Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 801
  • 740
  •   2
Отговори
# 240
Момичета имам въпрос днес е 3 ден за отглеждане на оплодената яйцеклетка но според ембриолозоте не е с добро качество и нараства и се развива бавно искат да изчакат до ден 5 които е в събота.  Та въпроса ми има ли надежда да бъде всичко наред и макар и бавно да се развие достатъчно и напред във времето да се оправи или надежда всяка тук оставете?

# 241
Здравей,
аз имах един ембрион,който на 3ти ден беше забавил развитието си,за качеството му тогава нищо не казаха,но искаха да го чакат до 5ти ден. В крайна сметка си навакса и на 6тия ден беше вече бластоцист и го замразихме..Така че има шанс,успех 🍀
Момичета имам въпрос днес е 3 ден за отглеждане на оплодената яйцеклетка но според ембриолозоте не е с добро качество и нараства и се развива бавно искат да изчакат до ден 5 които е в събота.  Та въпроса ми има ли надежда да бъде всичко наред и макар и бавно да се развие достатъчно и напред във времето да се оправи или надежда всяка тук оставете?

Последна редакция: чт, 15 сеп 2022, 16:38 от <черешка>

# 242
Аз мисля, че съм писала, но пак ще кажа. Ние също имахме 3, които не се развиваха и на 5ти ден бяха като за 4ти,но на 6тия ден едничко беше наваксало за деня си и в момента съм в 4ти месец с него. Не губете вяра. Успех!!! 🙏🙏🙏

# 243
Има надежда! Изчакайте до 5 ден, дайте му шанс, може и да ви изненада! Успех!

# 244
Здравейте,момичета дойде и моя ред от днес започна и моята стимулация 2ри ден от цикъла.Даде ми Мериоферт до понеделник да го слагам сутрин и вечер и понеделник сутрин на изследвания и преглед.Като чета вие колко много неща вземате като медикаменти,но щом това ми е казала това правя.Стискам си палци и дано се случат нещата.Объркана съм за пръв път ми е и нищо не разбирам дано всичко бъде наред.

# 245
Момичета, предстои ми инвитро в Афродита при доктор Станулов по къс протокол, но в момента само сме подали документите и чакаме. Дал ми е списък с изследвания и гледам, че хламидии се изследват само с igg , което ми е странно. Лекувах ги януари и уж ги излекувахме, но сега си ми е притеснено ако покаже положително igg ,( нали уж титрите спадали с години), какво следва?

# 246
Щом сте лекували, не знам.казали ли сте на доктора, аз бих си пуснала всичките неща на хламидия,защото едното показва текущо заболяване,другото старо такова... Ако текущото е отрицателно не мисля че има нещо притеснително (и аз лекувах хламидия,ама 2019г)
Момичета, предстои ми инвитро в Афродита при доктор Станулов по къс протокол, но в момента само сме подали документите и чакаме. Дал ми е списък с изследвания и гледам, че хламидии се изследват само с igg , което ми е странно. Лекувах ги януари и уж ги излекувахме, но сега си ми е притеснено ако покаже положително igg ,( нали уж титрите спадали с години), какво следва?

# 247
Ще пусна трите титри, ПСР е отрицателен, благодаря.

# 248
Днес ми е 3-ти ден от стимулацията моята е с Декапептил и 3 ампули Менопур сутрин .Обяче преди да почнем не ми правиха изследвания(кръвни) само видеозон .И в понеделник ме вика за преглед нищо не спомена за изследвания .При вас как е

# 249
На мен всеки път ми взимат кръв и ме преглеждат с ехограф. Така докторът сравнява дали резултатите от изследванията отговарят на физическото ми състояние.

# 250
Всеки има различна практика и е според пациента. Вероятно като минат повече дни от стимулацията ще те вика повече за преглед и изследвания. Аз също всеки път първо правя изследвания и тогава той преценява какво да изписва. Гледа ме и на ултразвук.

# 251
При мен всеки път е кръвни и ехограф, след това изчисляване на дози/лекарства. Предишната стимулация /по дълъг протокол/ ми дадоха инжекции за 5 дни и ме викаха чак на 6я, а този път през цялото време ще съм през ден в болницата.

# 252
Здравейте момичета. След 2 седмици ми предстои премахване на полип (под 1см) и след това инвитро. Моят доктор каза че можем дазапочнем стимулацията след около месец след махането на полипа. Междувременно съм на противозачатъчни които предполагам ще спра преди стимулацията. Има ли някоя от вас която да е била в подобна ситуация и колко време след махането на полипа започнахте стимулация? Също така пихте ли противозачатъчни преди инвитрото? Благодаря и успех на всички 🙏🏻

# 253
Здравейте момичета. След 2 седмици ми предстои премахване на полип (под 1см) и след това инвитро. Моят доктор каза че можем дазапочнем стимулацията след около месец след махането на полипа. Междувременно съм на противозачатъчни които предполагам ще спра преди стимулацията. Има ли някоя от вас която да е била в подобна ситуация и колко време след махането на полипа започнахте стимулация? Също така пихте ли противозачатъчни преди инвитрото? Благодаря и успех на всички 🙏🏻
Пиенето на противозачатъчни е честа практика преди инвитро. Не се притеснявай за това. Миналата година май месец ми махнаха полип и  в началото на юли стартирахме стимулацията, т.е. един цикъл почивка съм имала.

# 254
Момичета, малко комичен въпрос, но на някоя случвало ли се е по време на стимулациите да има така да се каже.. по-голямо и изразено сексуално желание от друг път? Grinning Може би от хормоните, знам ли..

Общи условия

Активация на акаунт