Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 83

• 51 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Момичета а тази стимулация от една ампула декапептил и 3 ампули менопур сутрин и двете  неща- силна ли е,че четох някой жени ги стимулират с по повече лекарства

# 256
Момичета, малко комичен въпрос, но на някоя случвало ли се е по време на стимулациите да има така да се каже.. по-голямо и изразено сексуално желание от друг път? Grinning Може би от хормоните, знам ли..
Аз по принцип си имам, особено пък около пункцията...ама аз лично не се ограничавам. Просто сме по-внимателни 😁

# 257
Още не съм почнала моята стимулация, но приятелка която вече мина по този път ми сподели че е имала много засилено желание. Предполагам е често срещано🤭😀 а до колкото разбрах секс не трябва през този период

# 258
  • София
При последната ми стимулация бях по дълъг протокол с един декапептил сутрин  и 300 ед. Мериофер вечер.
За съжаление секса ни беше забранен, но желание имаше Joy
Месец преди това ми махаха полип. На 12 ден ит МЦ махаха полип, на следващия цикъл ми започна стимулацията с Декапептил от 21вия ден, и вече от втория на новия МЦ почнах и мериоферт. Други лекарства не съм приемала.
За мен тази стимулация беше успешна,на фона на останалите преди това.

# 259
Здравейте, борбени момичета ☀️
Някоя от вас имала ли е назначен Генотропин(растежен хормон) за подобряване на качеството на яйчицата 😊?

# 260
Здравейте, борбени момичета ☀️
Някоя от вас имала ли е назначен Генотропин(растежен хормон) за подобряване на качеството на яйчицата 😊?
Здравей, аз имах назначен Генотропин по 2 бр. на ден в комбинация с Rekovelle. От 6 яйцеклетки нито една не беше с добро качество Sad

# 261
Кактусче,
Аз имам 2 стимулации в Турция и 2 при Стаменов с хормон на растежа,но си го купувах от Турция,че беше много по-евтин.
Имам 4 бластоциста при Стаменов и 2 тридневни в Турция. В САЩ и Испания репро клиниките го използват задължително.

# 262
Много благодаря за бързите отговори.
Виолетка, съжалявам за лошите резултати при теб. Стискам ти палци за скорошен успех, ако още не си видяла заветните две чертички. 🍀
Девилче, много ти благодаря за информацията ❤️❤️❤️ Дано и при мен да има благоприятен ефект. За първи път ми ги назначават, за първи път съм и на Пурегон. Преди бях с Гонал+Мериофет, втория път с Декапептил за блокаж и Рековеле, а сега с Диферелин за блокажа и Пурегон за стимулиране, от днес и Генотропин. Много се надявам новата схема да има успех! 🍀🍀🍀 Прегръщам те и те чакам с хубави новини 😘

# 263
При последната ми стимулация сложих и аз 3 инжекции генотропин, в допълнение на другите, които фонда покрива.

Не знам дали имаше ефект, може би да, при първата стимулация, която беше без генотропин накрая имах само един читав бластоцит, другите не ставаха

При стимулацията в която сложих няколко инжекции генотропин накрая имах 2 бластоцита...  Не знам дали беше благодарение на генотропина, като чета другите хора колко много бластоцити правят и без генотропин май винаги трябва и доза късмет, но генотропина няма да навреди

Успех!

# 264
Благодаря ти,Кактусче ❤
При мен и 4те опита с хормона на растежа бяха по различни протоколи.
Стискам палци този протокол да ти е последния 🤞🍀🤞

# 265
Здравейте, набрахме смелост и подадохме документи за фонда.
Док. ме насочи към клиника, която се извършват инвитро. Само, че при подаване на документите и двамата лекари ме консултираха.. Та единия едно, другия друго ми говори и аз се изплаших. Изобщо не сме наясно какво ни чака.. Разбрах само, че сме по къс проток и Антимюлеров хормон 1,72. Имам запушване на тръби, което разбрах след махане на киста с лапароскопия. Мъжките изследвания са ок. Но се притеснявам, че нямам никакви други изселвания.. Не трябва ли да ме погледнат повече? За хламидии не са ми пускали нищо, не съм и лекувала, но знае ли човек. Ии вече нямам търпение да излезе решението на фонда, за да почнем.
П. С. Аз казах на две колежки на работа, които ме заместват. Имам опция и за хаум офис, шефа ми е много точен и се надявам да нямам проблеми, заради липсата ми в офиса.

# 266
И ние подадохме документи и чакаме, също ще съм по къс протокол. На мен докторът ми даде списък с изследвания, които трябва да направим обаче след одобрение, защото имат 3 месеца давност. Можеби за това още нищо не ви е дал. Спокойно, няма как да започнете без тях.

# 267
Като си получиш заповедта отиди и говори с лекаря, при мен също не ми назначиха изследвания предварително, а като отидеш на 2-3 ден от цикъла и почнеш стимулация през ден ще даваш кръв

Отделно преди пункция мисля беше задължително, но и мъжа и жената дават кръв за вирусология, вирусологията май важи 3 месеца и трябва да е валидна за деня на пункцията

# 268
Момичета,случвало ли ви сие следното: пия от около 1 месец естрофем преди трансфер и забелязвам,че понякога ми се губят някои думи и ги бъркам и това започна след приема на Естрофем. Мъжът ми също го забеляза. Не че е нещо фрапиращо,но е леко странно.

# 269
Aniem, естрофем е хормон, как може да повлияе мозък и нервна система. Думите, забравяне, афазия са свързани с проблеми от съвсем различен характер като инсулт. След като е от повече време, значи е изключено да е това.

Общи условия

Активация на акаунт