Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 512
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер! beer2
Честито и на рожденника на Нинани!Жив и здрав да радва мама и тати и да порасне умно и  красиво момченце newsm51
Лида тя Кабранска ти е отговорила вече , така че няма да се повтарям Grinning
В заварено положение сме , така че трябва да си получим не майчинството , а болничния.дали трябва да се носят някакви болнични не знам.Всичко ще стане ясно след 1-ви си мисля аз. newsm78Е, ако някой има инфо да казва-работещите колежки например newsm53
Аз отивам да си налея още една  beer3 и наздраве на всички празнуващи  cheers

# 226
Здравейте Grinning Първо искам да честитя месечинките на всички празнуващи - да са ви живи и здрави и много да ви радват Heart Eyes  bigdance2[/color][/b]

Нашето фемили е добре. Бебе Йоана папа, ака, но все още не е захранена. вчера смених педито и той ми каза, че като направи 6 месеца, да започна да я захранвам вече. Много ме е шубе, за което  този път съм решила да е с картофено пюре, като смятам да го разредя добре с АМ и бавно да сгъстявам. После доки ми каза да вкарам морков и тиква и до края на 6 месец да съм вкарала зеленчукови и месо (пилешко, пуешко, заешко). Молете се да не ходим пак по болници, защото няма да мога да издържа. Praynig
Чудех се кога да двам да пие от чаша?? вие давате ли вече? Не са ли много малко бебоците ни? А кои чаши са хубави? Знам, че има такива със стоп-клапа и не позволяват течността да се разлее. Четох мнения, че тези на Авент не били хубави...тогава??
Иначе аз още маам гащи по изпити. Сега в неделя е поредния и след това чак на 7.01 Simple Smile
Днес си поръчах книжката на Майкъл Търмънд и смятам да се преобразя за 6 дни Crazy пък да видим кво ще стане.
Засега ви казвам лека вечер и  Two Hearts

# 227
Здравейте, момичета!
ЧЕСТИТ ПОЛОВИН РОЖДЕН ДЕН НА МЪНИЧЕТАТА!!!
Днес за първи път бебе опита плодово пюре от кайсийка на ХИП и му хареса.
Ние нали сме назад със захранването, та още сме на 30-40 гр пюренце след кърмене.
Абе моя бандит хич не ще вода - ама хич!
Дам ли му шишето - мръщи се.
та и аз се чудя за чашка - мами, дайте акъл!
Лека нощ за сега!
Целувки на всички Heart Eyes

# 228
Одеве набързо отговорих,та сега да си допълня...
Честито и на рожденника на Нинани-дано да е жив и здрав,много послушен и много да помага на мама!И на Марти-честит 7-ми месец...да радва много мама и тати.....И Munichka,стискаме палци за изпитите/да свършваш,че ни липсваш/ и за захранването на Йоанката Praynig..дано всичко е наред...
Ох, с тия песнички така ми зарибихте голямото чедо,че вече едвам се вреждам на компа.....пък като сложим и хубавото време навън....нещо активността ми ще спадне Wink.Да ви кажа,днес се засякохме с Елисир в градината и съм направо шашаната от рамерите на Цецко....страхотен е....голям, и естествено много чаровен..... Peace
Бътерфлай-помня те и аз...и от известно време си мислех за вас......щото от време на време се връщам в бременските теми/като се отварят,де/ и си спомням за доста момичета дето спряха да пишат редовно....Надявам се ,че вече ще сте по-активни....
26,мерси за инфото за червилата,но то аз напоследък все по-често си карам на естествената красота/т.е. забравям да се доукрася с грим/,пък и честно казано тия марки дето ги споменуваш-аз определено ги избягвам/щото с тия социални помощи се радвам ако има нещо на промоция от Ейвън-а...пък и съм представител,та отстъпки ползвам/...А, за пътуването-стискам ти палци да ви понесе добре....и скоро да се обадиш от родна територия...Пиши ,моля те,докога ще сте в Бг,та ако имаме път към Русе пак-да се обадим.....
Ива-ти май питаше да домашните пюрета-пак можеш и вкъщи да си ги правиш...лесно е,......освен пилешко и телешко можеш да правиш,и пуешко, и заешко,и риба/ че готовите са отврат на вкус и мирис/В кърмаческия има закована отгоре тема за домашно приготвяне на пюрета...А и като се захванеш можеш да си направиш по-голямо количество/за да си струва врътнята/ и да си ги затвориш в бурканчета и или да ги стерилизираш,или да ги замразиш....
За водата-откак захранвам успявам да дам по няколко лъжички след хранене,докато още отваря устата,но като се усети,че нещо го будалкам Stop....и почва да я плюе...пробвах и с чашка/обикновена,заради играта я поблизваме.....а с шишето-само дъвчев бибата и нищо не пием...пробвах и с чша с накрайник/имаме от баткото,на Нубу/ но и тя се прие с потрес .......Та засега разчитам само на измиващата и роля,че нали зъбите трябва да поддържаме.....
На питането за Змейковица и Калина да кажа-че то редовно се виждаме с тях/ и днес даже/-добре са,много са пораснали-кака калина е голяма красавица,и определено вече не е такава фина мома,.но напоследък основно четат-почти не пишат.....И Духи Пухи с
Антон и Мрънчо със  Стефчо също са добре.....
Хайде,лека вечер и много целувки от мен и дечковците..........

# 229
  • Варна
Ха, пак здравейте!
Честит рожденник на Нинани! Много да е послушен и да помага на мама!
Munichka, не се притеснявай миличка. Всичко ще е наред със захранването и изпитите ще вземеш. Аз ще стискам палци.
mama_iana, за водата и чашките нищо не мога да ти кажа Sad Моя мъник много обича водата, но лошта му майка не му дава много, че нали е с рефлукс и веднага се оповръща милия с нещо по-рядко ако му влезе в стомаха.
Аз като се прибера във Варна ще питам свеки за тези неща с 90%, че тя е счетоводител в държавно предприятие и предполагам ще са пратили разяснения. След събота ако имам инфо ще ви го напиша(че и мен ме касае това Mr. Green)
sonka , пожелавам ти бързо възстановяване  bouquet.
Иначе ние сме добре. Откакто сме при майка ми малкия започна да свиква с хора(че тук е като хан, все някой влиза и излиза) и вече не е такъв дивак като види непознати. Малко ни е трудно приспиването, ама засега успявам да го приспивам Mr. Green
Айде милички засега лека вечер от мен Hug

# 230
Ха здравеите отново, този път по-на спокоиствие.
4естити половин годинки на Алекс, Люб4о,Кристина Елизабет. Мили де4ица, бъдете послу6ни, здрави и много, много 6тастиливи с мама, тати и вси4ки които ви оби4кат.
 Ние о6те веднъж благодарим за 4еститките Hug. Аз като една стриктна мама то4но днес ре6их 4е 6те запо4нем с ка6ата и.......зациклих както видяхте Blush. Уж толкова 4ета и се образовам, пък като доиде и на6ия ред и се одзверих #Crazy, та за това така на тагъдък преди, и в леееека паника какво аджаба сега трябва6е да се прави newsm78. Камбанска много ти благодаря  bouquet, ти както винаги си насре6та. Само да кажем, 4е успе6но и с голияааааамо удовослствие си изядохме първата лъжи4ка храна разли4на от кърмата. Даже иска6е и сама да се храни с лъжи4ката,...дива4ето на мама. Днес бяхме и да се премерим и ве4е сме 7380 кг. Преди малко духнахме и заветните 1/2 све6ти4ки, но снимковия матерял малко по-късно. Ами това е за сега, 4е пла4ем за внимание. Лека ве4ер моми4ета и вземете и се по4ерпете за на6е здраве.http://www.torten.at/hochzeitstortenpages/hochzeitstorte614.html

# 231
Да мина и аз на бързо днес!  bouquet
Много сте изписали едва ви прочетох Hug
При нас всичко си върви добре.Хапваме пюренца само на обяд-зеленчуково,а на закуска плодово.
     лека вечер  bouquet

# 232
Хайде и аз за Лека нощ да се отчета пак
Агнеша Hug вече съм по добре
ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!

# 233

newsm51

Munichka, пожелавам ти успех на изпитите и със захранването Peace

Вили, хайде  newsm24 и аз съм на бирачка  cheers

ЛЕка и спокойна вечер момичета newsm10

# 234
  • Канада
Здравейте най накрая и от мен отново! newsm47
След двуседмично приключение най накрая имаме отново интернет! newsm44И аз съм на върха на щастието!Първите три дни след като се преместихме нямахме нито TV,нито телефон ,нито нет Shockedи Ванко ми пееше по цял ден smile3514 newsm62Имах чувството,че ще откача,обаче геройски устоях!!!Ей това нета било голяма работа,ША знайте Mr. Green
Най важното е,че една от големите ни мечти се сбъдна!Много съм щастлива с новата придобивка и пожелавам на всички по една такава fingerscrossedТези дни ще кача някоя и друга снимка да се похваля Blush
Да си призная не съм чела.бързах да се запиша тук,ама като си постна постинга ще ходя да чета!Много ми липсвахте момичета!Сигурно няма да повярвате,че даже ви сънувах една вечер! LaughingБяхме се събрали всички заедно с бебоците!Мъжо даже ми се смя hahaha,каза че съм се вманячила!Аз вярно,че не съм много редовна в писането,ама затова пък в четенето съм ненадмината newsm53
Иначе какво да ви кажа,с Ванко сме добре!Вече се чувства че пораства-започна да се занимава с това онова.Най любимото му е в бънджи гащите и ако е на кеф откарва бая време!Не знам дали е вредно или не,ама мисля че е все тая дали аз ще го държа да подскача и ще ми омаляват ръцете или ще скача сам!ама е много добър #OnfireИ много му помага за ачкането-напоследък все ко вадя наачкан от там!Лошото е......че е мнооооого омазан-до под мишниците! smile3532Ама мама нали е за това-да пере! hang
И ние се захранихме вече!Д сега е ял оризова каша,картоф и морков.И да не са му уроки-харесват му,даже иска още!
Със спането пак сме малко проблемни-ноща не я зачитаме малко....ама карай.Сега е на дневен ред да спи в количката.И така всеки ден сме навън-студ,пек,дъжд,вятър-нищо не ни спира!Миналата седмица температурите паднаха до - 16,ама не ни изплашиха!
Ох,толкова много ми се пише,ама ще се спра,че да не стана досадна!
Я само да се похваля!Купих си една рокля за кръшната ми фигура:261uu: за празниците!Е като я видях,докато не си я взех,не мирясах!То не че ще ходим някъде по празниците,ама да се накипря и аз,че мъжо  да изплакне окото smile3503 newsm47
Хайде за сега толкова!Утре пак!!!!
Мноооооооооого целувки на всички!!!!  love001

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 02:37 от dany_ip

# 235
  • Канада
И малко снимки на Ванко

# 236
  • Варна
Добро утро!
Кафето и сладките от мен

# 237
 Здравейте и от нас!
agne6a, мерси за кафенцето, ще си пийна с най-голямо удоволствие!
dany_ip, добре дошла отново след преместването!
mama_iana, ние имаме чашка на Чиполино от тези дето не се разливат, но честно казано само като дрънкалка я ползваме хич не щам й да чуем, че става и за пиене Mr. Green. Иначе и ние не харесваме шишетата и единствено с лъжичка пием водата.
Честити месечинки на празнуващите днес бебчовци! Да са много усмихнати деца за радост на всички!

# 238
  • Варна
Здравейте, отново!
dany_ip, радвам се, че прмрстването е минало успешно и чакаме снимки Grinning
Ванко е голям сладур. Да го нацелваш от нас Hug
Ето една снимка от старите ленти Mr. Green Това е най-доброто, което можах да направя
http://snimka.bg/album.php?album_id=64777&photo=51

# 239
Здаравейте момичета!
Аз днес съм тъжна защото бебка кашля от вчера и има запушено носле newsm45 и след малко ще я водя на док.,дано да е нещо леко и се разминем със сиропче.Явно вируса,който тръшна батко ни,та и баба ни,няма да подмине и нея за съжеление,но както ми каза педито,така е когато има батко или кака в къщи,които да носят разни бацили от училище и детската градина,но пък от друга страна така си изгражада имунитет мъничето.Стискайте ни палци да не е нещо сериозно,а като се върнем от док, ще докладвам Praynig
Сега да споделя как премина нашето захранване с оризова каша вчера-ами такива колики и се образуваха от 2-те лъжички,които изяде че се видях в приключение #Crazy Shocked,така не беше плакала откакто е родена Embarassed Има ли и други бебоци,на които им е подействала така newsm78,защото съм сигурна че коликите бяха от нея,та засега я спрях и се чудя дали след 2-3 дена пак да пробвам или не newsm78 newsm78 newsm78
Дани ип,добре дошла отново при нас,Ванко голям сладурко,да го нацелуваш от нас!

Общи условия

Активация на акаунт