне 3 пъти на вечер с рев.
Много спокоен и усмихнат ден от нас  bouquet

# 202
Честита половин годинка на Любчо Heart Eyes, Любима Heart Eyes ( какво съвпадение на имената  Grinning), Сашко Heart Eyes и Кристина Елизабет Heart Eyes!
Да са здрави, послушни и много игриви!
Пепитка, чудесна почерпка. Кафето ще направя сега, а бонбоните ще хапна витруално. Мммм много вкусни изглеждат.

хубав ден от мен за сега и истинско предколедно настроение. Коледа идва  Hug smile3501  madnoel

# 203
Добро утро и от мен! Hug
Благодарности за сутрешната почерпка на Пепита и честит и месечинковец!
Честито и на останалите месечинки! Да са ни много здрави децата, весели и послушни!

26, приятен полет тв пожелавам и най-вече бебчо да го понесе спокойно! Чакаме ви от БГ!

А, някой знае ли какво сатва с Нушинка? И отдавна се каня да попитам за мама Змейковица и Калина? newsm78

Таталинка, песничките са силно зареждащи, даже свалих и другите варианти на Табби. Ей, сега ще се заредя сутрешно! Grinning

# 204
  • Пловдив
И отдавна се каня да попитам за мама Змейковица и Калина? newsm78

Змейковица и Калина са добре, но тя пише при майските Sad и в кърмаческия 

# 205
Честита половин годинка на Любчо, Любима , Алекс и Кристина, много радост,щастие и късмет, а за мамите букет   bouquet!
Мерси за почерпката на Пепи, Baileys ми е любимия ликъор.
Таталинка песничката е много сладка и наистина много заразителна ...и аз я слушах хиляда пъти.
Честити придобивки на Камбанска и Валкирия, да си ги ползвате със здраве.
Мисля, че някой беше ползвал кашата на Blevit plus - царевица и ориз, дали сте доволни от нея?
Да питам и мамите, които са ходили на консултация при навършване на 6 месеца дали ще правят снимка на мъниците на таза, че нашата педиатърка спомена, но аз се чудя защо трябва да се прави като сме били на ортопед и е гледана на видеозон. Тя казва, че така е най-сигурно да се види ако има нещо. Вие как мислите?
Лек ден от нас.

# 206
  • Варна
Добро утро!
Честита половин годинка на Любчо, Любима, Сашко и Кристина Елизабет! Да са здрави и да имат щастливо детство!   bigdance2  ura

И отдавна се каня да попитам за мама Змейковица и Калина? newsm78

Змейковица и Калина са добре, но тя пише при майските Sad и в кърмаческия 
Змейковица и при майските не се е разписвала скоро....радвам се, че са добре  Simple Smile

Таталина, Таби, песничката е много сладка, сега я пуснах да се тегли

26, лек път и те чакаме в БГ

Ние днес очакваме профилактика на тока цял ден и след малко потегляме с Криско към вилата при майка ми. Ще ми е скучно, но няма как...поне ще поспя на обяд. Усмихнат ден  newsm03

# 207
Добро утро!

newsm59Честита половин годинка на Любчо, Любима , Алекс и Кристина, много радост,щастие и късмет. nbirthday
Peppita Благодаря за почерпката няма да откажа нищо.
26, лек път и те чакаме в  bg
Мамчета какво хапват вашите бебчета, защото от вчера ние сме вече на супа и кисел и на Ива и харесват.
При нас времето е прекрасно за разходки така че отивам да се приготвим.
Лек и усмихнат ден. Целувки.

# 208
Добро утро и от нас с Нана -бебе! Coffee

Честито на месечковците и от мен! да са живи и здрави и много добрички и послушни деца !  smile3522 smile3510 Flowers Four Leaf Clover  party006

Лек път на 26 и те чакаме в България !  Flowers Rose
Мамчета какво хапват вашите бебчета, защото от вчера ние сме вече на супа и кисел и на Ива и харесват.
нищо не яде с триста зора каша от ориз и царевица на фризокрем  smile3516Ако вляза в лудницата с това дете ще ви пиша оттам  smile3514
Таталина таман я бях забравила тази песничка  и сега пак ще я слушам до умопомрачаване  #Silly
А за да е ефекта още по силен и Таби предложила няколко варианта  Twisted EvilНе е честно да знаете. Naughty smile3521
Вчера без да искам слушах тази дивотия 10пъти -ама то Нана като се хилеше , па и аз също http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/ става въпрос за Две кебапчета крилати.Ох , поразкърших се пак , па и нана също уф добре ми дойде.
Аиде чао че пак да потанцувам newsm68 newsm44

# 209
  • Den Haag
Здравейте, радвам се че не сте ни забравили  Hug Hug Hug
Ние сега се събуждаме и ще папаме пюренце, а песничката наистина е супер. Вики доста се посмя снощи  Laughing.днес ще пробвам да му взема урина за изследване, вчера дадахме кръв и химуглубина му е 116 нисък ли е много? Sad

Честито на всички месечничета, да са ви зиви и здравички   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт