Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Не, брои се от ярко червената кръв. За по-сигурно може да се обадиш и да питаш.

# 211
  • Столицата на "Второто българско царство"
за първи ден се брои, когато има ясно изразено кръвотечение... а и ако ти дойде МЦ след 12,за първи ден се брои следващия(поне аз така зная от моя доктор)

# 212
Ами при мен първия ден винаги е така прицапва втори и трети кърви а другите 2 дни пак прицапва .Звънях и му казах на доктора ми че ми прицапва само още но и че при мен е така първия ден и той каза утре ела .Но ми е притеснено

# 213
  • София
По-добре да те види по-рано, ако е по-късно ще изпуснеш месеца. На прегледа ще прецени и ако е рано, ще ти каже инжекциите да ги почнеш от следващия ден.

# 214
Притеснено ме е,че в моите представи аз да си го броя за първи ден днес,но според това че не ми кърви още хубаво той да прецени утре на прегледа че не съм преценила правилно .Той не е в моя град доктора ми и ще пътувам утре специално за това .Значи не е проблем ако се отиде по рано ?

# 215
  • София
Не, ходила съм като теб. Пуснахме хормони, като станаха готови след няколко часа ме викна да ми даде инжекциите и трябваше просто да ги слагам от следващата вечер. Това е редовна практика за пациентки с втори ден събота, защото понеделник вече е късно.

# 216
Мен ми каза само че ще ме прегледа не ми е казвал за изследвания,казах му че съм на  работа и ми каза да отида по рано да ме погледне .В какво се състои прегледа

# 217
  • София
Ехографкси преглед за пет минути, нищо особено. В моята клиника изследват и хормоните, за да се видят дозите на инжекциите. Би трябвало и на теб да вземат кръв, ако ще си на стимулиран опит.

Мен днес ми отмениха замразеният трансфер, свеж също не можах да имам и ми е криво, но и усещах, че не са наред нещата, защото ми е доста зле от седмица. Егати мъченията изтърпявам последните месеци, а дори до опит не можем да стигнем.

# 218
ако ти дойде предиобед - броиш деняза първи, защото обикновенно, следобеда и вечерта си тръгва стабилно

ако ти дойде следобед, броиш следващия ден за първи

Момичета имам един малко глупав въпрос ,но все пак ще питам.Ще стартираме процедурата сега доктора ми каза на втория ден от цикъла  да отида при него.Вчера ми дойде ,но по скоро ми прицапва и днес също този ден го броя като първи нали така

# 219
Здравейте на всички знам че не е по темата,но може някой да знае.
Направих си цветна снимка на която резултатите са дясна тръба нагъната пропуска при високо налягане а лява тръба нагъната пропуска слабо при високо налягане може ли за съвет имаме ли шанс по естествения начин или трябва инвитро.
Благодаря ви предварително

# 220
А защо са го отменили?
Мен днес ми отмениха замразеният трансфер, свеж също не можах да имам и ми е криво, но и усещах, че не са наред нещата, защото ми е доста зле от седмица. Егати мъченията изтърпявам последните месеци, а дори до опит не можем да стигнем.

# 221
  • София
Свежият заради хиперстимулация, а днес заради висок TSH и прогестерон. Досега не ги бях вдигала, явно ми дойдоха в повече лекарствата, стрес, болки. И на свежия и сега докрая всичко ми е точно и рязко се оплескват нещата.

# 222
Пожелавам следващият месец да е вашият🍀

Свежият заради хиперстимулация, а днес заради висок TSH и прогестерон. Досега не ги бях вдигала, явно ми дойдоха в повече лекарствата, стрес, болки. И на свежия и сега докрая всичко ми е точно и рязко се оплескват нещата.

# 223
Доколкото съм чела мнения при нагънати тръби има риск от извънматочна,ако ембриона "заседне" в някоя от тях, така че по-добрия вариант е да се махнат и инвитро... Лекаря ви какво каза?
Направих си цветна снимка на която резултатите са дясна тръба нагъната пропуска при високо налягане а лява тръба нагъната пропуска слабо при високо налягане може ли за съвет имаме ли шанс по естествения начин или трябва инвитро.

# 224
Ще разбера след няколко дена Sad
А ако не се махнат все пак има шанс за есетествено или няма никакъв

Доколкото съм чела мнения при нагънати тръби има риск от извънматочна,ако ембриона "заседне" в някоя от тях, така че по-добрия вариант е да се махнат и инвитро... Лекаря ви какво каза?

Общи условия

Активация на акаунт