Малко слънчево е ЮНСКОТО човече - на половин годинка става вече!

• 10 515
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте милички!
Днес нашия батко Кристиян е рожденник,става на цели 8 години,и по този повод ви черпим  Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle newsm64 newsm59  party023 newsm38  food010  food010
Аз му пожелавам да расте здраво и умно дете и да се грижи много за малката си сестричка!
Честито и на всички месечковци,които днес празнуват,нямам време да ги изброя поименно,но им желая да са здрави и много усмихнати!
А сега ви оставям и отивам да се развихрям в кухнята ,че гостите започват от обяд,та чак до събота,когато ще е детското парти на баткото #Crazy
Много целувки от нас и до писане

# 211
  • Русе
Благодаря за честитките    bouquet  По традиция черпим със сладичко, че да не би случайно да започнем да губим форма  Mr. Green
Честито и на Любчо, Любима и Криси  Heart Eyes Много да радват всички и да са много много добрички  Hug

Аз ей сега като пусна постинга, отивам да захранвам с глутен  Thinking Ще му дам няколко лъжички каша с глутен. Стискайте палци всичко да мине добре  Hug 

# 212
Ха добрутро!
При нас нищо ново, все така. Ето мови еи тая песновка, която ми е много веселка http://www.data.bg/f.php?fid=20262608
Днес дядо има рожден ден (свекър ми) и ще идват у нас, че ние да не ходим на майната си, понеже тати е на работа. И запалена от ваще кулинарий съм решила да правя палачинкова торта, че най лесно ми се вижда. Айде и сигурно днес пак ще ви видя

# 213
ДОбро утро майки зайки Hug
Какъв прекрасен и слънчев ден само - все едно не посрещаме Коледа, а Първа Пролет Heart Eyes

Пепитка, честита ви месечинка Hug (мерсаж за хубавата почерпка Heart Eyes) както и на 7 месеца на Марти, половин годинка на Любимката, на Алекс и Елизабетка - Кокетка - нека са здрави дечицата ни, послушни, добрички и да започват да си хапват от всичко Mr. Green Hug

Камбанке и Валкириа - честити ви къщни придобивки Peace
Много да им се радвате  Wink

26, пожелавам ви приятен и лек полет и чакаме да се включиш съвсем скоро на родна земя Hug
Не се притеснявай за пътя - всичко ще мине гладко  Wink

Butterfly, адашке, радвам се, че се появи  Hug
КАк е моя любим град Wink Целувки на Вики и ни посещавай по-честичко  bouquet

Наслаждавайте се на този красив ден   bouquet

# 214
Здравейтре и от нас Simple Smile
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ

bouquet

Butterfly не сме те забравили и много се радвам, че при вас всичко е ОК... Це;увки на малкия красавец и айде пусни снимки да го видим колко е пораснал  Praynig

Ние сме добре... Иванна папка зеленчукови и плодови пюрета... През деня спи само следобяда по час и половина, вечер заспиваме към 21:30 и се сабуждаме чак сутринта Simple SmileSimple SmileSimple Smile... Пампитата сменяме по 5- 6 пъти, че откакто сме на пюрета ака по 2 пъти на ден ...
Честито за придобивките на всички Hug
Добре дошла на новата мама и бебе Божидар  Hug
Целувки и прегръдки от нас с Иванна  Joy Joy Joy

# 215
Мамита, а някоя знае ли какво трябва да направим, за да получаваме отново 90 % от заплатата, след като влизаме в новите промени от 315 дни болничен.
Как точно ще се оформи това? Да се прекъсва отпуската и да се подава нов болничен ли? Ще го издаде ли Джи пи -то?
Времето си тече и до 01.01. остава малко време, а не знам какво да направя.

# 216
  • София
Честита половин годинка на Любчо на Пепитка  , желая му много щастие, здраве и любов в живота.
Честита половинка също и на Любима, на Кристина Елизабет и на Алекс, нека растат живи,  здрави и щастливи деца!!!
Честит рожден ден и на батко Кристиян на мама ninani. Да е жив и здрав и да слуша много мама и тати!!!
ДИдка БГ пиТКа

# 217
  • София
Честити 7 месеца на Марти!
Честита половин годинка на Любчо, Любима, Александър и Кристина Елизабет!
Да са здрави, весели и добрички!
  Party
Честит рожден ден и на Кристиян на Нинани! Да расте здрав и умен!  Party

Да ви се оплача, вчера почти цял ден нямахме вода, а и днес май ще е така. Много е гадно. А Ени по случая вчера ака три пъти... уф, дано днес я пуснат по-скоро, че много мразя мърляви работи... Sad

Дидолинке-Мандаринке, тук денят не е слънчев, но заради твоето настроение се усмихвам и аз, че и очила ще си сложа, да не ми бърка слънцето в очите   Sunglasses

Краси78, и на мен ми е чудно защо трябва да се облъчва детето със скенер, при положение, че вече са гледали ставите на ехограф?! Ако няма нищо притеснително, според мен няма нужда от това. Но за всеки случай се посъветвай и с ортопед.

Емси, предполагам, че счетоводителките от работата знаят какво трябва да се прави и ще ни кажат. Ще взема тея дни да я питам нашата.

# 218
Охо колко много празнуващи smile3508 да започвам с честитките.
Честити седем месеца на Марти на Люта Чушка
Честити половин годинка на Любчо,Любима,Кристина-Елизабет и Александър. newsm67  bigdance2
Честит рожден ден на  Кристиян на Нинани newsm59 nbirthday  ura Да расте жизнено и умно дете.

# 219
  • Русе
26, лек път Heart Eyes Сигурно програмата ви ще е доста натоварена, но ако искаш и имаш възможност, може да се видим  Hug

# 220
Здравейте и от нас момичета. Аз пак рядко чета, защото докато съм на работа едвам смогвам да я свърша за тези 4 часа, а в къщи още нямам нет.
Честито и от нас 7 месеца на Марти.
  baloni Tada
Гледам че обсъждате новия закон. Да ви кажа аз нещо не разбрах ние дали влизаме за тези болнични дето ги удължиха. Вчера звънях на нашето счетоводство и от там ми казаха че аз съм заварено положение и не ми се удължава болничния ами си оставам по майчинство, така ли е? newsm78 Мерси предварително. Hug
И да ви питам и друго момичета. Имате ли някакъв режим на спане. Вики спи през деня много пък вечер си ляга в 12.00 часа и се събужда през ноща да си хапва и да го люлям. При вас как са нещата?

# 221
Здравейте мами сладурани  Heart Eyes
Първо с честитките
Честит 7 месец на Марти на Люта чушка!
Честити половин годинки наЛюбчо,АлексЛюбима и Кристина Елизабет!  bigdance2 Gift Gift Gift
Честит рожден ден на Кристиян на Нинани nbirthday
При нас май всичко е добре чакаме татито да каже за резултатите той ги носи на докАз от 3 дена едвам се влача получих пак от гадното си схващане на кръста и съм като една баба приведена,не мога дори малкия да взема,абе нищо набързо ви изчитам,драсвам нещо и пак на леглото  cry
Сега се върна мъжо имаме бактерии в урината и утре трябва пак да даваме  ooooh!
Ехайде ,че много дълго стана  newsm03

# 222
  • София
Благодаря на всички за честитките   Heart Eyes

Сега по темата: Поли, трябва да ти се удължи болничния, нали за това толкова хора се бориха точно за завареното положение, на всичкото отгоре когато ти изтече болничния ще взимаш 180 лв. вместо гласуваните 170 лв.!!! Тези от вашето счетоводство да вземат да се информират малко. До колкото разбрах сега се чака инструкция от НОИ точно как да стане удължаването на болничния. Дано да съм ти била от полза.  Hug
Здравейте и от нас момичета. Аз пак рядко чета, защото докато съм на работа едвам смогвам да я свърша за тези 4 часа, а в къщи още нямам нет.
Честито и от нас 7 месеца на Марти.
  baloni Tada
Гледам че обсъждате новия закон. Да ви кажа аз нещо не разбрах ние дали влизаме за тези болнични дето ги удължиха. Вчера звънях на нашето счетоводство и от там ми казаха че аз съм заварено положение и не ми се удължава болничния ами си оставам по майчинство, така ли е? newsm78 Мерси предварително. Hug
И да ви питам и друго момичета. Имате ли някакъв режим на спане. Вики спи през деня много пък вечер си ляга в 12.00 часа и се събужда през ноща да си хапва и да го люлям. При вас как са нещата?

# 223
Моми4ета благодаря ви за пожеланията, но сега влизам много екстремно, а после 6те ви по4ерпя, но имам едно спе6но питане. За да смеся бебе6ки ориз /ка6а/ с кърма, тя трябва ли да е топла, или мога да я изцедя и веднага да я смеся с ка6и4ката????? Благодаря ви.

# 224

Лида можеш спокойно да изцедиш кърмата и веднага да я смесиш с кашата/тя е сравнително топла/...а можеш да направиш кашата с малко вода и да я доразредиш допълнително с кърмата/но ми се струва,че загряването и е излишно,освен ако не е замразена/

Общи условия

Активация на акаунт